Gość: Kasia IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 20:37 Wiem, ze ten watek byl juz poruszany,ale ktorego joy-a oprócz Kiris World( w tym byłam ) byście wybrali na kolejne wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: który JOY IP: *.streamcn.pl 26.12.08, 20:57 w Z mojego doswiadczenia na pewno nie J Pegasos World Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: który JOY IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 21:02 A Panie z Itaki tak go polecają :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: który JOY IP: *.icpnet.pl 26.12.08, 23:07 Polecam joy pegasos planet incekum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: który JOY IP: *.ftnet.pl 26.12.08, 23:20 Ale tam straszą jakąś częścią Club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: który JOY IP: *.streamcn.pl 27.12.08, 08:49 Mnie też polecały , gwiazdek , bajerów tylko ze nie ma przez kilka godz, dziennie klimatyzacji , restauracja bez klimatyzacji, siedziałam z dziecmi w windzie 15 min , bo sadze ze przeciazenie a resztę przeczytaj na ubiegłorocznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidek Re: który JOY IP: 80.72.40.* 30.12.08, 22:05 Czy warto pojechać do Kiris jesli można prosze o informacje gdzie sa najlepsze pokoje, czy jest on dla rodzin z dziećmi i czy jest na miejscu lekarz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: który JOY IP: *.ftnet.pl 01.01.09, 17:59 Jest na miejscu lekarz, w hotelu cisza i spokój było dużo rodzin z dziećmi, jest 1 duży basen + 2 zjeżdżalnie, plaża kamienista. Moje dzieci po kilku dniach ( 4 i 8 lat ) trochę się już nudziły i dlatego w tym roku chcemy pojechać do innego Joy gdzie jest więcej atrakcji dla dzieci. Hotel czyściutki, pokoje rodzinne b. duże, żarcie i obsługa super. Olbrzymi teren, 3 plaże ( absolutnie nie ma tłoku ) Mieliśmy pokój z pięknym widokiem na morze, ale chyba nie wszystkie mają Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Joy Pegasos Planet Incekum 01.01.09, 13:58 jest super! Bylismy naprawdę zadowoleni. Oprócz kwaterowania, a potem to raj :) Odpowiedz Link Zgłoś