Gość: Dario IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 23.06.09, 10:31 Witam! Wybiera się ktoś może w terminie 12-19.07.09 z W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANIA Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:24 WITAM,MY LECIMY TAM Z 3 LETNIM DZIECKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 29.06.09, 11:46 Hej! No to już nie jesteśmy sami;-).Będzie raźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:14 a wiecie cos wiecej o tym hotelu ,bo opinii jest mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 30.06.09, 10:00 Faktycznie nie ma za dużo opinii ale te, które udało się nam znaleźć są w większości pozytywne. A wiadomo,że każdemu nie dogodzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
toicha Re: Hotel Natur 03.07.09, 23:03 Wróciłem właśnie z tego hotelu - polecam, opinię umieściłem na wakacje.pl, ew.odpowiem na dodatkowe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:45 witam,ja mam kilka pytań. czy jest jakis plac zabaw dla dzieci? jaka to plaza,czy trzeba zabrac obuwie na plaze? czy miala Pani problemy zołądkowe? czystosc hotelu? z gory dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
toicha Re: Hotel Natur 06.07.09, 15:44 W hotelu placu zabaw nie ma, ale są ogólnodostępne wzdłuż plaży. Plaża jest nie za szeroka, z leżakami i parasolami na całej długości (bez opłat, płaci się tylko za ew. zamówione napoje), nie polecam tej "hotelowej", ta za hotelem Amrosia w stronę Meczetu jest przyjemniejsza - groby piasek i drobny żwirek, łagodne zejście do morza, głębiej kamienie, jeszcze dalej trawa morska, miejscami dno muliste (mało przyjemne)- buty do wody mogą się przydać, ale niekoniecznie (moje dziecko nie chciało). Problemów żołądkowych w Turcji nigdy nie miałem (czwarty pobyt z małym dzieckiem). Hotel czysty, bez zarzutów, pokoje sprzątane co dziennie. Otoczenie, restauracja, bar, basen - również OK. /+ w hotelu dostępny kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia (internet płatny)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:44 dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 07.07.09, 09:31 Witam! Dzięki za wszystkie informacje. Na pewno się przydadzą;-) Odpowiedz Link Zgłoś