Dodaj do ulubionych

KOREPETYCJE ANGIELSKI

05.01.06, 19:09
Udzielam korepetycji z języka angielskiego - przygotowanie do matury, praca z dziećmi, tłumaczenia. Jestem mgr filologii angielskiej, nauczycielką liceum oraz egzaminatorem maturalnym, ponadto ukończyłam podyplomowe studium przekładu. Korepetycje odbywają sie zarówno u mnie w domu jak też w domu ucznia. Cena do uzgodnienia. Mieszkam na Kozanowie.Tel 0508 232 252
Obserwuj wątek
    • ulgal Re: KOREPETYCJE ANGIELSKI 05.01.06, 19:10
      Zapomniałam dodać miasto WROCŁAW
    • zipjc Re: KOREPETYCJE ANGIELSKI 05.01.06, 22:59
      mam pytanie czy dasz rade przygowac osobe do CAE w ciagu roku ( do grudnia
      2006) , jestem mniej wiecej na poziomie FCE - chodzilam do szkoly jez. na kurs
      do tego poziomu,wystarczy mi pare zajec przypomnienia i mozemy przerabiac
      material do CAE, lekcje chcialabym brac 1 raz w tyg. prosze o odp. pozdrawiam
      Justyna
      ps. mieszkam na osiedlu Kosmonautow wiec blisko:)
      • Gość: ulgal Re: KOREPETYCJE ANGIELSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:53
        Myślę, że dam radę, pytanie tylko czy Ty masz wystarczająco dużo chęci, motywacji i czasu by uczyć się również sama w domu, ponieważ ja zapewne wiesz godzina tygodniowo i tylko ze mną to za mało. Pozdrawiam
        • zipjc Re: KOREPETYCJE ANGIELSKI 07.01.06, 22:35
          ciesze sie i mysle ze mozemy sprobowac, tylko ze zajecia chcialabym zaczac od
          lutego, mam tylko jeszcze jedno pytanie ile Pani ( nie wiem jak sie zwracac:) )
          bierze za lekcje - 60 min lub ewentualnie 1,5 h ( mozna sprobowac), poniewaz
          mam ograniczone fundusze i musialabym sobie to wszytsko skalkulowac;) prosze
          napisac cene, ja sie zastanowie i skontkatuje sie z Pania juz telefonicznie
          pozdrawiam
          Justyna
          • ulgal Re: KOREPETYCJE ANGIELSKI 07.01.06, 23:45
            60 min = 35 zł
            1,5h = 50 zł
            pozdrawiam
            Ula (i tak możesz się do mnie zwracać)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka