Gość: waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:13 czy ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Opinie: Adler- Marmaris 11.07.08, 18:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=46313877&a=66431346 Adler Marmaris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilarjr Re: Adler- Marmaris IP: *.retsat1.com.pl 17.07.08, 00:35 Witam, Byłem w hotelu Adler na początku czerwca tego roku. Hotel faktycznie bez rewelacji. Pokoje na samej górze są małe, ale za to spory taras i nikt nad głową nie hałasuje. na niższych piętrach pokoje są większe ale za to balkon a nie taras. Obsługa faktycznie bardzo sympatyczna. W recepcji spokojnie można robić wymianę pieniędzy, bo kurs w całym Marmaris jest taki sam - czy to kantor czy hotel. Mimo, że hotel jest All inclusive, to klima działa od 13:00 do 15:00 i od 23:00 do 5:00. W pozostałych godzinach można sobie dokupić ewentualnie. Jedzenie nie było złe, chociaż czasem kombinowane "po taniości" :). Mięsożerca raczej będzie chodził głodny - nie z racji braku, a z racji jakości mięs ( jedynie kurczak nadawał sie do jedzenia ), za to warzyw wszelakich do wyboru do koloru. Jeśli chodzi o plażę- hotel takiej nie posiada. W tym celu proponuję przejść się deptakiem nadmorskim lub przejechać dolmuszem do Icmeler. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilarjr Re: Adler- Marmaris IP: *.retsat1.com.pl 17.07.08, 00:46 ....a i przypomniało mi się jeszcze odnośnie pokoju. W pokojach nie ma szamponu, mydło jest jedynie w płynie "na ścianie", suszarka jest , ręczniki wymieniane chyba co 2 dni. W pokoju nie mieliśmy prześcieradeł do przykrycia tylko jakieś dziwne koce a la ręcznik :) ale zagadałem z panią sprzątającą pokój i już były dodatkowe dwa prześcieradła :) Jest TV z kilkoma kanałami w różnych językach, między innymi TV Polonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Adler- Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:17 Ktoś tam jedzie 6.08 z Wezyra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiczek Re: Adler- Marmaris IP: 194.213.1.* 24.07.08, 09:35 ja jade 25.08 do adler- Marmaris z Wezyra wylot z Wrocławia.. ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś