ak-3 16.08.09, 19:05 Czy ktoś był w tym hotelu i czy są tam biura lokalne, gdzie można wykupić wycieczki fakultatywne,czy trzeba przepłacać u rezydenta? Z góry dziękuję za odpowiedż :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajaba Re: Presa di finica IP: 217.153.178.* 17.08.09, 08:41 hotele.oceniacz.pl/hotel/10148/presa_di_finica.html www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Presa+di+Finica-ch_hb-hid_35913.html Dla mnie osobiście ten hotel był porażką (byliśmy na przełomie czerwca i lipca ubiegłego roku) grupą 20 osób, ale po opiniach widzę, ze inni byli zadowoleni (mnie osobiście przeszkadzał brud a nie jestem raczej pedantką oraz brak klimatyzacji - jak ktoś sugerował wystarczyło zamknąć balkon i włożyć w czytnik kartę np. BP i działało, otóż nie działało przynajmniej wtedy. Według mnie hotel może się podobać raczej niewymagającym turystom. Jeżeli chodzi o wycieczki proponuję wypożyczyć samochód i zwiedzac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak-3 Re: Presa di finica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:30 No, to się zmartwiłam,lecę 02.09.2009,Jestem raczej pedantką, jeśli chodzi o porządek,no i troszkę wymagającą osobą.Co do samochodu, to chyba też lipa, bo jeżdżę tylko z automatyczną skrzynią (raczej kiepski ze mnie kierowca)ale myślę że przeżyję i może będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaba Re: Presa di finica IP: 217.153.178.* 18.08.09, 12:45 Pewnie, że przeżyjesz. Udanych wakacji :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Presa di finica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:50 wycieczki to raczej tylko u rezydenta, ale uważam ze bedziesz zadowolona i sugeruje nie opierac sie na jednej opini , jest pewna czesc ludzi ktorzy wszedzie znajda problem. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Presa di finica 26.08.09, 13:36 jeśli jesteś kiepskim kierowcą i twoje umiejętności nie sięgają manuala, raczej nie próbuj wyjeżdzać na tureckie górskie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś