Gość: Gosia IP: *.toya.net.pl 21.08.09, 21:27 Chciałyśmy jechać z koleżanką do Turcji, jednak boimy się jechać tylko we dwie:( czy w Turcji samotne kobiety są bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skiba Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:37 Oczywiście, że nie (jest bezpiecznie). Właśnie dlatego nikt tam nie jeździ i już dawno powinni to forum zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 21.08.09, 21:54 W Turcji jest bardzo bezpiecznie. Nie słuchaj głupot i jedz tam z koleżanka i baw sie dobrze.. A gdzie jedziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
halswron Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 21.08.09, 22:10 Byłam w Turcji dwa razy i potwierdzam - jest bezpiecznie. To jest państwo, które daje duże środki na policję i bezpieczeństwo. W/g mnie w kurortach jest bezpieczniej, niż w Polsce. Nie mówię o tych rejonach, w których nie ma turystyki - tam jest tradycyjnie i też nie wybralabym się sama. Niemniej jedak na wybrzeże można śmiało jechać. Jest stosunkowo tanio, jedzenie dobre, morze cudne. Mówię o Alanji i Side. Oraz o Oludeniz. Reszty nie znam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 21.08.09, 22:47 Ja byłam w egejskiej i tez jak najbardziej jest bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 22.08.09, 20:12 halswron napisała: > Nie mówię o tych > rejonach, w których nie ma turystyki - tam jest tradycyjnie i też > nie wybralabym się sama. Niemniej jedak na wybrzeże można śmiało > jechać. Jest stosunkowo tanio, jedzenie dobre, morze cudne. Mówię o Alanji i Side. Oraz o Oludeniz. Reszty nie znam. > Pozdrawiam Jak nie znasz reszty to skad wiesz jak jest w nieturystycznych rejonach w Turcji;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 22:32 Nie wierz forumowym Kaskom - wszedzie ich pelno, a zawsze klamia! Turcja to gorzej niz Afganistan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda28 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 22:44 Witam jak chcesz podaj mi swojego emaila opowiem Ci wszystko byłam dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki946 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 21.08.09, 22:44 ja byłem 2 razy i myśle ze nie powiniście sie narażac na takie niebezpieczenstwo - 2 samotne kobiety w muzułmańskim kraju gdzie jak wiadomo prawie każdy Turek to gwałciciel... no chyba że lubicie kebaby jak ja, to wtedy nie istotne wszsytko inne, jade 3 raz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda28 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.acn.waw.pl 21.08.09, 22:47 Jest fajnie i bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: 94.246.136.* 22.08.09, 13:20 Jest bardzo bezpiecznie. Oczywiscie jezeli same nie bedziecie kusic losu, nic zlego wam sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: 212.59.248.* 22.08.09, 13:43 Byłam w Oludeniz tylko z mamą. Zaczęłam się bac dopiero po powrocie, na Dworcu Centralnym w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 16:10 Bo turecka mafia ma wszedzie wtyki - rowniez na Dworcu Centralnym w W-wie. Ale coz, jak sie nie dawalo napiwkow Oludeniz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 16:11 "napiwkow Oludeniz..." napiwkow W Oludeniz, of course. Rece mi sie po prostu trzesa na sama mysl, co sie musialo Wam przytrafic... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki946 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 22.08.09, 23:18 > Byłam w Oludeniz tylko z mamą. Zaczęłam się bac dopiero po powrocie, > na Dworcu Centralnym w Warszawie :) o to ciekawe, pociągiem z Turcji, ile trwałą podróż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.09, 23:37 jarecki946 napisał: > > Byłam w Oludeniz tylko z mamą. Zaczęłam się bac dopiero po powrocie, > > na Dworcu Centralnym w Warszawie :) > o to ciekawe, pociągiem z Turcji, ile trwałą podróż? "Bystry" prowokatorze o odrobinę ciasnych horyzontach! Nie wszyscy mają lotniska w pobliżu miejsca zamieszkania. Włącz na przyszłość przycisk myślenie zamiast przycisku złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołąb Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:59 Jak to nie kazdy ma lotnisko w poblizu swego domu? Ja mam i moi ziomkowie tez! Zreszta, ja mam wlasnie na Dworcu Centralnym! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejlis Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.acn.waw.pl 22.08.09, 22:17 ja właśnie wróciłam z Turcji i też byłam tylko z koleżanką. Moim zdaniem jest bezpiecznie. Może świadczyć o tym fakt, że praktycznie codziennie wracałyśmy po impreza o 3-5 rano z buta do hotelu, który był oddalony od centrum o jakieś 30 min. piechotką. Jedż i sie nie martw. Ja jeszcze raz bym pojechała jabym miała taką możliwość. Miłej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki946 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 22.08.09, 23:20 gwałciciel tez człowiek i zmęczył się tym czekaniem na was i usnął gdzieś w krzakach, trzeba było wracać przed 3, wtedy większe prawdopodobieństwo spotkania jegomościa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.08.09, 23:42 Jeśli to wczasy w modnych kurortach to jedz bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:56 "jedz bez obaw" Jedzeniem tez mozna sie zatruc. I to wlasnie w modnych kurortach :- ))) A wracajac do tematu tureccy gwalciciele nie od dzis sa znani z tego, ze dodaja odpowiednio sproszkowane pewne pigulki do kebapu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.08.09, 13:16 Hehe też uległam psychozie dotyczącej zatruć i obkupiłam się w jakieś medykamenty tym bardziej,że zwiedzałam głównie Turcję wschodnią. Wiadomo,że część osób reaguje poważnym zatruciem na zmianę flory, ale wiekszość tych zatruć moi drodzy to zwyczajne przejedzenie i mieszanie najróżniejszych potraw. Mocne przeziębienia i nawet zapalenie płuc, o którym czytałam w innym wątku to z kolei brak rozsądku w korzystaniu z klimatyzacji. Wracając do tematu wątku- w modnych kurortach tureckich jest bardzo bezpiecznie. Niebezpiecznie to jest np. na przedmieściach Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 14:02 Bo i w Paryzu sprzedaja kebap... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.08.09, 14:12 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 23.08.09, 18:43 Gość portalu: ines napisał(a): > Niebezpiecznie to jest np. na przedmieściach Paryża. Dokladnie, zreszta w samym Paryzu rowniez, tudziez w innych tzw. "cywizlizowanych", europejskich miastach;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 20:30 A co wiesz o Otwocku - czy tam bardzo bija? Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: Czy w Turcji jest bezpiecznie? 23.08.09, 21:58 Jak jest w Twoim miescie, nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś