stokrotka001 12.02.06, 13:28 Czy ktos moglby mi polecic jakas sprawdzona szkole jezyka rosyjskiego w wawie? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokosek2605 Re: ROSYJSKI Warszawa 12.02.06, 18:39 Ja ze szczerego serca mogę polecić Ci Katiuszę. Z tego co wiem szkoła działa już dwa lata i mają bardzo wielu słuchaczy. Ja tam uczę się już dwa semestry - do tej pory język rosyjski na codzień, ale od 20 lutego idę na kurs biznesowy. Miałam już zajęcia z dwoma lektorkami, jeszcze inna była raz na zastępstwie, no i przychodzą do nas nativ-speakerzy. Wszyscy poznani przeze mnie lektorzy byli naprawdę super. Dlaczego polecam tę szkołę? - profesjonalni wykładowcy - miła, bezstresowa atmosfera - częste sprawdziany - wizytacje metodyczki i ankietowanie kursantów (na trzy szkoły angielskiego, w których się uczyłam, tylko raz łaskawie zapytano nas jak nam się podoba) - dobra lokalizacja (zaraz przy metrze Pole Mokotowskie) Zanim się tu zapisałam byłam jeszcze w innych szkołach - robiłam rekonesans. Ale tutaj mi się najbardziej spodobało, jakoś tak miło i profesjonalnie. W jednej ze szkół była tak niemiła baba (Rosjanka), że zastanawiałam się jak to możliwe, że ktokolwiek się tam uczy. No to może do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś