Gość: monika IP: *.tktelekom.pl 02.01.09, 12:23 W większości plaże są kamieniste i moje pytanie u nas buty dla dzieci takie gumowe trochę kosztują, czy na miejscu można coś takiego kupić np. w sklepikach hotelowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynanowa Re: plaża 02.01.09, 13:48 Na Riwierze Tureckiej ,plaze sa piaszczyste ,tylko odcinkami zdazaja sie kamyczki i w okolicy Alani tez jakis odcinek z kamieniama,jesli chodzi o Side,Sogrun,Colakli ,Evrenseki ,Kumkoi i wiele innych, to plaza jest piaszczysta z niewielkimi drobnymi kamykami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: plaża IP: *.tktelekom.pl 02.01.09, 13:58 przy hotelu do którego jest kamienista i dlatego pytam o te buciki ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: plaża 02.01.09, 14:04 Takich typowych butow butow na plaze w hotelu nie dostaniesz,sa w sprzedazy klapki ,w Manavgat dostaniesz gumowe buty do kostki w roznych rozmiarach , kupuja je miejscowi, z okolicznych wiosek.Tak wiec nie sa to typowe buty-kapielowe ,ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia i na dodatek sa bardzo tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: plaża IP: *.acn.waw.pl 04.01.09, 13:46 Jak chcesz poprzymierzać w spokoju, wybrać sobie kolor bez targowania i skaczącego ci nad głowa Turka sprzedawcy - to kup w Polsce. To ta sama chińska produkcja. U nas kosztują ok 20 zł. Ja kupiłam i była zadowolona, bo na plaży piasek gorący - trzeba założyć a w wodzie fajnie się w nich pływa - więc lepiej mieć butki niż klapki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 14:19 Bez problemu nabedziesz takie klapki na miejscu. Takich i innych plazowych pierdul jest w Turcji zatrzesienie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś