Dodaj do ulubionych

kursy maturalne

17.01.13, 13:52
Hej, jeśli chcecie zdać maturę z języków to serdecznie zapraszam do szkoły OMEGA w Bytomiu :)
Ja w tamtym roku tam chodziłam i zdałam maturę bardzo dobrze :)
a cena też przystępna 7 zł za godzinę ... co to jest ?? :D co tydzień 2x2h naprawdę warto :) SZYBKO I SKUTECZNIE !!!!!!! A jak masz jeszcze problem np z matma to będziesz płacił tylko 6zł :D Naprawdę super oferta :)
Pozdrawiam was Cieplusio :***
Obserwuj wątek
    • jablo60 Re: kursy maturalne w TFLS 03.03.13, 21:21
      A ja w TFLS w Warszawie uczyłam się do matury.
    • 0panpawlik Re: kursy maturalne 25.07.13, 16:21
      Sprawdzone do nauki angielskiego na maturę są programy komputerowe jeżeli kogoś nie stać na usługi centów nauki języków obcych. Aczkolwiek wiadomo, że lepiej z kimś rozmawiać na żywo.
    • remar20 Re: kursy maturalne 21.08.13, 16:02
      dobre kursy maturalne są w szkole tfls moja sistra była w tym roku i dobrze zdała maturę, ja też byłem na kursie w szkole tfls, przygotowywałem się do egzaminu FCE, spoko szkoła
      • galileusz20133 Re: kursy maturalne 29.08.13, 10:54
        Dziękujemy za pozytywne opinie. Zapraszamy kolejne pokolenia młodych-zdolnych na zajecia w naszej szkole. Od niedawna działamy nie tylko we Wloclawku. Szukajcie nas na www.galileusz.com.pl
    • justynka2014 Re: kursy maturalne 09.05.14, 14:03
      Uczęszczałam na kursy przygotowujące do matury w Polskim Centrum Edukacji. Uczą świetni nauczyciele, którzy potrafią dobrze przekazać swoją wiedzę, podczas zajęć rozwiązywaliśmy zadania na arkuszach maturalnych. Plusem jest dogodna lokalizacja, kursy maturalne prowadzone są w samym centrum Warszawy. Zdałam polski i matmę na ponad 90 %, a wcześnie z matematyką miałam poważne problemy. Cena za kurs bardzo przystępna. Polecam kursy maturalne w tej firmie !!!
    • m-essi Re: kursy maturalne 27.05.14, 19:14
      jestem już po maturze z angielskiego, ustną zdałem na maxa, pisemna poszła całkiem spoko, polecam szkołę TFLS, bo tam właśnie chodziłem na kurs przygotowujący do matury, miałem małą grupę i dobrą lektorkę, spoko szkoła!
    • artemis85 Re: kursy maturalne w TFLS 10.07.14, 12:33
      Tez słyszałem że szkoła tfls jest jedną z najlepszych, maja wysokie wymagania lektorzy ale to przekłada się w najwyższa zdawalnosc egzaminow i matur

kuleczkan77 napisała:
      tak, TFLS to dobra szkoła. Mają akredytację MEN. Jedyna szkoła w wawie która potrafi dobrze przygotować do matury

jablo60 napisała:

A ja w TFLS w Warszawie uczyłam się do matury.
      • kotfilemon-easy Re: kursy maturalne w ILSP 26.08.14, 13:38
        niedlugo rusza kurs w International Language School of Poland. mają fajne ceny w porównaniu do konkurencji i duzą ilośc zajęc
        • wodorosto251 Re: kursy maturalne w ILSP 10.01.15, 15:31
          Nie wiem czy słyszeliście, ale jeśli chodzi o kursy maturalne z angielskiego to takie ruszają w Instytucie Anglistyki UW. Ciekawa opcja - cena do przyjęcia, miejsce w centrum Warszawy, fajne godziny. Lektorzy to pracownicy naukowi UW - chyba wiedzą co robią :P. Tak czy inaczej, możecie spojrzeć: www.ia.uw.edu.pl/kursy-przygotowawcze-do-matury
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka