Dodaj do ulubionych

czy można????

01.07.04, 01:46
Wiem, że to może głupio zabrzmi, ale chciałabym się dowiedzieć, czy jest
możliwość żeby w jakiś sposób zajść w ciążę, kiedy jest się dziewicą? To
bardzo ważne i serio pytanie!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lilith76 Re: czy można???? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.07.04, 09:58
      błona dziewicza to nie mur. skoro przepuszcza krew miesiączkową, przepuści i
      plemniki. wystarczy że dostaną się do środka, chłopak wsunie palec ze spermą w
      ciebie, albo trochę zostanie na miejscach intymnych tuż przed wejściem.
      plemniki powędrują dalej.
      to określone sytuacje i rzadko się zadarzają. napisz co się stało, to cię
      uspokoimy.
      • hajduczka Re: czy można???? 01.07.04, 14:27
        Ech... no w sumie to nic się nie stało... pobaraszkowaliśmy sobie trochę, z tym
        że tak w ogóle to byliśmy w bieliźnie wink I głupio mi, bo pewnie panikuję, ale
        wolałam spytać... jak się jest niedoświadczoną to potem człowiek zaczyna
        wymyślać i się stresować... oby niepotrzebnie smile
        • Gość: Anka Re: czy można???? IP: *.agh.edu.pl 01.07.04, 14:43
          Te teksty "byłam w bieliźnie" powtarzające się w różnych wątkach co jakiś czas
          są niesamowite smile Tak sobie myślę, że w bieliźnie to się dopiero można nieźle
          zabawić big_grin
          • Gość: lilith76 Re: czy można???? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.07.04, 15:24
            a jakiś sprytny producent stworzy specjalną "bieliznę antykoncepcyjną", ze
            sloganem reklamowym: "w niej na pewno nie zajdziesz w ciążę" wink
        • Gość: lilith76 Re: czy można???? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.07.04, 15:22
          bielizna stanowi dość dobrą zaporę dla plemników. nie panikuj.
    • Gość: elizka Re: czy można???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:04
      można. wystarczy, że sperma dostanie się na wargi sromowe, a plemniki już znajdą dalszą drogę
    • very_martini Re: czy można???? 02.07.04, 01:06
      Hajduczko, nie bierz tego za bardzo do siebie, nie chcę Cię obrazić, tylko mnie
      naszła refleksja...

Dziewczyny, czy nie wydaje Wam się przerażające, że ludzie zabierają się do
      jakiejś tam aktywności erotyczno-seksualnej nie mając ewidentnie najmniejszego
      pojęcia, o co chodzi w tym całym zamieszaniu damsko - męskim, poza tym, że jest
      to przyjemne, ale i mogą się z tego pojawić dzieci...? Przy czym świadomość
      tego ostatniego sprowadza się do "że", ale już nie do "jak". A założę się, że w
      wakacje postów o tytule "czy można zajść w ciążę przez łykanie spermy" będzie
      istny wysyp...

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
    • dradam1 Re: czy można???? 02.07.04, 01:12
      oczywiscie.
      Prawdopodobienstwo zajscia (zaplodnienia) dla dziewicy jest znacznie wyzsze ,
      niz dla nie-dziewicy.

Pozdr.

dradam1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka