Dodaj do ulubionych

Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne.....

• birtexx Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 08.08.10, 13:16
      Pani Leno poproszę o przesłanie cennika wycieczek z Side
      olga122@interia.pl
      • Gość: mae Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.nplay.net.pl 08.08.10, 21:26
        witam,
        bedziemy w arinie od 11.08, prosze o oferte na : maestro76@op.pl

• Gość: Monika do maltycka IP: 91.212.223.* 09.08.10, 10:47
          "Polecam wszystkim :)
          Autor: maltycka 03.08.10, 19:27 Dodaj do ulubionych Skasujcie
          Odpowiedz

Witaj Lena!
          Pozdrawiam z Polski. Na pewno przeczytasz mój post!
          Jesli ktoś bedzie w Alanyi niech uda sie do Leny. Ona załatwi
          wszystko. Poradzi we wszystkim, podpowie i pomoze. Wszystkie
          wycieczki, a bylo ich 5 były perfekcyjnie zorganizowane.
          Lena na pewno do zobaczenia moze i za rok:) "

Na jakich wycieczkach byłaś? Mnie interesuje Kapadocja i Jeep
          safarii.
          Czy możesz opisać te 2 wycieczki?
          Czy w Kapadocji był dobry hotel? czy lunche są dodatkowo płatne? ile
          płaciłaś?
          Czy na jeep safarii odwiedza sie turecką wioskę?
          pozdr.
    • Gość: Michal Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.lomianki.armasan.eu 09.08.10, 11:08
      Za tydzień jadę do miejscowości obok Side, hotel Venus, proszę o
      ciekawą ofertę na adres mikereda@interia.pl
      • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: 78.162.19.* 10.08.10, 17:28
        Oferte juz wyslane:)
        Goraco pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
        • Gość: Egonus Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.10, 22:05
          Witam. Jako, że wybieram się do Side w połowie września, proszę o
          ofertę na adres: egonus@poczta.onet.pl
          Pozdrawiam
    • Gość: Karina Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 16:45
      Witam !
      24.08 2010r. wybieramy się do Alany bardzo proszę o namiary na pani biuro bardzo
      chętnie skorzystamy mój mail: karinaturek@op.pl
      Pozdrawiam Karina
    • Gość: patrycja62-3 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 12:24
      Proszę o przesłanie cennika oraz informację jak dojechać do Państwa
      biura z Side z hotelu Dynasty.

Pozdrawiam, Patrycja Sowińska
    • Gość: patrycja62-3 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.10, 12:26
      przepraszam , zapomniałam podać adres
      patrycja62@wp.pl
    • 4dusia4 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 17.08.10, 12:04
      poproszę o cennik wycieczek z Side
      iza_krakow@wp.pl
    • Gość: goscu Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.08.10, 10:33
      jeśli to aktualne poproszę o cennik i mapkę jak trafić

krydz[małpa]wp.pl
      • Gość: antoniou Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 16:07
        I dla mnie poproszę o cennik.

Mój adres

anton.l@wp.pl
        • Gość: crazyfan Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 77.236.0.* 30.08.10, 21:14
          Ja też poproszę crazyfan@interia.pl
          • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: 78.162.3.* 31.08.10, 21:58
            Witam serdecznie.
            Oferte juz wyslane, prosze sprawdzic:)
            Goraco pozdrawiam i zapraszam serdecznie do pieknej Alanyi!
            • Gość: pannaM Re: Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim IP: *.cemoosnet.3s.pl 31.08.10, 22:03
              O to może i ja skorzystam z propozycji i też poproszę o wysłanie na
              maila. monique_88@op.pl. jeśli będę w Side to kontaktować się
              telefonicznie czy jest jakiś oddział w tej miejscowości?
    • Gość: ANIA proszę o cennik z Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 23:22
      Witam:) O d 01października będziemy z koleżanką w Alanya. Chcemy się wybrać na
      większość wycieczek fakultatywnych w tym regionie. Proszę o cennik i Państwa
      oferty na maila - z góry dziękuję bardzo:) mój mail: anus007@poczta.fm
      • Gość: malutka Re: proszę o cennik z Alanya IP: 109.243.97.* 06.09.10, 20:32
        od 16-go września będę w Side, proszę o cennik wycieczek z tego miejsca z polskim przewodnikiem
        mania_1984@o2.pl
        • soniaa_26 Re: proszę o cennik z Alanya 06.09.10, 21:36
          od 10 września będę w Konakli, proszę o cennik oraz mapkę jak do państwa trafić: emillia22@op.pl
          • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne w jazyku polskim w Side IP: 78.163.168.* 11.09.10, 15:49
            Witam serdecznie.
            Oferte juz wyslane.
            Niestety nie mamy oddzialu w Side, ale wszystko zalatwiam przez telefon:)
            Od razu po przylocie jak bedziecie w pokoju prosze napisac sms-a na numer +905356708842 z nazwa hotelu i numerem pokoju i ja oddzwonie do pokoju.
            Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
    • Gość: Kamil Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:03
      Witam! Również proszę o przesłanie cennika. Wybieram się w terminie 22-29 września
      pozdrawiam Kamil
    • Gość: Kamil Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:04
      Witam! Również proszę o przesłanie cennika.adres: justmetal@tlen.pl Wybieram się w terminie 22-29 września
      pozdrawiam Kamil
    • Gość: wasa Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.dc.net.pl 26.09.10, 20:47
      Witam!Będę z żoną od 6.10.2010. do 20.10. k.Side.Proszę o ofertę waszych wycieczek.Pozdrawiam. wasa@plusnet.pl
      • Gość: pablo Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.chello.pl 26.09.10, 23:15
        Byliśmy we wrześniu w Alanyi. I korzystaliśmy z oferty Leny. Rafting bardzo udany. Gorzej z wycieczką. Wybraliśmy trzydniową Pamukale-Kapadocja. Pomysł jest dobry, bo moim zdaniem jest bez sensu jechać do Pamukale 7 godzin żeby zwiedzać przez 3-4 godziny i znowu powrót 7 godzinny. Lepiej połączyć to z Kapadocją. Mieliśmy fajnego pilota Metina - Turka z bardzo dobrym językiem polskim. I wszystko byłoby o.k. gdyby nie hotel w Pamukale. Dostaliśmy w hotelu Kocak pokoje na bardzo niskim parterze, właściwie to na poziomie nawet trochę niższym niż parter. Przydzielono nam nieposprzątane, śmierdzące, ciemne pokoje. Na naszych oczach sprzątaczki przytargały na jakiejś szmacie czyste podobno ręczniki, wymieniły je ale pokoju już nie posprzątały, tylko nałożyły na łóżko, które było wcześniej używane, kapę. Pozostałe dwa łóżka były chyba (tak wyglądały) nieużywane więc na szczęście mieliśmy gdzie spać. Pokoje śmierdziały a z muszli klozetowej po spuszczeniu wody wylewała się ona na podłogę. Postanowiliśmy, że z braku alternatywy pozostaniemy w tych pokojach i żeby skrócić sobie w nich pobyt wieczorem posiedzimy gdzieś w barze do późnych godzin. Po chwili okazało się jednak, że problemy z muszlą klozetową mają chyba również nasi sąsiedzi mieszkający nad nami, bo w pewnym momencie w naszej łazience zaczęła kapać woda z sufitu. Co ciekawe podobną sytuację mieli również znajomi zakwaterowani na tym samym poziomie co my - u nich również kapała woda z sufitu. Udało nam się załatwić pokój na ostatnim piętrze, gdzie również śmierdziało, na ścianie był grzyb, ale raczej nie groziło nam kapanie z sufitu, bo musiałby spaść deszcz a tej nocy nie zapowiadał się. Nie byliśmy jedyni, którzy mieli przyjemność nocować w takich warunkach (część osób nocowała w hotelu o odrobinę wyższym standarcie). Lena mówiła, że hotele są trzygwiazdkowe, ale ten hotel nie był wart nawet jednej gwiazdki. Tak więc wycieczka byłaby o.k., ale hotel w Pamukale niestety częściowo popsuł nam ten wyjazd.
    • rybcia.rybcia Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 27.09.10, 18:09
      Będziemy od 8 .10 prosze o ofertę wycieczek ma5dzik@poczta.onet.pl
    • Gość: kalebo Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.10, 17:15
      Witam,

Bardzo proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem na adres katarzyna.el[at]gmail.com
      Hotel znajduje się w Konakli, czyli jak się domyślam wycieczki będą z Alanii. Interesowałyby mnie wycieczki dla 2 osób w terminie od 13 do 27 października.

Pozdrawiam:)
      • Gość: U Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 07:16
        Poprosze o oferte wycieczek z cennikiem, 20-27 pazdziernik, okolice Side, kuula7[at]o2.pl, pozdrawiam
        • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: 85.106.131.* 15.10.10, 21:43
          Zapraszamy serdecznie do pieknej Alanyi!
          Morze cieplutke i pogoda + 24:)
          _ _ _ _ _ _ _ _ _
          KAMERA NA ZYWO
          • patilub Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek 20.10.10, 11:52
            Proszę wysłać info o wycieczkach po Turcji wraz z cennikiem na:
            karolciaipatka@o2.pl i jak mogę prosić pani GG lub skypa:)
            Pozdrawiam
            • Gość: Lena Alanya Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: 95.10.174.* 20.10.10, 15:34
              Witam
              Oferte i moj numer GG juz wyslalam na maila;)
              Pozdrawiam, a w razie jakich kolwiek pytan zapraszam na gg:)
              • jdutkowski Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek 29.10.10, 23:32
                Witam
                Wybieramy się dopiero w przyszłym roku, ale poprosiłbym o ofertę, aby móc wybrać coś dla siebie. jdutkowski(małpa)o2.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: grazka Re: Wycieczki fakultatywne Alanya-Side-Belek IP: 213.192.68.* 08.12.10, 19:02
                  witam ja również proszę o informację na temat wycieczek i cennik, wybieram sie do Turcji w czerwcu i chcialabym sie rozeznać w ofercie mój adres wiedzmin220malpa wp.pl , z gory dziekuje i pozdrawiam
    • kamciodzos Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 08.11.10, 12:53
      Skorzystałem z Leny w tym roku i bardzo polecam to biuro bo spełniło moje oczekiwania.Ceny w porównaniu z rezydentem conajmniej połowę tańsze.Polskojęzyczny przewodnik,przyjeżdzają pod hotel,po prostu full.
      • Gość: aaa Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.alicedsl.de 22.11.10, 12:30
        ja niestety troche sie zawiodlam. bylam pod koniec pazdziernika i z powodu malej ilosci chetnych na wycieczke do pamukkale pojechalismy z przewodnikiem ktory wladal jedynie angielskim i rosyjska przewadniczka - a grupa skladala sie w ponad polowie z polakow ktorzy rosyjskiego nie znali (do tego kilkoro rosjan i kilka osob innych narodowosci) . wracala z nami jakas polska przewodniczka ale powiedziala ze ona ma wolne i nic nie bedzie mowila. a turecki przewodnik tez nie mial zbyt duzo pojecia i w pamukkale wcale sie nami nie zajal, jedynie w drodze powrotnej dal nam ulotki po angielsku. rosyjska przewodniczka spisywala sie duzo lepiej bo oprowadzala swoich i ciagle cos im opowiadala.
        no coz, gdybym wiedziala nie czekalabym kilka dni na to by miec polskiego przewodnika a pojechalabym w tej samej cenie z innego biura z niemieckim przewodnikiem
        • Gość: Lena Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 12.12.10, 13:39
          Witam serdecznie!
          Przykro mi, ze w Pamukkale byliscie bez polskiego przewodnika. Niestety pod koniec pazdziernika jest zawsze problem z przewodnikami.
          Jezeli wycieczka odbywa bez polskiego pilota, zawsze informuje o tym swojich klietow lub zmieniam termin wycieczki.
          Pozdrawiam Lena
          • Gość: krzycho Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.filg.uj.edu.pl 14.12.10, 17:44
            Proszę o cennik wycieczek fakultatywnych z Side na sezon 2011 sew.k.e@interia.pl . pozdrawiam
            • Gość: radek Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 10.18.73.* 31.12.10, 15:05
              witam
              poproszę również o cennik 2011 na adres centrumbhp@poczta.onet.pl
              dziekuje i pozdrawiam
              • Gość: Lena-Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 02.01.11, 20:39
                Wszystkim Klientom, Partnerom oraz Sympatykom naszej firmy
                skladamy zyczenia Radosnych i Spokojnych Swiat,
                mnostwa wrazen i wymarzonych wakacji w nadchodzacym Nowym 2011 Roku!
                Pozdrawiam i serdecznie zapraszam!
            • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 03.01.11, 10:13
              Oferta i szczegoly wycieczek juz wyslane;)
              Prosze sprawdzic czy dotarly.
              Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Kaśka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 14:58
                Witam
                Wybieramy się w czerwcu do Okurcalar, czy stamtąd też zabieracie Państwo na wycieczki?
                Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie oferty i cennika na 2011 r. na adres:kpietruczuk@op.pl.
                Pozdrawiam
                • Gość: b Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.home.aster.pl 04.01.11, 10:55
                  tez poprosimy o ofertę - t010@wp.pl, bedziemy w pierwszej połowie lipca w iberotel palm garden w managvat
                • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 04.01.11, 21:08
                  Witam Kaśka
                  Z Okurcalar tez zabieramy naszych turystow na wszystkie wycieczki;)
                  Prosze sprawdzic, czy dotarla nasza oferta wycieczek?
                  W zalaczniku wyslalam mapke Alanyi;)
                  Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do biura jak bedziecie w Alanyi na pyszna herbatke jablkowa!
                  • Gość: Robert Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.warszawa.mm.pl 11.01.11, 14:15
                    Szanowna Pani Leno - poproszę także o kompleksowe materiały drogą elektroniczną na adres saper74@wp.pl, będziemy od 24.06 w okolicach Oculcalar, pozdrawiam
              • Gość: grazka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 213.192.68.* 04.01.11, 17:20
                witam , pieknie dziekuję za przeslanie na adres wiedzmina oferty wycieczek i cennik, jak chcialam wyslać odpowiedz na maila to mi wyskakiwało ze jest podany zly adres , nie wiem dlaczego tak się dzieje, odezwię sie w kwietniu i poprosze o aktualny cennik ,pozdrawiam
                • Gość: Lena Alanya Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 04.01.11, 21:15
                  Dziekuje slicznie grazka za odpowiedz.
                  Sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje, wezme to pod uwage i sprawdze maila.
                  Pozdrawiam i do milego zobaczenia w pieknej Alanyi!
                  • asoadam Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 08.01.11, 19:47
                    witam, proszę również o oferte na adres: joanna998@orange.pl
              • Gość: gość portalu Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.11, 22:51
                Witam

Czy mógłbym prosić o ofertę wycieczek z Belek na adres: paulaknop@interia.pl?
                pozdrawiam
          • Gość: stareczka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 18:28
            27.04.2011 wybieramy sie do Incekum hotel Lonicera World
            Prosze o informacje i cennik wycieczek na meila starkaf@poczta.onet.pl
    • baszysz Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 05.01.11, 19:18
      Będę w Turcji w sierpniu w hotelu Aska Buse Resort i bardzo proszę o przesłanie cennika wycieczek na adres baszysz@poczta.onet.pl
      • Gość: 3olenka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 83.230.3.* 06.01.11, 18:04
        Witam Pani Leno!
        od 29.06.2011 będę z rodzinką w hotelu Eftalia Aqua Resort w Alanyi-Turkler. Proszę o przesłanie cennika okolicznych wycieczek na adres: 3olenka@gazeta.pl
        • Gość: Emi Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.gdynia.mm.pl 09.01.11, 17:52
          Witam,
          Pani Leno - proszę o przesłanie cennika wycieczek na adres: emi.s@op.pl. Będę od 25.05 w Joy Pegasos Planet Incekum.
          Dziękuję i pozdrawiam:)
          Emi.
    • Gość: iga Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 12:36
      Proszę o przesłanie cennika i mapki na adres iwsob@wp.pl Przyjeżdżam w czercu do Side
      • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 22.01.11, 13:43
        Witam serdecznie,
        prosze sprawdzic, czy dotarly oferty wycieczek, bo czasami sa problemy.
        Pozdrawiam Lena
        • Gość: noski Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 22:05
          Poproszę o oferte na maila noski@gazeta.pl . bedziemy w poblizy side.dzieki
          • Gość: tymonek Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 21:34
            Witam! Poproszę o ofertę wycieczek. Będziemy w maju w okolicy Side i chętnie skorzystamy z Waszej oferty.
            tymonek12@wp.pl
            • Gość: Gosc Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.uznam.net.pl 24.01.11, 12:28
              Pani Leno prosba duza o przeslanie pelnej oferty,cennika i namiarów na Pania.
              wojbyn@wp.pl
              dziękuje
              • Gość: Adrianna Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 08:31
                Witam,
                Ja również poproszę i cennik i namiry. Będziemy w Side od 27.04-11.05 i chcemy zapoznać się z Państwa ofertą.
                Pozdrawiam serdecznie, Adrianna
                • Gość: Adrianna Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 08:31
                  ... i mój mail:)
                  zlotkomoje@wp.pl
                • anluka1 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 28.01.11, 08:38
                  Witam
                  Ja również bym prosiła o ofertę z Side.Będziemy ze znajomymi i z dziećmi w wieku 5,6 lat 15-29 maj, hotel otium eco club. adres:lumichalo@onet.eu
                  • indianos56 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 31.01.11, 16:23
                    od 20-go maja będę w Side, proszę o cennik wycieczek z tego miejsca z polskim przewodnikiem
                    i mapkę jak do was dojechać/ hotel Golden Coast Resort/ indianos56@gazeta.pl.Pozdrawiam!
                    • mika77ka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 31.01.11, 21:04
                      Pani Leno. Ja również poproszę o aktualny cennik wycieczek. W czerwcu będziemy tam z mężem i dziecmi 5 i 9 lat. Napewno skorzystamy z Pani biura. Na telefon. emka1101@interia.pl Pozdrawiam
                      • mika77ka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 31.01.11, 21:07
                        ,,Pani Leno. Ja również poproszę o aktualny cennik wycieczek. W czerwcu będziemy tam z mężem i dziecmi 5 i 9 lat. Napewno skorzystamy z Pani biura. Na telefon. emka1101@interia.pl''

Dodam, że Hotel Lonicera World 20 km od Alanyi / nie pamiętam dokładnie miejscowości/.
        • Gość: p. Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.piekary.net 27.01.11, 10:31
          Też jestem zainteresowany wycieczkami - proszę o pełną informację.
          Pozdrawiam
          espiero@op.pl
          • Gość: cilas Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 195.116.11.* 28.01.11, 14:16
            Witam,bedziemy całą 4-osobawą rodzinką w lipcu w Turcji,również prosiłbym Lene o przesłanie pelnego cennika wycieczek fakultatywnych na sezon 2011
            moj mail: cilas@poczta.onet.pl
            • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 30.01.11, 09:42
              Oferte juz wyslane;)
              • melua Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 31.01.11, 10:26
                poprosze również o ofertę
                melua@gazeta.pl
                • robin81 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 04.02.11, 11:40
                  poprosze rowniez o oferte. bedziemy w Alanyi w drugiej polowie maja.
                  moj email: mirandzia110@yahoo.com
                  • Gość: baribal60 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.softpro2.pl 04.02.11, 18:19
                    poproszę również o ofertę i ewentualnie mapkę Alanyi - wypoczynek w pierwszej połowie sierpnia. Mój email - endriu03@interia.pl
            • Gość: monika Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:31
              Witam,
              bedziemy całą 4-osobawą rodziną od 20 lipca w Turcji (Hotel Tropical Beach w Konakli). Proszę Lene o przesłanie pelnego cennika wycieczek fakultatywnych na sezon 2011.
              Mój mail: monika@orz.com.pl
              Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: Arleta Auto w Side IP: *.internetia.net.pl 31.01.11, 14:31
      Witaj Lenko!
      W zeszłym roku w Alanii pomagałaś wynająć nam auto (terenówkę na tydzień).
      W tym roku w lipcu będziemy w Side i chcemy pojeździć po okolicy.
      Możesz polecić nam dobrą wypożyczalnię? Czy mocno podrożało? A może masz jakiegoś znajomego?
      Pytam z dużym wyprzedzeniem bo jeszcze mogę zrezygnować z drugiego tygodnia pobytu w hotelu i zostawię sam charter do Polski.
      Pozdrawiam Arleta
      • Gość: Lena Alanya Re: Auto w Side IP: 93.90.216.* 04.02.11, 11:20
        Witam Arleta!
        W Side wypozyczamy samochody po 35 euro.
        Od razu po przylocie prosze napisac sms-a na numer 0095356708842 z nazwa hotelu i numerem pokoju, ja zaddzwonie do pokoju i pogadamy co i jak;)
        Pozdrawiam goraco i zycze udanych wakacji w 2011 roku!
        I ponownie zapraszam serdecznie do pieknej Alanji!
        • Gość: Arleta Re: Auto w Side IP: *.internetia.net.pl 04.02.11, 12:19
          Dzięki za info, odezwiemy się!
          Już zmieniłam rezerwację tak że po przylocie 1 tydzień mamy hotel w Side, potem tydzień na jeżdżenie i powrót z innymi do Polski :)
          Masz tez pozdrowienia od Arka i Miśki.
          Pozdrawiam Arleta
          • Gość: Lena Alanya Re: Auto w Side IP: 93.90.216.* 05.02.11, 14:33
            Dzieki sliczne za pozdrowienia i nawzajem;)
            Do milego zobaczenia w Turcji!
    • Gość: ija 01 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 18:13
      Witam przeczytałam tego maila i proszę o program i ceny wycieczek fakultatywnych . Wybieram sie w okolice Okucluar na przełomie czerwca i lipca 2011
      Mój adres mailowy to kigus6@tlen.pl
      • Gość: mob-os Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:18
        Po 13 latach nieobecności ponownie wracam do Turcji .Będę w hotelu Jasmin Beach Resort w miejscowości Turkler we wrześniu 2011 .Bardzo proszę o ofertę wycieczek z cenami na maila grazynakow1@onet.eu. Z góry serdecznie dziękuję
        • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 10.02.11, 12:06
          Witam serdecznie.
          Oferta i mapka Alanji juz wyslane, prosze sprawdzic.
          Goraco pozdrawiam i do milego;)
          • Gość: Ewa Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.pl 12.06.11, 18:39
            Witam Pani Leno !

Bardzo proszę o programy wycieczek z Alanyii. Będziemy tam przebywać w okresie 29.06-13.07.2011. ewabudziak@wp.pl Z góry dzięki

Ewa
            • Gość: Joanna Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.centertel.pl 20.07.11, 17:31
              Pani Leno!
              Proszę o program wycieczk będziemy z dziećmi w Tropical Beach od.13.08.2011 r. na dwa tygodnie. Proszę również o info jak rezerwować. Nie Będziemy chyba mieć internetu. Gdzie Pani szukać i ile wcześniej się kontaktować. Będziemy z dziećmi 6 i 8 lat. mail jtraczl@wp.pl
          • Gość: Bogda Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 13:40
            Witam! Jadę z mężem do Side od 07.09.br bardzo proszę o ofertę wycieczek w tym okresie na adres: syrena1@op.pl Pozdrawiam!
    • Gość: berflor Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.181.43.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.11, 15:31
      prosze o oferte na
      berflor@o2.pl
      wyjazd Lipiec 2011
      pozdrawiam
      • Gość: dario Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 11:01
        Właśnie wróciłem z Konakli i miałem okazję korzystać z usług biura Pani Leny. Pani Lena jest pośrednikiem Firmy Pacho Tour tak jak zresztą prawie większość biur które nagabują klientów.Korzystając z wycieczki z "polskiego" biura wydaje się logicznym że będzie wycieczka z prawdziwym przewodnikiem mówiącym po polsku. W praktyce wyglądało to tak: autokar pełen Polaków jedynie 7 osób anglojęzycznych i przewodnik ( rewelacyjny) mówiący po angielsku. W autobusie było bardzo dużo dzieci w wieku szkolnym które chętnie by posłuchały historii i o obyczajach Tureckich. Zwróciliśmy uwagę Pani która jechała autokarem z ramienia biura" U Leny" i wtedy "aktywnie" włączyła się do opowiadania poprzedzając każdy wyraz literą "e". porównanie przewodnik angielski mówił np 30 min a polski 10 min. Sama wycieczka ( Kursunlu-Aspendos-Side ) bardzo fajna lecz polska obsługa beznadziejna. Na pewno wrócę jeszcze do Turcji lecz nie skorzystam z usług Pani Leny. Mając doświadczenie że taką samą wycieczkę można wykupić taniej u innych pośredników Pacho Tour też z polskim przewodnikiem. ( bo chyba gorzej niż u Pani Leny być nie może)
        • Gość: wczasowicz Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.eu 10.08.11, 19:04
          Ja byłem też na takiej wycieczce K-A-S. Przewodnikiem był Turek mówiący po polsku. Mówił dużo, ale gdyby "wycisnąć to jak cytrynę", to zostałoby 25%. Nadużywał zwrotu "szanowni państwo" - tak mniej więcej 2 razy na minutę. Ogólnie niezła organizacja, tylko za duża grupa - ponad 40 osób. Zbyt nachalne przymawianie się o napiwek. Nie dałem - przecież wycieczkę opłaciłem! Nie dajcie się naciągać na napiwko - bakszysze. Niech się wreszcie oduczą tego.
          • Gość: alanka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 20:24
            Polacy to już naprawde nie wiedza, do czego maja się przyczepić. Czasem wstyd, ze się jest tej narodowości. Nie dajesz napiwków - Twoja sprawa, w normalnym świecie jest to ogólnie przyjęte, ale bieda - polaczki to zawsze najmądrzejsi, i jeszcze innych pouczą. No i fajnie ponarzekać, jak już nie ma na co, to na napiwki, a co?
    • Gość: Ania Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 09:09
      Będę w Okurcalar od 18.05.2011 proszę o ofertę wycieczek z twojego biura
      enola63@o2.pl

pozdrawiam
    • Gość: neta Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 10:58
      Witam, będziemy w Side od 21.08. do 31.08.2011r. ( 2 osoby dorosłe + dziecko 8 lat )
      Szczególnie jesteśmy zainteresowani wycieczkami :
      rafting, jeep safari, kapadocja 2 dni z wieczorem tureckim oraz lot balonem.
      Proszę o informacje na adres : anetakolosowska@wp.pl
      pozdrawiam Aneta
      • Gość: qeddar Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.kopteri.net 15.06.11, 18:31
        Witam - będziemy w Alanyi (hotel Grand Bali Xperia) w dn. 13-20 07 2011 (2 osoby) - czy mógłbym prosić maila z ofertą na adres: qeddar@gmail.com dziękuję
      • gksbieniek74 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 23.06.11, 22:26

Ja proszę o ofertę na maj z Belek na zygal@wp.pl
        • gksbieniek74 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 23.06.11, 22:29
          Ja proszę o ofertę na 6.07-20.07.2011 z Belek Hotel Barceló Tat Beach ( 2 osoby dorosłe + dziecko 9 lat i 3 latka ) na gksbieniek@vp.pl
    • Gość: monika77slask Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:52
      Proszę o ofertę na
      monika@orz.com.pl
      Wyjazd Lipiec 2011
      Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: Stareczka Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 20:28
        Witam
        Planujemy wypoczynek na 27.04.11 w Incekum. Prosze o opi s i cennik wycieczek.
        Moj meil to starkaf@poczta.onet.pl
        • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 93.90.216.* 12.02.11, 15:03
          Witam.
          Oferta wycieczek z Side i Alanji juz wyslane;)
          Z powazaniem Lena
          • Gość: Witam Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 03:28
            Prosze o oferte na adres luna@adres.pl
            Dziekuje
          • Gość: gosc Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 19.02.11, 22:16
            Czy ktos ma na mailu i moglby podac dalej program i cennik wycieczek od Pani Leny?
            Pisalam do niej jakis, dluzszy czas temu, niestety do dzisiaj nie otrzymalam odpowiedzi. Dzieki.
            bejbs@o2.pl
            • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 21.02.11, 16:25
              Witam serdecznie.
              Oferte z mapka Alanji juz wyslalam;) Prosze sprawdzic.
              Goraco pozdrawiam i do milego...
            • Gość: mim Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 19:13
              czy ktoś mógłby poradzić na jakie wycieczki wybrać się z Side z 8-latkiem?gdzieś niedaleko,ale żeby było coś ciekawego...z góry bardzo dziękuję:)
              • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 23.02.11, 13:47
                Witam serdecznie.
                Z dzieckiem mozecie najpierw skozystac z Lazni Tureckiej, a z wycieczek polecam Rafting, Jeep Safari, Green Kanyon lub Statek po morzu w Side, Kapadocje z Wieczorem Tureckim i Delfinarium.
                Goraco pozdrawiam.
                Lena
                • Gość: lary555 Re: Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.06.11, 21:36
                  Witam,
                  proszę o przesłanie Państwa aktualnej oferty na wycieczki fakultatywne(2+1). Będziemy w Okurcalar w lipcu 2011! e-mail: jaczes1@o2.pl
          • Gość: ela Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 15:21
            Od 24 kwietnia do 4 maja 2011 będę w Side. Poproszę o ofertę wycieczek. ladyela@gmail.com
          • Gość: Cocu Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 80.50.134.* 26.04.11, 16:44
            Witam Pani Leno,
            proszę o propozycję wycieczek fakultatywnych. Będziemy w Incekum 25.05.-08.06.2011 z pięcioletnim dzieckiem.
            Z góry dziękuję i pozdrawiam!
            • Gość: Cocu Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 80.50.134.* 26.04.11, 16:45
              I jeszcze przydałby się e-mail: cocu1978@wp.pl :-)
            • Gość: dorota Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 16:26
              również poproszę
              noclegiorange@interia.pl
              dziękuję
          • Gość: DOROTA Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:23
            A JA NIC NIE DOSTAŁAM....................BAAAAAAAAAAAARDZO PROSZĘ . WYCIECZKIZ DZIECMI W OKOLICACH ALANII W CZERWCU.
            NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WYJAZDU.
            POZDRAWIAM GORACO.DOROTA
            PRZYPOMINAM E-MAIL; noclegiorange@interia.pl
          • aleola Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 01.06.11, 19:49
            jestem od 20 czerwca w Obagol -hotel Palm Can, 2 dorosłych i 14 letnie dziecko, proszę o ofertę i mam jeszcze pytanie o wynajem samochodu na 1-2 dni jakie są koszty?
          • Gość: Lena Alanya Alanya-Side-Belek-Kemer-wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 01.06.11, 21:52
            Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne
            aleola 01.06.11, 19:49 Odpowiedz jestem od 20 czerwca w Obagol -hotel Palm Can, 2 dorosłych i 14 letnie dziecko, proszę o ofertę i mam jeszcze pytanie o wynajem samochodu na 1-2 dni jakie są koszty?

Witam serdecznie
            Oferte wyslalam na maila gazetowego, mam nadzieje ze dotarl;)
            Wypozyczenie samochodu kosztuje 40 euro za dobe.
            Pozdrawiam i do milego
            P.S. Od razu po przylocie prosze napisac sms-a na +905356708842 z nazwa hotelu i numerem pokoju i ja zaddzwonie do pokoju.
      • Gość: bieniaa Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 94.232.35.* 29.04.11, 17:15
        Prosze o oferte wycieczek na 06.11 pobyt w hotelu Drita mój adres:arekbienia@wp.pl
      • Gość: Ania 1207 Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 15:09
        W tym roku w maju będąc na 7 dniowym urlopie w Turcji miałam okazję skorzystać z usług oferowanych przez biuro p.Leny. Wszystkie programy w których uczestniczyłam były przeprowadzone bardzo profesjonalnie i to pod względem organizacyjnym jak i merytorycznym.Szczególnie wielkie ukłony i podziękowania dla p.Gosi i p. Mario (przewodników współpracujących z p. Leną ) Na każdej wycieczce zostaliśmy dodatkowo poczęstowani wyśmienitym obiadkiem!!!!!! Sama p.Lena, jako pracownik biura to miła osóbka, która w rzeczowy sposób zachęca do zakupu wycieczek. Klient obsłużony przez p.Lenę, może poczuć się naprawdę docenionym. Wszystkim znajomym, którzy wybierają się na urlop na Riwierę polecam korzystanie z oferty biura p. Leny!!!!!!!!!!!! dziękuję i do zobaczenia mam nadzieję ponownie i to niebawem w Turcji ;-)
    • hesterprynne_2 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 23.02.11, 18:53
      Witam! Bardzo proszę o ofertę wycieczek na wrzesień
      Mój mail to: izaagawel@gmail.com
      Dziękuję!
      • Gość: sewryn Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 09:18
        Witam również prosiłbym o ofertę. Będę w miejscowości SIDE. Czy to stanowi jakiś problem??
        seweryn.wadowski@interia.pl
    • zbar13 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 24.02.11, 13:00
      Witam również prosiłbym o ofertę. Będę w miejscowości SIDE. zbar13@gazeta.pl
      • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 26.02.11, 14:17
        Witam serdecznie.
        Na naszy wycieczki zabieramy turystow z Alanji, Side i Belek.
        Pozdrawiam goraco.
        Lena
        P.S. Oferte juz wyslane;)
        • tigertiger Re: Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn 05.03.11, 08:11
          Pani Leno, o ile się orientuję to z Side nie wszystkie wycieczki z oferty lokalnych biur w Alany są możliwe? Zależy mi na wycieczce do Anamur, a tej z Side nie mogę chyba wykupić? proszę o informację jeśli jestem w błędzie.
          • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 05.03.11, 11:21
            Witam serdecznie.
            Niestety z Side nie organizujemy wycieczek do Anamur, ale mozna wypozyczyc samochod i pozwiedzac samemu:)
            A z Side polecam Kapadocje, Rafting, Green Kanyon, Delfinarium.
            Jezeli jesteszcze zainteresowani nasza oferta z Side, prosze podajcie maila:)
            Pozdrawiam goraco
        • Gość: nat Re: Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 23:34
          Witam serdecznie
          Prosze o przesłanie cennika na maila: dodi68.wp.pl czy pod koniec kwietnia organizują Państwo wycieczki fakultatywne.
          Pozdrawiam i czekam na oferte.

• Gość: nat Re: Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 23:45
            ofertę poproszę na kwiecien/maj oraz czerwiec ( Alanya)
            dziekuje
            dodi68@wp.pl
            • Gość: m Re: Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 07:44
              Witam.Czy mogę poprosić o oferty wycieczek z Side,coś na możliwości z 8-letnim dzieckiem?Mój mail:magdakm@op.pl.Dziękuję.
          • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Belek - Wycieczki fakultatywn IP: 88.224.234.* 08.03.11, 13:45
            Gość portalu: nat napisał(a):

> Witam serdecznie
            > Prosze o przesłanie cennika na maila: dodi68.wp.pl czy pod koniec kwietnia orga
            > nizują Państwo wycieczki fakultatywne.
            > Pozdrawiam i czekam na oferte.

Witaj nat
            Juz teraz nasze biuro jest czynne;)
            Zapraszam serdecznie!!!
    • Gość: ankau Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.03.11, 08:49
      Witam,bardzo proszę o propozycje wycieczek z 10latkiem, oraz cennik na wycieczki z Alanii.
      Przyjeżdżamy 20.07.Mój e-mail: urban_a@op.pl
      Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 08.03.11, 14:03
        Witam serdedcznie.
        Oferte z Side i Alanji juz wyslane;)
        A z wycieczek polecam Kapadocje z Wieczorem Tureckim, Delfinarium, Rafting, Jeep Safari i Laznie Turecka.
        Pozdrawiam goraco z pieknej Alanji!!!
        P.S. Z okazji Dnia Kobiet zycze wszystkim Kobietom wszystkiego najlepszego!!!
        • Gość: dakoti Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 23:03
          Witam, a czy jest możliwość zorganizowania wycieczek z państwa biurem z miejscowości Kemer ? Pozdrawiam
          • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.ttnet.net.tr 10.03.11, 16:22
            Witam.
            Niestety nie organizujemy wycieczek z Kemer:(
            Mozemy zabrac turystow tylko na wycieczke Myra-Demre-Kekowa i to musi byc min 8 osob.
            Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do pieknej Alanji!!!
            • margo-75 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 17.03.11, 10:41
              Witam. Bardzo proszę o ofertę i cennik wycieczek z Alanii na przełomie czerwca i lipca. Interesuje mnie wycieczka do Kapadocji oraz coś na możliwości 8 letniego dziecka.
              Informacje proszę o przesłanie na adres marti0207@wp.pl
              Z góry dziękuję i pozdrawiam.
              • Gość: czatman1 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.toya.net.pl 17.03.11, 15:11
                Witam. Pani Leno , dwa latka temu korzystałem z Pani usług ( nie w pełni , bo nie zabrała mnie Pani na 2 wycieczki z Side - Hotel Side Star Park 5* z powodów ...mało ważne , nie jestem gniewalski i już zapomniałem) i ponawiam prośbę o Kapadocję 2 osoby w drugiej połowie czerwca ale z Incekum ( oraz może jeszcze z jedna wycieczka - proszę na maila o wykaz). Czy z tej mieściny zabierze mnie Pani czy ...historia lubi się powtarzać ?
                Pozdrawiam.
                andjoz55@toya.net.pl
                • Gość: czatman1 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.toya.net.pl 18.03.11, 07:09
                  Jeszcze jedna sprawa. Czy ktoś może miał kontakt w Turcji z biurem
                  www.alanyaonline.pl ?
                  Dostałem tego linka , ale nie znam tego biura.Stronka wygląda bardzo profesjonalnie , ale jak oni się sprawdzają podczas wycieczek ?
                  • Gość: Krzysiek Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.tktelekom.pl 14.05.11, 08:03
                    Ja bede miał dopiero kontakt z alanyaonline od 1.06.11 ale zdanie wyrobilem sobie na podstawie TUR_TUR blog prowadzonego przez włascicielke Polecam lekturę!
                • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 78.163.171.* 18.03.11, 12:27
                  Witam serdecznie 'czatman1'
                  Szczegoly wycieczek wyslalam w mailu.
                  A historia nie lubi sie powtarzac;)
                  P.S. Jezeli chodzi o alanyaonline, to jest kolejny agent w Alanji,
                  w tam tym roku miel nazwe Regesta tour.
                  Pozdrawiam goraco i do milego

• alanyaonline.pl Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 19.03.11, 11:49
                    Pozwole sobie zaznaczyć droga Leno, że Alanya Online jest nowym biurem. Z wymienionym przez ciebie Regestatour nie ma nic wspólnego poza adresem. Regestatour już nie istnieje (upadło) a my przejęliśmy od nich lokal.

Pozdrawiam serdecznie!
                    • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 78.163.171.* 24.03.11, 14:18
                      Ale mieliscie nazwe Regesta tour,
                      bo to wynika nawet ze stronki www.regestatour.exxl.pl
              • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 78.163.171.* 18.03.11, 11:16
                Witam 'margo-75'
                Oferte z Alanji juz wyslalam.
                Z wycieczek z 8 letnim dzieckiem polecam Kapadocje z Wieczorem Tureckim, Rafting, Jeep Safari, Green Kanyon, Wycieczke po Alanyi i Side-Aspendos-Wodospady.
                Zycze udanych wakacji:)
                • margo-75 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 18.03.11, 14:54
                  Dziękuje za informację
                  Pozdrawiam
                  • kurczak48 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 18.03.11, 18:48
                    Proszę o ofertę z Alany na czerwiec mail zieba48@wp.pl z góry ślicznie dziękuje :)
                • Gość: monika Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 20.03.11, 09:30
                  Witam p.Leno.Proszę o przesłanie cennika wycieczek z Pani biura,będziemy w Turcji w miejscowości Okulcalar od 12 maja. Lecimy z 6-cio letnim dzieckiem. Co poleca Pani zwiedzić? Dziękuję i podrawiam:) nokola@wp.pl
                  • koniczynka777 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 21.03.11, 13:46
                    I ja poprosze o przeslanie mi cennika aktyalnego w czewcu 2011.
                    przylatujemy w 2 osoby :)
                    Z gory dziekuje:)
                    • koniczynka777 Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne 21.03.11, 13:47
                      koniczynka777@gazeta.pl
                • Gość: bbc Re: Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 21:29
                  Witaj Lena!. Rok temu miałam okazję wypić słodką herbatkę u Ciebie :)
                  poproszę o aktualny cennik, będę w Konakli od 18 maja. adres: bbc@onet.eu
                  Dziękuję
                  • Gość: Lena Alanya Alanya - Side - Lena - wycieczki fakultatywne IP: 78.163.171.* 24.03.11, 14:22
                    Serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponownie na pyszna herbatke jablkowa!!!
          • Gość: Lena Alanya Alanya-Side-Belek-Kemer-Wycieczki fakultatywne IP: 88.254.231.* 12.05.11, 20:39
            Gość portalu: dakoti napisał(a):

Witam, a czy jest możliwość zorganizowania wycieczek z państwa biurem z miejscowości Kemer ? Pozdrawiam

Witam serdecznie.
            Jezeli jeszcze jestescie zainteresowani oferta z Kemer prosze podajcie maila i ja wyszle.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka