Gość: filipaldi IP: 188.33.52.* 05.05.09, 11:58 Witam Lecimy wraz zona do marmaris palace 8 czerwcas wujazd ze stacji benzynowej na lotnisko jestesmy para w wieku 33 i 34 Leci ktos tak jak my? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.promax.media.pl 05.05.09, 15:24 Hej! Ja z mezem (wiek podobny :) )i dwojka dzieci (12 i 8 lat) lecimy w tym samym terminie !! wylot z poznania !! Juz nie moge sie doczekac !! W Turcji bedziemy drugi raz -w egejskiej pierwszy ,poprzednim razem byla to Alanya !! To widzimy sie na miejscu :)! POZDRAWIAM /MILEGO DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipaldi Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:43 Lecicie z triady?? ja mam troche obawy jak czytam te wszystkie opinie o tym biurze ale załatwiałem sobie wczasy w pazdzierniku po dobrej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.promax.media.pl 05.05.09, 15:58 Tak lecimy z triady ! ile dales ,bo my za dwa tygodnie 2os. dorosle +2 dzieci 10300 !! Uwazam ze cena super,jak na ten region a wiadomo ze jest on drozszy od riwiery !! Co do Triady obaw nie mam ! zauwaz ,ze ludzie maja pretensje do hoteli ,jedzenia opoznienia samolotow na co biuro nie ma wplywu ,jakby kazdy przed rezerwacja poczytal o miejscu i hotelu do ktorego jedzie troszke opini to tych wpadek ze zlymi hotelami itp.byloby mniej !Ja tak zawsze robie rezerwcja na 24 godz. sprawdzam obiekt i okolice gdzie sie da i dopiero potem rezerwuje ! latam juz troszke i nigdy mnie nic nie zdziwilo bo wiedzialam co mnie czeka !! a tak wogole podstawa hotele 4 i 5 gwiazdkowe! Zobaczysz bedzie super ja juz to wiem :))) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipaldi Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 16:07 NO troszke mnie pocieszyłas co prawda tez zanim zaezerwowałem poczytałem opinie o hotelu wszedłem na ich strone internetowa no i sie zdecydowałem A co do kosztów to wyszło 2670 za osobe + transfer na lotnisko do wawy z łodzi i zpowrotem 140 zł czyli razem 2810 za 2 tygodnie brałem z ta gwarancje ceny to uwazam ze nie jest to drogo skoro euro teraz tak podskoczyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.promax.media.pl 05.05.09, 16:37 No cena calkiem calkiem !! ja tez rezerwowalam zaraz jak ukazaly sie katalogi !! Fajnie ze lecicie ,bo juz myslalam ze w tym terminie bedziemy jedynymi polakami :) !A byliscie juz w turcji? Do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipaldi Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 16:51 Na drinka pójdziemy a nawet dwa :) Ja byłem w turcji ale z rodzicami jakies 15 moze 16 lat temu tylko w stambule na rynku po towar (jak to sie kiedys handlowało) aczkolwiek meczet zwiedziłem bo zapamietałem ze musiałem zdjac buty i nogi umyc :) A mysle ze polaków wtym hotelu bedzie nawet sporo bo chyba tylko triada ten hotel ma w swojej ofercie i miejs na 8 czerwca widziałem ze dawno niebyło ale moga tez jechac z niemiec nasi rodacy. Ale tak siedze i czytam te opinie ze zdarza sie zakwaterowanie do innego holtelu . Ale rozmawiałem ze swoim adwokatem i mówi ze jak cos takiego ma miejsce to odrazu sprawa do sadu i wygrana bo nie spełnili warunków umowy . Mimo wszytsko mam nadzieje ze bedzie wszystko ok pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.promax.media.pl 05.05.09, 21:08 Co do drinka propozycja przyjeta ,mysle ze nawet wiecej niz dwa :) A czyli z Turcja jestes w jakis sposob zapoznany !My bylismy dwa lata temu W Incekum kolo Alanyi ,bylo super !! hotel tez mielismy 5 gwiazdkowy ,wtedy bylismy ze scan holiday ! Turcja jestem zauroczona ! Mileismy wtedy wynajete auto i objechalismy se kawalek riwierki !W tym roku planujemy tez wynajac auto i skoczyc se do Bodrum i w pare jakis fajnych miejsc ! No ja jak czytalam na jakims forum opinie to byly osoby ktore pisaly ze polakow jest bardzo malo w tym hotelu i nie tylko w tym ,wogole w Marmaris niby dlatego ze to drogi region nie na kazda kieszen polaka ! zreszta W biurze podrozy znajoma mowila ze po niekad tak jest ze to tzw.region dla dobrze ustawionych sasiadow z zachodu :) Bo w Alanyi to czulam sie prawie jak w polsce wszedzie polacy !! A co do zmiany hotelu ,mysle ze takiego numeru nam nie zafunduja ! Zasada jest jedna jezeli by cos takiego mialo miejsce nie mozna sie ugiac i postawic na swoim albo ten hotel albo wracam do polski i pewne jest ,ze po malym strajku jakos pokoje sie znajduja -wiem to tez z biura podrozy w ktorym zalatwiam !! A tak na marginesie raz spotkala nas zmiana hotelu w Egipcie lecielismy wtedy z TUI uparlismy sie i hotel nam zmieniono ale z 4 gwiazdkowego na 5 gwiazdkowy a po powrocie dostalismy zwrot jakiejs ale dosyc duzej sumki !! Tak to juz jest ,z kazdym biurem moze nas cos spotkac !! nie ma co sie przejmowac z gory !! A tak wogole to dobrze kombinujesz z tymi nastepnymi wyjazdami :) W dwojke to mozna wiecej pokombinowac z tymi wyjazdami i hotelami a z dziecmi to jednak wiesz ,nawet nie kazdy hotel pokoje rodzinne posiada a jak juz sa to miejsca te tansze rozchodza sie jak swierze buleczki :) Powiem Ci ze jak szukam super hotelu to nieraz naprawde ciezko cos znalezc w dobrej cenie dla 4 osobowej rodziny !! Ale Marmaris Palace to strzal w dziesiatke ! za dwa tygodnie wraca z tamtad moja znajoma z biura podrozy ,bede wtedy juz wszystko wiedziala !!POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipaldi Re: Marmaris palace 8 czerwca wawsz. transfer z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 18:22 Ale wiesz co znalazłem przez przypadek gdzies na anglojezycznej stronie rezerwacje do tego hotelu oczywiscie patrzyłem wolne miejsca i dopiero w pazdzierniku . Mimo wszystko za pokój 2 osobowy z zagwarantowanym widokiem na morze wyszło 376 euro za 2 tygodnie a tam przeciez jest all Czyli liczac nawet po 4,40 euro wychodzi nam 1654 zaokroglam do 2000 na paliwo wyda sie około 2500 w dwie strony z noiclegami w rumuni za 14 euro pokój i w turcji znalazłem za 12 euro pokoj oczywiscie stansart tych hoteli pozostawia wiele do zyczenia ale tak sie przespac wystarczy Reasumując wychodzi jakies 1500-2000 taniej jak mi sie spodoba na drugi rok tak smigam Odpowiedz Link Zgłoś