Gość: Lidka IP: *.sympatico.ca 02.11.05, 02:47 Ciekawe czy reszta konczyn tez tej dlugosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocio Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 06:36 a ty debilko francowata pusty kaczy łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.radom.pl 02.11.05, 07:17 O prawdziwy katolik przemowił do Lidki buachachcacha, ileż w tej ripoście miłości i miłosierdzia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.radom.pl 02.11.05, 07:17 A czyli jak Lidka ma kaczy łeb znaczy,że jest z pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.internet.radom.pl 02.11.05, 08:42 Ale Ty to nudna jesteś Idź na inne forum i pisz coś ciekawszego Bo tu niestety przynudzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: druga >Lilabaj" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:46 Lidka - co chcesz być "LILABAJ nr2" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIOLOG Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:39 Każda bakteria potrzebuje do życia pożywki. Zakładając, że Lidka jest na naszym forum bakterią (wskazują na to wielkość mózgu i możliwości intelektualne) to my jesteśmy właśnie pożywką (reagujemy na jej zaczepki i ona tym się karmi). Bakteria będzie żyła tak długo jak długo będzie miała się jak odżywiać. Proponuję więc odcięcie tego bakcyla od żarcia, wtedy zdechnie cicho i spokojnie. Podobnie było z Lilabaj. Całkowicie nie udało się jej wyeliminować ale wiele osób wzięło ją na dietę i mają święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm lidka to dziecko SB-eka IP: 82.197.39.* 02.11.05, 12:00 masz w 100% racje! ciagle zaczepki na jeden i ten sam temat + obroncy moralnosci katalikow ktorzy sie oburzaja jak ktos nie wytrzyma i cos jej odpisze... ps. nigdy nie myslalem, ze bede bronil duchownych, nawet do kosciola za czesto nie chodze :) rzeczywiscie l. to "bakteria" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:03 nawet nie macie pojecia, jak bardzo mi was zal, co rusz jakis "inteligent" wyskakuje ze swoimi olsniewajacymi "madrosciami", ale wniosek i tak pozostaje ten sam: zle wam, ze ktos jest od was lepszy czy odwazniejszy w wyrazaniu swoich mysli Lidce radze, by sobie darowala swoje osobiste komentarze na forum dyskutujac na dany temat z przyjaciolmi (ktorych na radomskim forum ze swieca szukac), jakimi z pewnoscia nie sa ogary i wilkolaki, ktore rzucily sie na nia w tym watku, a z postow ktorych zionie agresja i nieuzasadniona nienawiscia adminowi radze sie opamietac, bo zaczyna mnie irytowac bezsens i niedorzecznosc kasowania niektorych moich postow, tym bardziej ze na forum wciaz pozostaje wiele, skandalicznych w swoim wyrazie do czego zmierzam to to, ze nie zawaham sie zlozyc oficjalnej skargi gdzie trzeba no pacholki, uczyc sie slownictwa uczyc ode mnie poki jeszcze mozecie to czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:07 tych wiele, skandalicznych w swoim wyrazie postow nie jest mojego autorstwa, na szczescie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.sympatico.ca 02.11.05, 13:36 Na szczescie ja sie szybko nie "nawracam" i dalej mysle, ze Glemp ma zadziwiajaco dlugie uszy ... do tego strasznie wolno czyta te swoje bzdety z kartki, hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:54 nie potrafie sobie przypomniec jakiejs homilii prymasa G., wiec nie bede oceniac, ciagle jednak mam w glowie slowa pewnego mlodego adepta kaplanstwa, ktory podczas jednej z wielu mszy odprawianych w kosciele, nagle zaczal z ambony wyglaszac swoje zdanie na temat ubioru kobiet - uwazal on, ze kobiety nie powinny chodzic w spodniach i ze to ogolnie sprzeczne z dekalogiem, ze niewiasty nie chadzaja w spodnicach, hmm zdziwilo mnie to (i nadal dziwi) niesamowiecie, bo do tamtej pory bylam pelna podziwu dla dojrzalych przemyslen tego chlopaka (ktorych az chcialo sie sluchac) w tak mlodych wieku, ide o zaklad, ze kazdy widzac prymasa Glempa w telewizji mysli sobie: alez on ma dlugie uszy... hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm ? IP: 82.197.39.* 02.11.05, 15:00 zanim nazwiesz kogos hipokryta radze przeczytac post na samej gorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:08 A czy ktoś tu twierdzi, że ma krótkie? Ma długie, to przecież widać ...ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g W Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.udn.pl 02.11.05, 20:29 A Ty pewnie jesteś rekordzistką w bz.u? Takie nie posiadają muzgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.sympatico.ca 03.11.05, 13:27 Jednak chyba Urban ma rownie dlugie, tylko ze to lebski facet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:26 -nieobliczalna ,docinająca wszystkim bez względu kim kto jest ,nie sznująca starszych ,ma zadatki na drugą Lilabaj .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 16:31 bo ja pomiocie szanuje tych, ktorzy szanuja innych wkuj to sobie wreszcie do tego swojego pustego lba!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: HYDRA TU?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:57 Hydro-zasra...c -i tu szaleje ,ta zakała forum - nie dajcie się omotać tej debilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: HYDRA TU?????? IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 17:10 hydra? dziekuje za komplement, bo to chyba wode oznacza... i co ja ci zrobilam wiesniaku? napisalam kiedys co mysle? idz sie wyspij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: HYDRA TU. IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 17:13 powinno byc, tereny uzyzniam...:-), choc one wcale na to nie zasluguja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 16:36 mow mi: OBIEKTYWNA OCENA, gogusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:56 A pewnie, że ma długie. Łeb też niczego sobie, jakieś 20kg. Wogóle to łebski facet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.sympatico.ca 04.11.05, 09:59 On taki lebski jak ta cala zgraja w fioletowych sukienkach ... nieroby i brzuchopasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re głupiutka Lidka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:17 Naucz się czytać, to była odpowiedz na twój post o Urbanie. Sojusznika we mnie nie znajdziesz bo jesteś zaprzeczeniem tego co do tej pory myślałem o babach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Re g?upiutka Lidka IP: *.sympatico.ca 05.11.05, 14:59 A uszy mial ogromnie odSTAJONCE ... do tego ta sukienka ... hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś