Dodaj do ulubionych

przystojniacy

IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 23:31
w jakim hotelu w alanyi, bodrum lub marmaris pracuja
najprzystojniejsci, mlodzi turcy? prosze o szybka odzpowiedz bo
musze wybrac hotel do konca tygodnia
Obserwuj wątek
    • nadia3008 Re: przystojniacy 30.07.09, 12:44
      To sie uśmiałam. Ciężko stweirdzić, w którym hotelu pracuja
      najprzystojniejsi mężczyźni, bo o gustach sie nie dyskutuje. Jeśli
      to jedyny argument przy wyborze hotelu, to gratuluje!
      • pariss1 Re: przystojniacy 30.07.09, 12:54
        Gustujesz w 18, 20 latkach?

Poza tym to prowokacja....
    • Gość: :) Re: przystojniacy IP: *.chello.pl 30.07.09, 13:25
      oplułam ekran ze śmiechu :)
      • Gość: Slavek Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:46
        "oplułam ekran ze śmiechu" - to wejdz na forum "faceci z Egiptu" tam to się
        można pośmiać a właściwie zapłakać, każdy wątek poświęcony innemu arabowi, w
        którym to wątku dowiadujemy się że na 30 piszących kobiet 29 z nim spało, 25
        dawało mu kasę i wszystkie myślały że, są tą jedyną księżniczką z arabskiej
        baśni... naprawdę poruszająca lektura.

forum.gazeta.pl/forum/f,24864,Faceci_z_Egiptu.html
        • Gość: Slavek Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:51
          Polecam zwłaszcza ten wątek, w którym to rozgrywają się sceny miłosne, dochodzi
          do dramatycznych zwierzeń a niektóre z pań dochodzą do wniosku że przespały by
          się z tym kolesiem nawet mimo jego choroby wenerycznej :) A to wszystko o jednym
          jedynym Egipcjaninie,

forum.gazeta.pl/forum/w,24864,93882191,93882191,Hamada_z_Sonesta_club_jestem_w_szoku_.html
          • razlemongrass Re: przystojniacy 30.07.09, 19:55
            o ja pier.... forum faceci z egiptu i ten zalinkowany wątek to
            MASAKRA! :D Az nie chce mi sie wierzyć co czytam
            • janan2 Re: przystojniacy 01.08.09, 12:28
              razlemongrass napisała:

> o ja pier.... forum faceci z egiptu i ten zalinkowany wątek to
              > MASAKRA! :D Az nie chce mi sie wierzyć co czytam

Szkoda pisać,a tak w ogóle co ten wątek robi tu na tym forum.Kosz.Nic nie
              pojmie,myśli tym na czym siedzi i to wszystko.Z d..ą przecież nie będziesz
              rozmawiał no bo co to za rozmowa.
              • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 16:32
                nastepny zazdrosny o sexownych i przystojnych turkow, zal mi ciebie
                hahaha
    • Gość: mich jedni jadą odpocząc a inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:29
      się ku..ić
      • Gość: viki Re: jedni jadą odpocząc a inni IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 23:34
        prosze o opinie, wiek 20 30 lat!
        • Gość: viki Re: jedni jadą odpocząc a inni IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 10:54
          up!
          • Gość: kostuś Re: jedni jadą odpocząc a inni IP: *.subscribers.sferia.net 31.07.09, 22:53
            20-30 cm- wystarczy?, przeciętny turek tyle ma...
            Zadowolona, wrócisz rozkochana i duże prawdopodobieństwo ze z
            syfem... i pustym portfelem. U nich zwyczajem jest to że przyjezdni
            płacą za wszystko. Przygotuj się.
            Jednak doznania warte wszystkiego, polskie chłopaki nie dorastają im
            do pięt. To co oni potrafią to magia :)
            • Gość: viki Re: jedni jadą odpocząc a inni IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 01:41
              możesz jakiegoś polecić? jaki hotel????
            • Gość: gość Re: jedni jadą odpocząc a inni IP: 94.254.153.* 01.08.09, 10:34
              A skąd ty wiesz ile ma przeciętny Turek ?Turcy nie są takimi
              pasożytami i darmozjadami jak Egipcjanie i Tunezyjczycy.Turek nie
              pozwoli aby za niego płacić rachunki lub być na utrzymaniu
              Europejki.Kostuś może tobie sie tak trafiło bo jestes "gejem" ?
    • Gość: gość Re: przystojniacy IP: 94.254.153.* 01.08.09, 10:28
      Po co do hotelu ?Jedź i spij na ulicy,bo tam masz większy
      wybór "przystojniaków" ,a najlepiej to pod z któryś dyskotek.
      • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 11:42
        bump!
        • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 20:20
          piszcie bo niedlugo musze rezerwowac.
          • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 01:22
            upppp
            • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 16:30
              dizewczyny, czemu nie mowicie? chcecie ich zachowac dla siebie?
              • Gość: ann20 Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 16:42
                W okolicach Alanyii w Joy Pegasos i Kosdere są na pewno fajni:)
                • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 20:11
                  dziękuję za odpowiedź i proszę o jeszcze, up!
                  • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 10:00
                    up i ktore miasto najbardziej rozrywkowe?
                    • Gość: olka22 Re: przystojniacy IP: *.wejherowo.vectranet.pl 03.08.09, 11:32
                      Oczywiście Alanya.Możesz wybierać i przebierać w dyskotekach.
                      • Gość: mania Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:01
                        A wiesz czemu są tacy dobrzy? Ba obskakują kilka lasek na każdym
                        turnusie. Syf murowany. Nie myśl że prezerwatywa cię przed tym
                        uchroni. Do przemyslenia: mikropory w prezerwatywie są WIĘKSZE niż
                        cząsteczki wirusa HIV.
                        • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 12:07
                          up!!!!!!
                          • Gość: mich Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:09
                            kobieto jedź już się puszczać na prawo i lewo a nie zaśmiecasz wątek
                            tymi up i up.
                          • Gość: wułe Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:12
                            ależ z ciebie napalona suka
                            • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 14:43
                              ppppup
                              • nadia3008 Re: przystojniacy 03.08.09, 14:51
                                Dziewczyno Tobie się faktycznie nudzi, zostaw te forum dla ludzi,
                                którzy chcą się dowiedzieć czegoś konkretnego, a nie pisz o d...
                                Maryny(pppppup itp.)
                                • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 23:23
                                  wlasnie pytam o cos konkretnego - odpowiedz albo nie zasmiecaj mi
                                  watku!
    • Gość: gosc Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:07
      hotel timo w konakli tam juz 1 dnia beda chcieli sie z toba umawiac
      a sa boscy
      • Gość: aram do viki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:42
        cesc jestem turek bardzo ja kochac kobiety z polska. ciebie tez
        kochac. u mnie siur dlugi i twardy jak u muzyna. moge kilka razy w
        jedna noc. podaj mi suj numer komorka a pokaze ci co to turecki
        ogier.
        • Gość: pol Re: do viki IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.09, 22:31
          Viki chyba teraz nie może odpowiedzieć, bo ma częste wizyty u wenerologa.
      • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 23:24
        dzieki, chyba tam pojade...
        • Gość: gość Re: przystojniacy IP: 94.254.153.* 04.08.09, 18:48
          viki jedź a nie pożałujesz !!!Tam wszyscy cię będą chcieli ,nawet
          stary Turek z osłem.Mamusiu....ja takie miałam branie w Alanyi że aż
          mi się nie chciało wracać do tych nudnych Polaczków.Wchodzę do
          sklepu normalny spożywczak ,siedzi Turek i jego baba w ciąży nie
          kuma po angielsku ,zrobiłam zakupy chcę płacić a on do mnie że
          niiiie tylko disco w nocy i plaża.I co miałam zrobić ?Szkoda mi było
          płacić 5,5lira za fajki to poszłam z Turkiem.......I Ty tak możesz
          zrobić.

• Gość: ? Re: przystojniacy IP: *.wroclaw.mm.pl 04.08.09, 21:18
          jedź pies z kulawą nogą cie nie chce tam może jak komuś zapłacisz... akurat
          zyczę powodzenia
          • brrrelok Re: przystojniacy 04.08.09, 22:39
            Turek jej może nie będzie chciał ale jego osioł to na pewno :)
            • brrrelok Re: przystojniacy 04.08.09, 22:39
              podobno są lepsze od ogierówa
              • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 00:03
                widze, ze zazdrosc zżera polskich panow hahaha trudno - w koncu to
                nie wasza wina, ze nie dorastacie turkom do piet
                • Gość: gość Re: przystojniacy IP: 89.108.244.* 05.08.09, 07:54
                  tak,tak viki tym naszym to dużo brakuje do fajnych Turków.Łażą ci
                  nasi w bermudach do kolan w sandałach i skarpetkach do tego bokserka
                  i ta saszetka przy pasie ....szok.Pezpoceni w ręku puszka piwa i
                  śmierdząca fajka w zębach.Opali się to na czerwono bo jak leży
                  pijany na leżaku przez pare godzin to potem to
                  takie "raczysko".Wychodzisz do miasta a tu piękni ,pachnący chłopcy
                  uśmiechnięci,serdeczni to wcale nie chce się wracać do hotelu
                  oglądać te prostackie gęby.
                  • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 11:42
                    nic dodac, nic ujac. zgadzam sie w 100%!
                    • Gość: mich Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:10
                      viki nie widzisz jak ludzie cię wkręcają? Nie dziwie się ze nikt nie
                      chce takiego pustaka. Turek chociaż nie zrozumie co tam bredzisz. A
                      powiedz jak mu powiesz o co ci chodzi?Od razu włozysz mu rękę w
                      gacie?
                      • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 14:03
                        mylisz sie biedaku.. to ja nie chce takich pustakow, w dodatku
                        brzydkich. Nastepny zazdrosny o tureckich facetow hahaha
                        • zla_wiedzma Re: przystojniacy 05.08.09, 14:11
                          viki jest forum faceci z Turcji czy jakoś tak, tam może poszukaj jak mama Ci nie
                          zablokuje komputera :) i nie każe iść spać po dobranocce :D
                          • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 14:32
                            dobre sobie ha ha ha
                          • Gość: gość Re: przystojniacy IP: 89.108.244.* 05.08.09, 18:21
                            viki nie słuchaj tych paskudnych,zazdrosnych obłudników.Ja już
                            dobrze po czterdziestce i miałam takie branie że hej.W Polsce żaden
                            gamoń na mnie nawet nie spojrzy a tam nawet Immam z meczetu tak
                            patrzył na mnie ....cud,miód.Jadę w przyszłym roku choćby po to
                            tylko żeby ich zadowolić ....Ach dlaczego nasi to tacy szarzy ?A
                            jakie ciałka na plaży sama radość ,oliwkowe,umięśnione i takie
                            boskie.Co południowcy to południowcy.
                            • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.wroclaw.mm.pl 05.08.09, 20:31
                              Przepraszam za ten post tu gdzie mieszkam za dopłatą nikt mnie nie chce tknąć
                              nawet patykiem, liczyłam że może w Turcji się uda, fajnie by było pokazać
                              koleżankom ze szpitala zdjęcia z kochasiem co tam one by nie wiedziały że
                              zapłaciłam mu pośrednio czy bezpośredni pies z tym to taka moja i wasza
                              taejmnica by była a co!!!
                              • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 23:19
                                marna podroba ha ha ha
                            • Gość: mich Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 11:03
                              ale to nie turcy leżą na plaży, to turyści. Turcy zapier..... cały
                              dzień dookoła turystów.
                              • Gość: gość Re: przystojniacy IP: 89.108.244.* 06.08.09, 11:16
                                Kto zapier... to zapier...Mylisz się ,Tureccy adonisi to maskotki na
                                plaży jest ich więcej od bladych turystów.Zazdrośniku nie
                                wypowiadaj się jak nie znasz sytuacji.Nie zrażaj naszej Viki bo
                                dziewczyna zrezygnuje z wyjazdu.
                                • Gość: viki Re: przystojniacy IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 11:44
                                  oj biedaki, ale zazdroscicie tym Turkom, juz nie wiecie co wypisywac.
                                  • Gość: pies Re: przystojniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:10
                                    no jak tam bura suko wybrałaś już pod którą latarnią będziesz stać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka