Gość: MMM IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 00:34 Podam szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 00:50 zamiast nas straszyc ze podasz szczegoly, wysil sie troche i napisz opinie na forum hotelowym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 15:13 a czemu mam straszyc? nierozumiem? a na forum nie raz juz pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: 193.108.194.* 05.06.08, 09:06 Hej, ponieważ na forum pojawiło się trochę komentarzy/opinii nt. hotelu, chciałabym zapytać o Twoje odczucia. Interesuje mnie m.in. wyżywienie: jakość i ilość oraz napoje zrówno bez- jak i alkoholowe serwowane w opcji all inc? czy na terenie hotelu jest pralnia (jedziemy na 2 tyg z dzieckiem więc jest to dla mnie dość ważna informacja)? korzystałaś z hotelowego SPA? czy korzystaliście z wycieczek fakulatatywnych proponowanych przez rezydenta czy biura miejscowe? Z góry dziękuję za odpowiedź:-) Pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.08, 23:55 Witaj, Jedzonko dla mnie było b.dobre i bardzo dużo każdy znajdzie cos dla siebie.Napoje ,duzy wybór (pomaranczowy ananasowy,brzoskwiniowy,wisnowy itp.) oraz soki wyciskane ale płatne. Natomiast alkochol jak sie nie myle to od 10-24 a po 24 płatne. Co do pralni to niewiem bo nie korzystałam . Z hotelowego SPA nie korzystałam i żałuje ale z opini znajomych którzy byli to bardzo sobie chwalili cena jak sie niemyle to 25 euro ale w Kemer przez inne biuro płacili 10 euro wtym po nich przyjechali i z powrotem odwiezli ale niestety niewiem jka to była nazwa tego biura.Z wycieczek nie korzystalismy ponieważ bylismy tylko tydz.i jakos nie moglismy sie zebrac a tym bardziej z małym dzieckiem,ale rezydentka wszystko dokładnie opowie co i jak. Aaa i moja rada to przydadzą sie wam odpowiednie obuwie bo plaża jest kamienista!!! I jak z dzieckiem a przeszkadza wam hałas to proponuje pokoje od strony wejscia do hotelu fakt ze widok na góry i palmy(bo niektórzy wolą morze)i bok hotelu na drzewka owocowe tam bedzie ciszej,my mielismy na całe centrum rozrywki (widok na morze i baseny)i było dosyc głosno do 2 w nocy:( ale i tak było fajnie:) Więc życze super udanych wakacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: 193.108.194.* 06.06.08, 07:23 Dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower_1 Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort 06.06.08, 13:44 A jak patrzyłam na mapy satelitarne, to ten hotel to tak trochę na uboczu. Czy można tam gdzieś wyjść, są jakieś sklepiki, knajpki, czy życie toczy się głównie w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.08, 10:29 Witaj, hotel raczej nie jest na uboczu ponieważ obok są następne hotele.Co do sklepików to jest pare w hotelu ale ja tylko wchodziłam do jednego z ubrankami a do pozostałych jakos nie. Sklepiki i knajpki są 2 km od hotelu w Goynuk.W dzien tez chodzilismy na spacerki ale wieczorem nie ma sensu bo atrakcje są na terenie hotelu.(masz alkochol,muzyke ,jedzenie itp.) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower_1 Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort 06.06.08, 13:46 I jeszcze jedno - czy jest tam gdzieś bankomat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Wróciłam z Joy Kimeros Resort IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.08, 10:30 Co do bankomatu to niewiem bo niekorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś