Dodaj do ulubionych

opóźnienia samolotów - Bodrum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:02
Lecę we wrześniu z Poznania do Bodrum i coraz częściej słyszę o
opóźnieniach w odlotach samolotów czarterowych. Jak to wygląda w
polskich portach, konkretnie interesuje mnie Ławica w Poznaniu i
kierunek Bodrum?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 10:38
      odświeżam temat
      • Gość: olin80 Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.gdynia.mm.pl 24.08.08, 10:51
        Na opóźnienia samolotów składają się różne czynniki i nie ma zbyt
        wiele wspólnego z tym skąd lub dokąd lecisz.Zależy to od linii
        lotniczych(np.problemów technicznych samolotów),od warunków
        pogodowych,od przeciążenia korytarzy powietrznych itd.Nikt nie może
        ci zagwarantować,że jak będziesz lecieć to ci się samolot spóźni lub
        nie.
        • Gość: pati Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.netair.pl 24.08.08, 12:26
          Witam, ja również lecę do Bodrum 18.09 a TY??????
          • Gość: Ania Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:14
            Ja też z kumpelą 19 września z Poznania. Hotel Eken Resort w Gumbet
            k. Bodrum. A Ty?
            • Gość: Ania Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:15
              Sprostowanie - 18 września :)
              • Gość: SK Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.chello.pl 24.08.08, 14:22
                A z jakiego lecicie biura i jaką linią, jakie godziny wylotu?
                Też się zastanawiam nad Bodrum we wrześniu, ale nie wiem jakie biuro wybrać itp.
                • Gość: Ania Re: opóźnienia samolotów - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:27
                  Ja lecę z Alfa Star. Mają dość konkurencyjne ceny. Z tego co się
                  orientuję jest duży boom na wrzesień w tym kierunku więc jeśli o tym
                  myślisz musisz się szybko decydować bo jest już chyba problem z
                  miejscami w samolotach. Z Poznania czarter jest zawsze w czwartki o
                  22:05 i linie Sun Express. Leciałam tam już w czerwcu i byłam bardzo
                  zadowolona. Dlatego wracam we wrześniu:)
                  • Gość: pati Re: opóźnienia samolotów - Bodrum -odp dla Ani IP: *.netair.pl 24.08.08, 15:29
                    Witam Ania
                    Ja lecie z biurem podróży Itaka,w okolice Bodrum dokładnie koło
                    miejscowości YALIKAVAK, hotel Golden Age, wylot 18.09 o 22.05 z
                    Poznania. Na pewno na lotnicku się spotkamy ;))
                    • Gość: Ania Re: opóźnienia samolotów - Bodrum -odp dla Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:57
                      Zapewne :) Udanego urlopu Tobie i sobie!
                  • kitka1977 Do ANIA 27.08.08, 11:03
                    Witam!!! Ja też lece we wrzesniu (4,09) do hotelu eken resort z w-
                    wy, może lecisz w tym samym terminie???
                    • Gość: Ania Re: Do kitka1977 IP: 213.199.198.* 27.08.08, 12:45
                      Ja lecę 18 września z P-nia do Eken. Byłam tam w czerwcu. Dokonałaś
                      dobrego wyboru, świetne miejsce;-)
                      • kitka1977 Re: Do kitka1977 27.08.08, 13:22
                        Szkoda, że nie w tym samym terminie!!! Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka