lui2326 02.08.08, 17:22 Widzieliscie te pozary w Turcji? a ja sie wybieram do Alani 5 sierpnia i troche sie niepokoje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Pożary w Turcji!!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.08, 17:29 Pierwsze słyszę o jakiś pożarach w Turcji,jak już to w Grecji-na Rodos.A nawet jeśli coś takiego miałoby miejsce,to na Riwierze (Alanya)możesz być spokojna/y,tam jedyne co moze się palić to albo bananowce,albo hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Pożary w Turcji!!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.08, 17:31 Sorry,faktycznie coś się pali w okolicach Antalyi,ale piszą że pożar nie zagraża miejscom turystycznym,także bez obaw.Co do Alanyi to tak jak pisałam wyżej,raczej nie wyobrażam sobie tam pożaru na wielką skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achaka Re: Pożary w Turcji!!! IP: 88.252.172.* 02.08.08, 23:17 hej jestem wlasnie w Turcji e ok Side sa pozary w gorach taurus ale podobno niegrozne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Pożary w Turcji!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.08, 19:14 no tak sa aktycznie, ale to w okolicach Antalii, a nie Alanii , a to roznica ok 140 km zdaje się, ale faktycznie trudno o tym nie mysleć a co mowi o takiej sytuacji ubezpieczeie? cos jest w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui2326 Re: Pożary w Turcji!!! IP: *.netpoint.pl 02.08.08, 21:04 w poniedzialek polece jeszcze do biura sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywna Re: Pożary w Turcji!!! IP: 78.165.225.* 03.08.08, 10:20 witam, palilo sie w piatek, okolice raftingu - koprulu kanyon. wiele wiosek sie spalilo. 160 tys. pól golfowych - taka powierzchnia spalenia. na razie nic nie zagraza. odwolali rafting. nie widomo czy beda ludzie splywac. nic sie nie boj. gdby bylo niebezpiecznie to by ewakuowali cale miasta.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś