mjaw1 04.02.09, 08:38 Jakie macie opinie o biurze Exim Tours, lecę z nimi do Turcji wsierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: Exim jakie opinie IP: *.chelmnet.pl 04.02.09, 09:04 Byłam z nimi w Turcji i w Tunezji. Korzystam też z innych biur, więc mam porównanie. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Do rezydentów nie mam zastrzeżeń, pomimo, iż większość narzeka, że nie ma ich na miejscu. Byli pomocni, nawet wtedy, gdy wylądowałam w szpitalu. Nie polecam hotelu Diamond Beach z ich oferty (okolice Side) - spędziłam wtedy najgorsze wakacje w życiu, ale to nie wina eximu, tylko hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Exim jakie opinie IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 12:09 bylam z nimi w Tunezji i bylam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.13 Re: Exim jakie opinie 05.03.09, 13:56 a możesz napisać gdzie w turcji z nimi dokładnie byłaś? i jak możesz to zdaj też relacje z pobytu w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota dobre IP: *.alcatel.de 04.02.09, 12:14 Z Eximem podrózowałem juz dwukrotnie. Udane wakacje bez najmniejszych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Exim jakie opinie IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.02.09, 13:24 Nie byłem z ich biurem jednak na stronie UOKIK jest sporo klauzul niedozwolonych, które Exim umieszcza w umowie. Sprawdź swoją umowę z klazulami wymienionymi na stronie UOKIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjaw1 Re: Exim jakie opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:37 Dziękuję za te wpisy, jestem już spokojniesza. Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: Exim jakie opinie 04.02.09, 20:51 No, ja cię nie uspokoję. Z rozmaitych wypowiedzi z forum, wiem, że to biuro często zmienia w ostatniej chwili godziny a nawet dni wylotu- co dla ludzi, którzy biorą urlop od-do jest wkurzające. Co do hotelu- to pretensje nie tyle do biura, co do siebie - trzeba sprawdzać, gdzie się jedzie - fora, zdjęcia w necie-jest wiele możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete.2 Re: Exim jakie opinie 04.02.09, 21:10 Co do zmiany godzin lotu to chyba nie jest wina Eximu, przecież w samolocie lecą turyści z różnych biur podróży.. Ja osobiście nie spotkałam się z sytuacją aby ok. 170 osób w samolocie było tylko z jednego biura, no cóż może się mylę. Poza tym wpadki zdarzają się wszystkim, nawet najlepszym...i to jest niestety nie uniknione jak i to aby dogodzić wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Exim jakie opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:16 exim super na egipt i tunezje turcja w tamtym roku cos marzekali na hotel hermes w alanya chyba sie nie pomyliłe Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Exim jakie opinie 04.02.09, 21:39 8 razy wakacje w Turcji z Eximem,ponadto cała rodzina i znajomi z nimi latają,wszystko bez większych problemów.Atrakcyjne ceny,brak jakichkowiek ukrytych dopłat itp.Co do zmian godzin lotów,to niestety normalne przy lotach czarterowych-nie ma tu winy BP.Słabi rezydenci,bynajmniej w Turcji-ale komu jest potrzebny rezydent;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Exim jakie opinie IP: *.76.classcom.pl 04.03.09, 19:29 Chyba pracujesz w tym biurze, że tak zachwalasz, a może dali Ci kolorowe kuponiki na loterie?! Rezydenci wszędzie dupowaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarah Re: Exim jakie opinie IP: *.76.classcom.pl 04.03.09, 19:28 Wpadką było nie policzyć DWÓCH osób , które poleciały na dwa tygodnie do Egiptu. Do dwóch nie potrafią policzyć i nie zarezerwowali dla nas miejsca w samolocie. Zorientowali się w środe około północy, kiedy padnięci po Safarii i imprezie wieczornej spaliśmy z myślą, że mamy jeszcze dwa dni pobytu, na opalanie, zrobienie zdjęć, kupienie pamiątek. Wtedy telefon, że albo stawiamy się na zbiórce za cztery godziny o 4a.m. albo nie mamy jak wrócić do Polski przez najbliższy tydzień. I pakujesz się w pijanym widzie! Wracasz dodatkowo nie do miejsca z którego wyleciałeś, tylko na drugi koniec Polski! Inni ludzie, których też przekierowano, bo mieli lecieć do Wrocka a wysłali ich do Wawy, to nawet kurtek nie mieli zimowych, ani polskich pieniędzy, a był luty! Nigdy z tym biurem! Nigdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Exim jakie opinie IP: *.acn.waw.pl 04.03.09, 19:51 Zmiany godzin wylotu, normalne - tak o godzinę , dwie, ale EXim zmienia o całą dobę, przesuwa na kilka godzin przed wylotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: Exim jakie opinie IP: *.chello.pl 04.03.09, 21:29 A jaka opinia Cię zadowoli? Przeciez to nie ma najmniejszego znaczenia(dla mnie).Biuro istnieje od nastu lat,opinie-raz lepsze raz gorsze.Jeżeli zapłaciłeś,a opinie są różne od tych które chciałeś czytać,to i tak nie zrezygnujesz,bo z wszystkimi biurami jest tak samo(opinie).Zapłaciłeś-bawcie się dobrze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzi7 Re: Exim jakie opinie IP: *.chello.pl 05.03.09, 21:07 Byłam z Eximem w Turcji. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Lot powrotny zrobili wcześniej o 5 godzin, ale wcześniej byłam przygotowana na to, że takie rzeczy się zdarzaja i że to nie jest zależne od biura podróży, lecz od przewoźnika. W tym roku również Turcja z Eximem :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.13 Re: Exim jakie opinie 01.04.09, 14:39 a ja dalej nie wiem na co się zdecydować :( przeglądam oferty, porównuje i myślę sobie że może wreszcie coś z tego wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś