Dodaj do ulubionych

ePedagog.edu.pl

09.07.25, 20:32
Witam. Czy ktoś kończył kurs kwalifikacyjny na tej platformie i zdał egzamin końcowy?
Może ktoś konkretnie z bibliotekarstwa.
Zdałam wszystkie testy cząstkowe i odkryłam, że niby jest końcowy egzamin stacjonarny :/
Czy ten egzamin faktycznie odbywa się u mnie w domu?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • renatazajac3 Re: ePedagog.edu.pl 10.07.25, 16:03
      Cześć, u mnie było dokładnie tak jak jest napisane na ich stronie. Po zdaniu wszystkich testów na platformie przyjechał do mnie egzaminator i zdawałam egzamin końcowy w miejscu zamieszkania. Sam egzamin poszedł gładko, nie ma się czym stresować.
      • joanna_halina Re: ePedagog.edu.pl 14.07.25, 15:12
        Cześć, jak długo czekałaś na egzaminatora od czasu ukończenia kursu? Czy pytania dotyczyły zakresu tetsów czy bardziej pracy końcowej?
        • renatazajac3 Re: ePedagog.edu.pl 15.07.25, 08:55
          Cześć. Szczerze mówiąc, nie pamiętam już dokładnie, jak to wyglądało czasowo. Wiem, że wszystko odbyło się w terminie, tak jak podawali na stronie. Jeśli chodzi o pytania, to nie było tam nic, czego nie byłoby w materiałach na platformie. Wszystko dało się spokojnie zdać. 😉
          • joanna_halina Re: ePedagog.edu.pl 17.07.25, 11:55
            dzięki serdeczne za info
            pozdrawiam
    • iza999 Re: ePedagog.edu.pl 28.07.25, 14:57
      Czy coś udało się już ustalić w sprawie terminu i formy egzaminu? Jestem w podobnej sytuacji
      • renatazajac3 Re: ePedagog.edu.pl 31.07.25, 15:52
        Do mnie egzaminator przyjechał niedługo po zdaniu wszystkich testów. Jeżeli chodzi o formę, to egzaminator przyjeżdża do Twojego miejsca zamieszkania. :D
      • dominiorka Re: ePedagog.edu.pl 12.08.25, 20:11
        Czy zdawała już Pani egzamin? Niedługo i mnie to czeka ;) stąd pytam. Pozdrawiam serdecznie.
    • dominiorka Re: ePedagog.edu.pl 10.08.25, 17:45
      Witam. Czy już jest Pani po egzaminie? jak wyglądał? Czy dużo pytań i czy z naciskiem na ustawy czy bardziej na literaturę? Pozdrawiam serdecznie :)
      • karoladebinska Re: ePedagog.edu.pl 18.08.25, 12:49
        Dzień dobry, do mnie przyjechał egzaminator, jestem już po. 😊 Zawsze się stresuję egzaminami i czasem mało pamiętam, tu było trochę z literatury i ustaw, ale tak jak już ktoś pisał, egzamin nie wykracza poza to, co jest materiałach. 😄 Myślę że i Tobie pójdzie sprawnie!
        • lenka.1901 Re: ePedagog.edu.pl 20.08.25, 15:57
          Witam. A pytania na teście końcowym sa jakieś które były na tych testach na zakończenie każdego tematy? Czy spodziewać się całkiem innych pytań
          • karoladebinska Re: ePedagog.edu.pl 22.08.25, 16:19
            Dzień dobry, egzamin nie wykraczał poza to, co było materiałach. Co do pytań, to pewnie jest taka możliwość, że się powtórzą, ale nie jest to pewniak że wszystkie będą takie same, bo raczej każdy ma inną pulę. :D
            • lenka.1901 Re: ePedagog.edu.pl 26.08.25, 20:19
              A jeszcze powiedz mi zakończyłam Kurs 5 dni temu, i czekam na egzamin z egzaminatorem , na stronie mam informacje :
              Gratulacje!
              W pełni ukończyłeś/aś kurs.
              Na adres korespondencyjny zostały wysłane dokumenty potwierdzające ukończenie kursu.

I właśnie czekam na jakieś dokumenty , nw czego sie spodziewać czy tez przed egzaminem zostały wysłane dokumenty Cb jakieś dokumenty ?
              • karoladebinska Re: ePedagog.edu.pl 27.08.25, 13:05
                Jeśli masz się stresować, to przedzwoń do nich i się dopytaj o wszystko, będziesz mieć info z pierwszej ręki. ;)
                • lenka.1901 Re: ePedagog.edu.pl 27.08.25, 17:45
                  Dzwoniłam mówili że na koncie mam status wysłany , ( ze egzaminator został odelegowany ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka