Gość: zaniepokojony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 08:17 na holidaycheck.pl-brak na wakacje.pl - brak na naszym forum -brak hotel litera laluna w gumbet, czy ten hotel wogole istnieje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karpiczek.1 Re: wszedzie pusto!!! 13.01.09, 09:10 najlepiej wpisać w wyszukiwarce nazwe hotelu i jakaś strona powinna pokazać sie.Oto jeden link do tego hotelu.www.easygo.pl/opinie/turcja/wybrzeze-egejskie/litera- laluna-g0a.html?ocen Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: wszedzie pusto!!! 13.01.09, 10:05 Ten hotel znalazlam na www.tripadvisor.de , ocena gosci z Niemiec i Angli ,nie do polecenia!!!mozesz sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: wszedzie pusto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:51 sa tam opinie dobre jak i zle . nie wiem czy jest sens sie kierować opiniami bo zawsze są zadowoleni i niezadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry2006 Re: wszedzie pusto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 11:11 Hotel istnieje,wcześniej nazywał się La Luna Beach Club ale jeśli polskie biuro wprowadziło go na rynek teraz to ktoś musi być pierwszy. Ja tak miałem z hotelem Club Mersin w Kusadasi dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: wszedzie pusto!!! 13.01.09, 11:19 Z tym ,ze wiekszosc z tych opini jest negatywna! a to oczym znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: wszedzie pusto!!! 13.01.09, 11:28 Jesli chodzi o oblozenie hotelu, 80% Anglicy . www.expedia.de Odpowiedz Link Zgłoś