Gość: mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 23:00 Czekamy na nowe wiadomości i opinie osób wracających z tego hotelu!!!! Duża wdzięczność za wszystkie , nawet najkrótsze wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filipaldi Re: Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 07:19 Wrociłem 22 czerwca byłem 2 tygodnie napisze subiektywnie i obiektywnie Hotel ogromny kompleks ,teren górzysty ciezko sie chodzi na kacu:) Jedzenie dobre ale sniadania codziennie takie same tzn jajka nalesniki wedlina sery jajecznica parówki po 2 tygodniach juz mi sie znudziły. Obiady i kolacje codzienie inne przez pierwszy tydzien i pozniej powtórka . we wtorki kalmary w czwartki tureckie speciały.Dalej co w jaki dni jest nie powiem bo było tyle tego ze nie pamietam:) Przekaski od 11:30 do 16;00 frytki hamburgery hot dogi makarony sórówki od 12:00do 16:00 kurczaki udka i piersi Przewa na kawe i ciasta od 17:00 do 18:00 zupka o pólnocy i od 3:00 do 7:00 mozna sobie zrobic kanapki Barmani wogóle nie nastawieni na napiwki zawsze usmiechnieci w dzien laeja do drinków mniej alkocholu ale to raczej zrozumiałe bo strasznie goraco natomiast wieczorami wódy nie załuja Animacje naprawde super w dzien i wieczorem w amfiteatrze własnie te wieczorne przedstawienia codzienne inne oprócz czwartków bo wtedy jest turecka noc. Walki o lezaki brak o 9 jeszcze mozna cos znalezc W hotelu 90-95% rosjan ale fajni potrafiacy sie bawic. Łaznia turecka saunna za darmo siłownia troszke do zyczenia pozostawia ale jest. Wady : moga przeszkadzac ptaki na stołowce dyskoteka mala malo osob i smierdzi bo nie wietrzona. maly remoncik zewnetrznej eleacji do zrobienia Ogolnie do hotelu z checia wróce Jesli masz jeszcze jakies pytania pisz odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK Re: Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:35 Duże dzięki za fajne wiadomości!!! Widzę że chyba wybór był dobry. Proszę o ile można parę informacji na temat pokoi, jakie wycieczki warto wykupić i gdzie, gdzie robić zakupy, co zobaczyć w okolicy, jak rezydenci Triady? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś