Dodaj do ulubionych

Hotel Grand Sunlife

IP: 195.116.26.* 28.07.08, 23:04
Czy ktos może był w tym hotelu i moze cokolwiek o nim napisać-będę
bardzo wdzieczna :) A może ktos się z nami wybiera do w/w hotelu w
dniu 4 sierpnia z biurem Pegas?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marika_81 Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.gprs.plus.pl 29.07.08, 14:10
      Ja sie wybieram z mężem z Pegazem ale 6 sierpnia więc mam nadzieję
      ze bedzie fajnie bo z niektórych opinii można wywnioskować że słaby
      ten hotel ale pożyjemy zobaczymy
    • Gość: Krzysiek Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.08, 14:50
      My wybieramy się od 6 sierpnia, na tydzien tylko, wiec jakoś to będzie :), co do opinii na temat Pegas i samego hotelu Grand Sunlife to, tez rozne slyszelismy i jestesmy pelni obaw ;)

Madzia i Krzysiek
      • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 29.07.08, 17:11
        ...uffffff to nie bedziemy tam same z polaków-Ja + kolezanka tez na
        tydzień i tak samo jak Wy jestesmy pełne obaw,ale mamy nadzieję,ze
        bedzie fajnie i te opinie z 2007 r. sie potwierdzą,że faktycznie
        jest tam ok.
        • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 29.07.08, 22:33
          ..zapomniałam napisać "To do zobaczenia w hotelu Grand Sunlife" :)
          mam nadzieję,że jeszcze ktos do nas dołączy i bedzie nas więcej...w
          wiekszym gronie to zawsze rażniej,zwłaszcza kiedy przewagą są rodacy
          za wschodniej granicy :)
          • Gość: Krzysiek Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.08, 13:25
            To do zobaczenia, jak widać zbyt wielu nas tam nie będzie :) Ostatnia opinia na
            easygo troche mnie przeraziła ;)
            www.easygo.pl/opinie/turcja/grand-sunlife-fn4.html
            • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 01.08.08, 20:08
              Nio ja przyznam się szczerze,że mnie też,ale tak to jest,ze sposród
              wielu znajdzie sie i taki co mu nic nie pasuje....Pocieszam sie
              poprzednimi ocenami co ludzie wprost pieją z zachwytu i mam nadzieję
              ze wcale tam,aż tak zle nie jest skoro np, Pani Aleksandra z Kielc
              jedzie do niego razem z "nami"4 sierpnia po raz drugi i bardzo go
              sobie chwali...(dziś ujawniła się dodając dopiero opinię i nie
              ukrywam,ze podnosząc nas na duchu )Olu jesteś wielka !!!
              • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 17:52
                My lecimy 4 sierpnia z biurem pegas mam nadzieje ze sie spotkamy
    • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife -do Martyna IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:20
      o super,ze ktoś dołączył do nas ! :) z jakiego lotniska lecicie, bo
      My z Gdańska. Pozdrawiam
      • Gość: Martyna Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:27
        My lecimy z Krakowa ale spotkamy sie na miejscu w hotel.Jakimy
        liniami lecicie?
      • Gość: Martyna odpowiedz Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:29
        My lecimy z Krakowa ale i tak sie spotkamy na miejscu:)
        • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:31
          Linie Sun exspress wylot dopiero 23:55 a Wy?
          • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:34
            My tez ale wylatujemy o 14.30 za to wracamy o 3 w nocy
            • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:35
              A lecicie z dzieckem?
              • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:42
                Niestety,ale nie :) A Wy domyslam sie małżeństwo z dzieckiem i to
                małym-prawda?My jesteśmy dwie kolezanki i napewno znając zycie
                bedziemy charakterystyczne w tym hotelu :)to i rozpoznać nas bedzie
                nie trudno hihi.
                • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:23
                  Toznaczy małżeństwo ale dziecko nie takie małe(11 lat)
            • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:37
              uuuuu to kichowato jednym słowem ;( Za to moze złapiecie lepsze
              pokoje i sie wyspicie...:)
              • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:39
                Nie no w sumie tak tylko troszke boimy sie tych arabskich lini a Wy?
                • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:42
                  To znaczy ten Pegas touristik to chyba arabsko-tureckie linie nie?
                  • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:45
                    A z jakiego miasta jesteście?
                • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:47
                  Arabskie linie to juz były przerabiane u nas nie raz takze
                  spoko,szkoda tylko,ze tu nie ma kateringu-będzie chłodno głodno i do
                  domu daleko...:( Bardziej przerażają nas te pozary lasów niz
                  linie...chociaz po przeczytaniu tylu złych opini o liniach sun
                  exspress to juz tez boję sie ze bedą opóżnienia ;(i koczowanie na
                  lotnisku ehhh pozyjemy zobaczym,y co ma być tro bedzie ....
                  • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 21:48
                    Bedzie dobrze:)
                    • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 21:56
                      ...tez mamy taka nadzieję :) Tylko kolezanka sie martwi czy oby
                      tylko dostaniemy osobne łóżka ,bo jak nie to załamka :(
                      totalna.Resztę da sie przezyć jakos ten tydzień...:)Oby było tylko
                      co jesc i pić a o ALL to na kazdej stronie tez podają inaczej...i
                      nie wiadomo w koncu do której godziny on jest...
                      • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 22:00
                        ....i czy jest bar na plazy....?
                      • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:17

Mam nadzieje ze jakis bar na plazy jest ale podobno na plazy tez
                        mamy all inclusive bo zakladamy jakies opaski na reke i mozemy brac
                        do bólu napisali ze na plazy wiec chyba
                        • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 22:28
                          A Wy pierwszy raz do Turcji ? Byliscie juz gdzies w krajach
                          arabskich czy nie ? Mozna wiedziec w jakim wieku jestescie ?
                          • Gość: Martyna Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:35
                            Nie my bedziemy 1 raz w krajach arabskich a o wiek to po 30.
                            • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 22:41
                              To wiek tak jak i MY :)Tylko My to juz mamy małe doswiadczenie z
                              tymi krajami będąc juz w Turcji i Egipcie a kolezanka tez kilka lat
                              temu gosciła w Tunezji.Ale to tak na marginesie tylko :) Turcja to
                              piekny i spoko kraj takze ma czego obawiac sie -bedzie napewno
                              dobrze.
                              • Gość: MARTYNA Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:48
                                A plaze jakie piaszczyste czy kamieniste?
                                • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 02.08.08, 22:58
                                  To zalezy gdzie...przy naszym hotelu ponoć jest jedna z
                                  piekniejszych na tym wybrzezu poza plażą Kleopatra,gdzie jest
                                  nawiezony piasek z Afryki-czytałas na tej stronie opis miejscowości ?
                                  www.multita.com.pl/m4,18,avsallar,riwiera-turecka,turcja.html
    • Gość: Piotr Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.ghnet.pl 12.08.08, 12:49
      Cześć
      Wybieram się do tego hotelu 18 suerpnia, jesli ktoś był i wrócił
      prosze o opinię
      Dzieki
      • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.08, 15:39
        Właśnie wróciłam dziś w nocy...:) Ludzie o tym hotelu mozna byloby napisać
        książkę....,ale powiem jedno kto moze jeszcze sie wycofac to niech zmienia
        rezerwację na inny hotel,gdyz Grand Sanlyfe i Sanlyfe Plaza to jedena wielka
        całość tylko inne budynki a reszta wspólna i beznadziejna jak na 4*a w
        szczególności wyzywienie!!!!!
      • tatiana170 Re: Hotel Grand Sunlife 12.08.08, 22:29
        My też wybieramy się do tego hotelu 18 sierpnia, lecimy z Krakowa.
        Cieszę się że nie będziemy jedynymi Polakami w tym czasie:)
        • Gość: domi Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.tvk.torun.pl 14.08.08, 01:05
          jestem przerazona przedostatnia opinia... tez lecimy 18! co to bedzie!!
          • tatiana170 Re: Hotel Grand Sunlife 14.08.08, 21:37
            Też się obawiamy, tym bardziej że lecimy z dzieckiem. Mimo wszystko
            mam nadzieję że będzie fajnie. Następni Polacy w hotelu to dobry
            znak:)
            • Gość: domi Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.tvk.torun.pl 15.08.08, 12:13
              W takim razie powinniśmy dać radę:) Do zobaczenia! :)
              • Gość: Piotr Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.ghnet.pl 26.08.08, 14:12
                Wróciłem z tego hotelu 25 sierpnia.Wszystkie złe komentarze
                powtierdziły sie na miejscu. Nie jedżcie tam!!
                • Gość: domi Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.tvk.torun.pl 27.08.08, 23:57
                  Ja tez wróciłam 25 sierpnia... zgadzam sie z poprzednikiem - nie jezdzcie tam!
                  • Gość: gość Re: Hotel Grand Sunlife IP: 195.116.26.* 28.08.08, 17:46
                    A mówiłam i ostrzegałam to nikt nie chciał mnie słuchac :)Ale tak to
                    jest, że człowiek zanim sie nie przekona na własnej skórze to nie
                    uwierzy....,bo myśli,ze ktoś oczekuje np, cuda na kiju i jest
                    marudny a na wakacjach szuka dziury w całym jak załacił np, jedyne
                    swoje 1600 zł.
                    • Gość: Kazmir Re: Hotel Grand Sunlife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 15:45
                      NIE JEDŹCIE TAM! TRAGEDIA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka