Dodaj do ulubionych

Przeprogramowywanie podświadomości

15.05.15, 14:17
Witam, Mam problem z bliżej nieokreślonymi osobami ktore mówiąc kolokwialnie "piorą mi mózg" na odległość. Mamy jedynie kontakt telepatyczny więc nie wiem kim oni są. Przeprogramowują mi podświadomość w ten sposób że dają mi na odległość energię a wraz z tą energią przekazują mi obce, nieakceptowalne prze ze mnie treści. Prubują mi zaszkodzić, zrobić ze mnie tą złą, bardzo dużo znajomych z kregów ezoteryki się ode mnie odwróciło bo słyszeli te komuniaty telepatyczne które mi zaszczepili. Może jest tu ktoś z was kto umiałby jakoś rozpoznać i zidentyfikować tych ludzi ? A także spytać telepatycznie jaki oni mają problem że to robią ? ;) Chce się dowiedzieć kto mi szkodzi.
Obserwuj wątek
    • olek13 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 15.05.15, 19:44
      Najbardziej Ci szkodzi wiara w bzdury.
      Poza tym możesz poszukać profesjonalnej pomocy lekarskiej.
      • md.123 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 15.05.15, 19:50
        Mnie najbardziej bawi pytanie: dlaczego ktoś coś robi, w nim jest chęć pomocy tej/tym osobom w realizacji ich celów.W końcu chodzi oto, bys poczuła się sobą, radzącą sobie nawet z krytycznymi "podpowiadaczami".
        P.S.
        Jeśli ci, których uważasz za swych przesladowcow zemrą...problem ustanie :)
        • facjatowicz Re: Przeprogramowywanie podświadomości 25.05.15, 11:13
          To akurat jest proste. Stronka www.popko.pl. Proszę umówić się na konsultacje telefoniczne, lub osobiste. Po zabiegu zostanie odcięte i zablokowane połączenie pomiędzy nadawcą-odbiorcą, oraz instruktaż w jaki sposób nie dać się więcej złapać na taką sztuczkę. Pozdrawiam
          • prostyludzik Re: Przeprogramowywanie podświadomości 17.06.15, 20:39
            Widziałem również inną stronkę ludzi zajmującą się podobnymi przypadkami. www.uzdrowiciele24.pl z tym tylko, że jest to chyba również ekipa współpracująca w panem Popko. Widać, że facet wychował sobie następców. Jeśli tak to duże brawa dla niego
    • martola80 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 18.06.15, 10:08
      To być może jest problem z twoim cieniem. Poszukaj w necie info na temat pracy z cieniem.
    • alicjazkrainy3 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 02.07.15, 14:46
      ludzie, przecież to jest niemożliwe ze ktos programuje twoja świadomość. Ja myslę ze w tym przypadku to raczej psycholog albo psychoterapeuta pomoże.
      • oxana_90 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 25.08.15, 14:31
        Dokładnie, to raczej problem psychiczny niż.. duchowy? Totalna bzdura.
    • mapunia Re: Przeprogramowywanie podświadomości 18.09.22, 21:35
      Wróżki tak potrafią bardzo często to robią.
    • dragulka Re: Przeprogramowywanie podświadomości 24.09.22, 09:51
      Długo nad tym rozważałem. Zdecydowanie jest możliwe coś takiego, że ktoś wpływa programuje nas i my robimy co ta osoba chce. To bardzo groźne zjawisko.
    • piotr.kamyk11 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 30.09.22, 08:41
      Robią to za pomocą siły podświadomości
    • antoniskalski123 Re: Przeprogramowywanie podświadomości 29.11.22, 19:37
      medytacja ja znam tlyko taka metode dosc dobra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka