sonia-3 09.02.09, 17:54 Czy ktoś w tym terminie jeszcze będzie tam wypoczywał? A może Ktoś już tam był i podzieli się swoimi wrażeniami.? Czytałam dużo dobrego na temat tego hotelu. czeka na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turk Re: 09. 09. 09. Lecimy do Club Paradiso/Alania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:23 Byłem w tym hotelu we wrześniu 08.Hotel bardzo zadbany i czysty.Pewną niewygodą może być to,że położony jest na dość stromym stoku i jest tam sporo schodków i podejść,ale rekompensują to dobre warunki pobytu.Unikajcie pokoi na parterze(malutkie)i w tzw."willach"(gorszy standard)Udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: 09. 09. 09. Lecimy do Club Paradiso/Alania 09.02.09, 19:30 do turk: dzięki za odpowiedź. Ale odnośnie pokoi to czy my mamy jakikolwiek wpływ na zakwaterowanie. Jedziemy - dwie osoby dorosłe i dziecko. Czy można prosić o zmianę pokoju wrazie nie zadowolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turk Re: 09. 09. 09. Lecimy do Club Paradiso/Alania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:31 W takim składzie(2+1)to chyba pokój na parterze wam nie grozi(są naprawdę mikroskopijne)Ja nie przerabiałem zmiany pokoju,ponieważ od razu trafiliśmy bardziej niż dobrze-2 osoby dorosłe-duży pokój z aneksem kuchennym,spora łazienka,dwie sypialnie,taras z widokiem na morze,a od kogo i czego zależy rozdział pokoi po prostu nie wiem.Można podejrzewać że wpływ na to może mieć umowa między hotelem a twoim BP(my byliśmy z Wezyrem,było OK)Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: 09. 09. 09. Lecimy do Club Paradiso/Alania 09.02.09, 21:58 do turk: jeszcze raz dzięki za odpowiedź. My jedziemy z Ecco Holiday i mam nadzieję że biuro nas nie rozczaruje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś