Dodaj do ulubionych

Glemp ma naprawde dlugie uszy!

IP: *.sympatico.ca 02.11.05, 02:47
Ciekawe czy reszta konczyn tez tej dlugosci?
Obserwuj wątek
    • Gość: gocio Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 06:36
      a ty debilko francowata pusty kaczy łeb
      • Gość: pompon Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.radom.pl 02.11.05, 07:17
        O prawdziwy katolik przemowił do Lidki buachachcacha, ileż w tej ripoście
        miłości i miłosierdzia!!!
      • Gość: pompon Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.radom.pl 02.11.05, 07:17
        A czyli jak Lidka ma kaczy łeb znaczy,że jest z pisu?
    • Gość: ja Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.internet.radom.pl 02.11.05, 08:42
      Ale Ty to nudna jesteś
      Idź na inne forum i pisz coś ciekawszego
      Bo tu niestety przynudzasz
      • Gość: edzio Re: druga >Lilabaj" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:46
        Lidka - co chcesz być "LILABAJ nr2" ????
    • Gość: BIOLOG Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:39
      Każda bakteria potrzebuje do życia pożywki. Zakładając, że Lidka jest na naszym
      forum bakterią (wskazują na to wielkość mózgu i możliwości intelektualne) to my
      jesteśmy właśnie pożywką (reagujemy na jej zaczepki i ona tym się karmi).
      Bakteria będzie żyła tak długo jak długo będzie miała się jak odżywiać.
      Proponuję więc odcięcie tego bakcyla od żarcia, wtedy zdechnie cicho i
      spokojnie. Podobnie było z Lilabaj. Całkowicie nie udało się jej wyeliminować
      ale wiele osób wzięło ją na dietę i mają święty spokój.
      • Gość: mmm lidka to dziecko SB-eka IP: 82.197.39.* 02.11.05, 12:00
        masz w 100% racje! ciagle zaczepki na jeden i ten sam temat + obroncy
        moralnosci katalikow ktorzy sie oburzaja jak ktos nie wytrzyma i cos jej
        odpisze...

ps. nigdy nie myslalem, ze bede bronil duchownych, nawet do kosciola za czesto
        nie chodze :)
        rzeczywiscie l. to "bakteria"
      • Gość: l i l a b a j Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:03
        nawet nie macie pojecia, jak bardzo mi was zal,
        co rusz jakis "inteligent" wyskakuje ze swoimi olsniewajacymi "madrosciami",
        ale wniosek i tak pozostaje ten sam: zle wam, ze ktos jest od was lepszy czy
        odwazniejszy w wyrazaniu swoich mysli

Lidce radze, by sobie darowala swoje osobiste komentarze na forum dyskutujac na
        dany temat z przyjaciolmi (ktorych na radomskim forum ze swieca szukac), jakimi
        z pewnoscia nie sa ogary i wilkolaki, ktore rzucily sie na nia w tym watku, a z
        postow ktorych zionie agresja i nieuzasadniona nienawiscia

adminowi radze sie opamietac, bo zaczyna mnie irytowac bezsens i niedorzecznosc
        kasowania niektorych moich postow, tym bardziej ze na forum wciaz pozostaje
        wiele, skandalicznych w swoim wyrazie
        do czego zmierzam to to, ze nie zawaham sie zlozyc oficjalnej skargi gdzie
        trzeba

no pacholki, uczyc sie slownictwa uczyc ode mnie poki jeszcze mozecie to czytac
        • Gość: l i l a b a j Re: DŁUGIE JEST PIĘKNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:07
          tych wiele, skandalicznych w swoim wyrazie postow nie jest mojego autorstwa,
          na szczescie :-)
          • Gość: Lidka Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.sympatico.ca 02.11.05, 13:36
            Na szczescie ja sie szybko nie "nawracam" i dalej mysle, ze Glemp ma zadziwiajaco dlugie
            uszy ... do tego strasznie wolno czyta te swoje bzdety z kartki, hihihi ...
            • Gość: l i l a b a j Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 13:54
              nie potrafie sobie przypomniec jakiejs homilii prymasa G., wiec nie bede
              oceniac,
              ciagle jednak mam w glowie slowa pewnego mlodego adepta kaplanstwa, ktory
              podczas jednej z wielu mszy odprawianych w kosciele, nagle zaczal z ambony
              wyglaszac swoje zdanie na temat ubioru kobiet - uwazal on, ze kobiety nie
              powinny chodzic w spodniach i ze to ogolnie sprzeczne z dekalogiem, ze
              niewiasty nie chadzaja w spodnicach, hmm
              zdziwilo mnie to (i nadal dziwi) niesamowiecie, bo do tamtej pory bylam pelna
              podziwu dla dojrzalych przemyslen tego chlopaka (ktorych az chcialo sie
              sluchac) w tak mlodych wieku,

ide o zaklad, ze kazdy widzac prymasa Glempa w telewizji mysli sobie: alez on
              ma dlugie uszy...
              hipokryci!
              • Gość: mmm ? IP: 82.197.39.* 02.11.05, 15:00
                zanim nazwiesz kogos hipokryta radze przeczytac post na samej gorze...
            • Gość: aligatorek Re: D?UGIE JEST PIE˛KNE !!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:08
              A czy ktoś tu twierdzi, że ma krótkie? Ma długie, to przecież widać ...ale co z
              tego?
    • Gość: g W Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.udn.pl 02.11.05, 20:29
      A Ty pewnie jesteś rekordzistką w bz.u? Takie nie posiadają muzgu.
      • Gość: Lidka Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.sympatico.ca 03.11.05, 13:27
        Jednak chyba Urban ma rownie dlugie, tylko ze to lebski facet!
        • Gość: gucio Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:26
          -nieobliczalna ,docinająca wszystkim bez względu kim kto jest ,nie sznująca
          starszych ,ma zadatki na drugą Lilabaj ....
          • Gość: l i l a b a j Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 16:31
            bo ja pomiocie szanuje tych, ktorzy szanuja innych
            wkuj to sobie wreszcie do tego swojego pustego lba!!!!!!!!!
            • Gość: edzio Re: HYDRA TU?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:57
              Hydro-zasra...c -i tu szaleje ,ta zakała forum - nie dajcie się omotać tej debilce
              • Gość: l i l a b a j Re: HYDRA TU?????? IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 17:10
                hydra? dziekuje za komplement, bo to chyba wode oznacza...
                i co ja ci zrobilam wiesniaku? napisalam kiedys co mysle? idz sie wyspij...
              • Gość: l i l a b a j Re: HYDRA TU. IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 17:13
                powinno byc, tereny uzyzniam...:-), choc one wcale na to nie zasluguja
          • Gość: l i l a b a j Re: a jaka ty jesteś co zwiesz się " Lidka " IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 16:36
            mow mi: OBIEKTYWNA OCENA, gogusiu
        • Gość: aligatorek Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:56
          A pewnie, że ma długie. Łeb też niczego sobie, jakieś 20kg. Wogóle to łebski
          facet!!!
          • Gość: Lidka Re: Glemp ma naprawde dlugie uszy! IP: *.sympatico.ca 04.11.05, 09:59
            On taki lebski jak ta cala zgraja w fioletowych sukienkach ... nieroby i brzuchopasy!
            • Gość: aligatorek Re głupiutka Lidka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:17
              Naucz się czytać, to była odpowiedz na twój post o Urbanie. Sojusznika we mnie
              nie znajdziesz bo jesteś zaprzeczeniem tego co do tej pory myślałem o babach.
              • Gość: Lidka Re: Re g?upiutka Lidka IP: *.sympatico.ca 05.11.05, 14:59
                A uszy mial ogromnie odSTAJONCE ... do tego ta sukienka ... hihihi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka