Gość: mjaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 14:09 czy w okolicach Side jest delifinarium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusytka Re: delfinarium w okolicahc Side? 14.08.09, 14:20 www.sealanya.com/ Byłam tam w lipcu tego roku, jak masz jakieś pytania, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: delfinarium w okolicahc Side? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 14:34 Jest w Belek. Byłem tam dwa lata temu. Gwiazdą programu jest mors ! Z delfinami można tam popływać ale jest to droga zabawa około 100 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
ravensburger Re: delfinarium w okolicahc Side? 15.08.09, 23:37 w kierunku Alanyii jest delfinarium,nie bylem wiec nie mowie ze fajnie,ale z tego co slyszalem od innych osob nic ciekawego,ceny ok 20 euro od osoby,plywanie z delfinami kosztuje 100 euro za 15 min ale ciezko sie dopchac. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: delfinarium w okolicahc Side? 16.08.09, 16:31 Byłam w tym delfinarium razem z dziećmi i wszyscy jesteśmy zgodni co do tego, że pokaz był bardzo ciekawy. Kilka zdjęć z tego pokazu można zobaczyć w moim albumie (wątek - Turcja w moich oczach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: delfinarium w okolicahc Side? IP: *.jjs-isp.pl 16.08.09, 17:41 A wlasnie, jak to jest w kwestii 'dopchania' sie do plywania z delfinami ? Co zrobic,zeby jednak poplywac ? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: delfinarium w okolicahc Side? 16.08.09, 17:56 Po pokazie utworzyła się kolejka chętnych do pływania z delfinami. Niestety cenę - 100 Euro za osobę uznaliśmy za zbyt wysoką za taką przyjemność, więc nie wiem jak to pływanie z delfinami wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: delfinarium w okolicahc Side? IP: *.jjs-isp.pl 16.08.09, 18:29 Ale czy wszyscy z kolejki maja szanse poplywac ? O to mi najbardziej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: delfinarium w okolicahc Side? 16.08.09, 19:05 Podejrzewam, że tak. Turcy nie mają zwyczaju odmawiać, jeśli mają okazję na czymś zarobić ;) Warto jednak pod koniec pokazu przejść niżej, bliżej basenu - wtedy czas oczekiwania będzie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś