Gość: MM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:28 czy płacy się w E czy lirach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: Ile kosztuje wstęp na Basen Kleopatry IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 16:28 10 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Ile kosztuje wstęp na Basen Kleopatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 18:25 Ja płaciłam 20 lir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co to za basen? Re: Ile kosztuje wstęp na Basen Kleopatry IP: *.acn.waw.pl 15.08.08, 23:40 Co to za basen? i gdzie się znajduję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag-ha baseny Kleopatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 11:19 Najczęściej zwiedza sie je jako jeden z elementów wizyty w Pammukale, bo znajdują sie na trakcie pieszym pomiędzy wapiennymi tarasami i Hierapolis (amfiteatrem). Baseny to zalane wodą ruiny. Woda zawiera 14 minerałów, które podobno wpływają na leczenie róznych chorób. Miałam zamiar zrealizowac plan pływania, ale nie ukrywam, że to co zobaczyłam skutecznie mnie odstraszyło. Tłumy ludzi wokół basenu, które odwiedzaja sklepy , jedzą, krzyczą lub tylko siedzą przyglądając sie tym, co w wodzie. Łazienki potwornie brudne, nawet jak na warunki tureckie. Mimo wszystko warto najpierw wejśc i zobaczyć a potem zapłacic i zdecydować sie na kąpiel. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.a.t Re: baseny Kleopatry IP: *.gdynia.mm.pl 18.08.08, 10:11 Cennik wycieczek w Alanyi www.jolcia-adams-tour.com/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: baseny Kleopatry IP: *.static.szczecinek.net.pl 18.08.08, 11:36 Syf, brud, grube, spocone baby w wodzie, które "pięknieją". Woda ciepła, brudna i aż tłusta od potu, konsystencji zupy. Wszyscy chodzą w 40stopniowym upale a potem upoceni się myją w tej sadzawce.Połamane kolumny w wodzie śliskie jak diabli. Wstęp 12euro ( w czerwcu). Żałuję tych pieniędzy i nie polecam tej atrakcji. Szkoda kasy i zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ile kosztuje wstęp na Basen Kleopatry IP: 212.244.61.* 18.08.08, 14:41 dorosły 12 euro. Za dziecko płaciliśmy w dolarach więc było 9 usd. Do 6 lat dzieci bezpłatnie. Basen trochę przereklamowany. Jeśli ktoś ma to proszę wziać buty do kąpieli - można poranić nogi o kamienie i kolumny w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś