Gość: teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 16:25 Czy można do samolotu zabrać kanapki(bułki)i jakieś ciastka?.Moi nastolatkowie nie wytrzymają tyle czasu bez jedzenia,a nie mamy cateringu.Na forach znalazłam tylko informacje o napojach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Kanapki do samolotu... IP: *.gdynia.mm.pl 22.06.08, 16:51 Można mieć jedzenie,gorzej z napojami.Ale na pokładzie z reguły jest darmowa kawa,herbata i soki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frans Re: Kanapki do samolotu... IP: 62.132.92.* 22.06.08, 17:35 Jedzenie można. Napoje będziesz musiała kupić w strefie wolnocłaowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Kanapki do samolotu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 18:21 Jedzenie mozna, napoje musisz wyrzucić przy wejściu na pierwszej kontroli. Możesz kupić na lotnisku ale b.drogie (w Turcji woda 0,5l 4 dolary - ceny z 18.06) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Kanapki do samolotu... IP: *.gdynia.mm.pl 22.06.08, 19:05 Akurat w Turcji na lotnisku to napoi nie trzeba kupować,bo można je wnieść ze sobą na pokład samolotu(kupione wcześniej w markecie lub wzięte z hotelu).Nie zabierają,nie zwracają na to uwagi.Turcja to nie UE i nie obowiązują jej te przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kanapki do samolotu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 14:58 my wyrzucalismy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Kanapki do samolotu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 19:15 Nieprawda olin trzeba wyrzucić. Wracałam 18.06 i zaraz przy wejściu na terminal (podczas kontroli) stał koszyk już zapełniony napojami, nam tez kazali wyrzucić (miałam swoje z hotelu). Może to zależy od humoru tych kontrolujących? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Kanapki do samolotu... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 23.06.08, 19:25 wracalismy 4 czerwca z Turcji i spokojnie wnieslislmy w sumie 4 butelki z napojami do samolotu, nic nie musielismy wyrzucac. Odpowiedz Link Zgłoś