Dodaj do ulubionych

Wrocław -angielski -dzieci

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.05, 01:09
Szukam korepetytora - nauczyciela dla 3 dzieci (9; 10 i 12 lat). Dzieciaki
mają podstawy języka: 2 lata wg Blue Skies. Lekcje w domu (Krzyki),
najchętniej w środy po południu. Proszę o podanie możliwości kontaktu.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica Re: Wrocław -angielski -dzieci 18.09.05, 15:42
      Witam, mam na imię Agnieszka i jestem świeżo po maturze. Z języka angielskiego
      zdałam na poziomie rozszerzonym na 92% punktów. Moja mama daje korepetycje z
      angielskiego i czasem zdarzało mi się ją zastąpić. Mam podejście do dzieci,a w
      pażdzierniku zaczynam studia psychologiczne. Gdyby była Pani zainteresowana -
      mój numer telefonu to 508-121-165. Mam nadzieję, że do usłyszenia :)
    • Gość: margerytka Re: Wrocław -angielski -dzieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.05, 17:18
      Chętnie bym pomogła, ale ciekawi mnie kilka kwestii: przede wszystkim czy cała
      trójka jest na tym poziomie? Nawet jeśli dwa lata uczyły się z tej samej książki
      to i tak będą na róznym poziomie. W takim razie jak Pani wyobraża sobie ich
      uczenie. Mam właśnie pod opieką taką 9-latke i wiem, że trudno z Nią rozmawiać o
      konstrukcjach angielskiej gramatyki, jesli polskiej jeszcze nie zna. Pozdrawiam
      ciepło:)
    • Gość: Ola Re: Wrocław -angielski -dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:25
      Witam serdecznie,
      bardzo chętnie Pani pomogę. Jestem studentką ostatniego roku psychologii, uczę
      angielskiego już 5 lat( certyfikaty: FCE i CAE), również dzieci i młodzież. Z
      pracą w domu nie bedzie problemu, również mieszkam na Krzykach :)
      mój telefon: 696098006, mail: macluchlan@wp.pl
      pozdrawiam,Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka