ki71 23.01.09, 16:50 Witam.Właśnie zarezerwowałam wczasy do Turcji do hotelu Joy Pegasos Tropical bardzo bym chciała więcej informacji na temat tego hotelu mam zamiar pojechać w sierpniu.Pozdrawiam czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: Wczasy Turcja 23.01.09, 17:03 ki71 napisała: > Witam.Właśnie zarezerwowałam wczasy do Turcji do hotelu Joy Pegasos > Tropical bardzo bym chciała więcej informacji na temat tego hotelu mam zamiar > pojechać w sierpniu.Pozdrawiam czekam na opinie. A nie lepiej użyć wyszukiwarki,lub poczytać na hotelach.Tam dużo tego,nie każdy ma ochotę powielać to co było wielokrotnie.A może chodzi o JADE tam.Po co się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Wczasy Turcja 23.01.09, 19:17 ki71 napisała: > Ale dlaczego wypowiadasz sie za innych? Chyba pytałaś.Prosiłaś o wpisy,uznałem że między innymi mnie.Gdzieś mam zakaz?Wyraziłem swoje zdanie,to wszystko.Podpowiedziałem to co najsłuszniejsze.Próbuj inaczej,może znajdziesz pokrewną duszę do bicia piany.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś