Dodaj do ulubionych

Urok miłosny

12.11.15, 23:56
Mam pytanie do osób, które skorzystały z uroku miłosnego. Co robiliście w tym tzw. czasie oczekiwania na efekty? Czy po prostu bezczynnie czekaliście, czy może coś próbowaliście robić? Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • pinio_10 Re: Urok miłosny 14.11.15, 17:13
      Czemu nikt się nie wypowie? Przecież na forum jest wiele osób które korzystały z uroku.
      • 1salamandra Re: Urok miłosny 14.11.15, 21:04
        pionio
        Nie czekaj bezmyślnie . Wykorzystaj ten czas na zastanowienie się - czy aby nie zostałeś naciągnięty . Najważniejszą czynnością była twoja zapłata i na tym koniec. Jak nie wierzysz ta zapłać jeszcze raz i znów czekaj itd
        • tarzan14 Re: Urok miłosny 14.11.15, 21:53
          1salamandra - dajesz do zrozumienia ze uroki nie dzialaja a sama pod innym nickiem robisz uroki tak?Wybacz jesli sie myle ale mysle ze twoje imie zaczyna sie na litere M......... A moze sprawdzimy przez tego takiego specjaliste od IP,albo spytamy kart czy masz na imie M.........
          • 1salamandra Re: Urok miłosny 15.11.15, 09:26
            tarzan
            aja się myślę iż masz na imię G---o.
            • tarzan14 Re: Urok miłosny 15.11.15, 11:36
              tez mi milo ze sie poznalismy
              • kasiamaliszewska78 Re: Urok miłosny 22.11.15, 16:23
                robilam urok i jestem bardzo zadowolona, wszystko sie udalo i moge polecic skuteczna wrozke. Moj mail kasiamaliszewska78@wp.pl
                • eterniti Re: Urok miłosny 07.12.15, 12:23
                  Na swojego wieloletniego chlopaka robilam urok milosny u tej pani z www.okulta.com.pl i sprawy poszly do przodu miedzy nami ale jak bardzo to czas pokaze.
    • poznajaca Re: Urok miłosny 09.12.15, 13:02
      Czy dobrze zrozumiałam, że na kogoś puściłem urok, by Cię kochał i by był z Tobą? A jak urok przestanie działać i po 10 latach oboje spojrzycie na siebie i stwierdzicie, że były to stracone lata i zniszczona młodość? Nie neguję, ani nie oceniam twojej decyzji, jednak skłaniam do przemyśleń w tym temacie, bo swoimi czynami kształtujesz się jako człowiek i to co czynisz, będzie i tobie czynione. Jako ludzie jesteśmy bardzo różnorodni i czasami jak się dwoje ludzi poznaje, to działa chemia, nowość i jest super, albo potrzeba nam doładowania drugim człowiekiem, ale po pewnym czasie już czar mija, i czasami nie ma to związku, z tym, czy kochamy, czy nie, tylko czy do siebie pasujemy. Dlatego nie powinno być wcale sformalizowanych związków, by dwoje ludzi z własnej nie przymuszonej woli chcieli być ze sobą, o siebie się troszcząc, kochając i wspierając. Czasami widzimy ukochanego w niewłaściwych barwach, ale to oznacza wprost, że brak jest światła miłości i zrozumienia i niekiedy wystarczy przeczyścić taki związek by się dalej dobrze układało, ale czasami oznacza to wprost, że będziemy szczęśliwi z innym partnerem, bo mamy prawo do wolności i nikt nie ma prawa jej zabierać, bo zabijamy w ten sposób drugiego człowieka, a za to już jesteśmy odpowiedzialni i będziemy z tych czynów sami rozliczali się po śmierci.
    • chariezdha Re: Urok miłosny 27.09.16, 17:09
      Do uroków miłosnych, tarota i magi ogólnie polecam mishaukr@wp.pl, mi tylko ona pomogła odzyskać miłość i teraz jestem szczęśliwa :)
      • olek13 Kolejny blok reklamowy leci 27.09.16, 18:58
        Reklama pasty do zębów i maści na hemoroidy też będzie?
    • krol-zycia Re: Urok miłosny 28.09.16, 01:36
      Powiem tak prawdziwi wróżowie nie każą bezczynnie czekać. Rytuał to jedno a druga sprawa to zadania dla nas do wykonania. Polecam tą pare anaxis54magia.blogspot.com.es

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka