Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:52 Kto był lub wybiera się do tedo hotelu?Lecimy z Wrocławia z 3letnią córeczką 10czerwca . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazimierz Re: Hotel Kosdere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 09:11 Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Hotel Kosdere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:24 witam. Proszę opowiedzieć jak tam było.Jaki pokój wybrać? Na co zwrócić uwagę. Wylatujemy 15 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
poliasde Re: Hotel Kosdere 06.07.09, 08:06 Dana pokój Ci przydzielą ewentualnie jak nie będzie Ci pasował to możesz iść do recepcji i poprosić o zmianę. Jest ona możliwa jak moją wolne pokoje. Dają Ci możliwość zobaczenia dwóch innych pokoju i będziesz mogła sobie porównać. Więcej info o tym hotelu pisałam w tym poście: Tekst linka Życzę przyjemnego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
gusikk Re: Hotel Kosdere 05.07.09, 23:55 Byłam w tym hotelu w tamtym roku, polecam :) Miałam pokój w "domku" obok głównego basenu, było bardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś