csylwia1 08.06.05, 17:46 ma mi przyjsc czek na 14 dniowy pobyt w dowolnym hotelu place tylko za wyżywienie czy mieliście kiedys coś takiego jak to sie odbywa czy faktycznie płace tylko za wyzywienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazdrosny_maz Re: 14 dniowe pobyty 09.06.05, 11:45 ja bym uważała... czy to jakieś biuro podróży, czy loteria? a co z dojazdem? przezczytaj uważnie warunki wyjazdu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
csylwia1 Re: 14 dniowe pobyty 09.06.05, 13:30 www.eurorest.net/index.php?id=03&lng=pl to z tego Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: 14 dniowe pobyty 09.06.05, 14:18 kiedys to tez do mnie przyszło.Wybrałam mały domek letniskowy nad morzem i sprawdziłam ceny.Ceny za wyżywienie sa takie same jak normalnie za nocleg z wyżywieniem poza sezonem.A do tego pewnie musisz zapłacić pewnie te 50 zł? Wychodzi na to samo jakbyś sama sobie pojechała nad morze.Ale może za granicę się opłaca ,nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomduska Re: 14 dniowe pobyty 21.06.05, 14:20 haha, wykupiłam tez te czeki. Kurde chyba miałam "farta" bo ponoć kupiłam 7 dni,a drugie tyle dostałam gratisem. Porażka. Tak jak juz tu napisano, koszty wyżywienia sa tak wysokie, ze wychodzi na to samo. Poza tym sa ogranczenia terminowe, np. nad morzem nei mogłam zarezerwoważ w okresie letnim. Teraz się z teog śmieję, ale wtedy nieźle mnie to podqrzyło!! Pozdrawiam i życze miłego pobytu!! Odpowiedz Link Zgłoś