Dodaj do ulubionych

Hotel Natur

IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 23.06.09, 10:31
Witam!
Wybiera się ktoś może w terminie 12-19.07.09 z W-wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ANIA Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:24
      WITAM,MY LECIMY TAM Z 3 LETNIM DZIECKIEM
      • Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 29.06.09, 11:46
        Hej!
        No to już nie jesteśmy sami;-).Będzie raźniej...
        • Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:14

a wiecie cos wiecej o tym hotelu ,bo opinii jest mało.
          • Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 30.06.09, 10:00
            Faktycznie nie ma za dużo opinii ale te, które udało się nam znaleźć
            są w większości pozytywne. A wiadomo,że każdemu nie dogodzisz...
            • toicha Re: Hotel Natur 03.07.09, 23:03
              Wróciłem właśnie z tego hotelu - polecam, opinię umieściłem na wakacje.pl,
              ew.odpowiem na dodatkowe pytania.
              • Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:45
                witam,ja mam kilka pytań.
                czy jest jakis plac zabaw dla dzieci?
                jaka to plaza,czy trzeba zabrac obuwie na plaze?
                czy miala Pani problemy zołądkowe?
                czystosc hotelu?
                z gory dziekuje za odpowiedzi.
                • toicha Re: Hotel Natur 06.07.09, 15:44
                  W hotelu placu zabaw nie ma, ale są ogólnodostępne wzdłuż plaży.
                  Plaża jest nie za szeroka, z leżakami i parasolami na całej długości (bez opłat,
                  płaci się tylko za ew. zamówione napoje), nie polecam tej "hotelowej", ta za
                  hotelem Amrosia w stronę Meczetu jest przyjemniejsza - groby piasek i drobny
                  żwirek, łagodne zejście do morza, głębiej kamienie, jeszcze dalej trawa morska,
                  miejscami dno muliste (mało przyjemne)- buty do wody mogą się przydać, ale
                  niekoniecznie (moje dziecko nie chciało).
                  Problemów żołądkowych w Turcji nigdy nie miałem (czwarty pobyt z małym dzieckiem).
                  Hotel czysty, bez zarzutów, pokoje sprzątane co dziennie. Otoczenie,
                  restauracja, bar, basen - również OK.
                  /+ w hotelu dostępny kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia (internet płatny)/
                  • Gość: ania Re: Hotel Natur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:44

dzieki za odpowiedz
                    • Gość: Dario Re: Hotel Natur IP: *.vlan105.corcoran.lubman.net.pl 07.07.09, 09:31
                      Witam!
                      Dzięki za wszystkie informacje. Na pewno się przydadzą;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka