celinakalonska 20.07.18, 07:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek13 Re: U kogo rytuał miłosny? 20.07.18, 08:08 U siebie samej zamów, "wróżko Aniu". I policz sobie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 20.07.18, 13:36 U mnie zamów ja rytuały robie za darmo to nic nie stracisz a możesz wiele zyskać . Podaj mi tylko czy jesteś młoda czy stara i jeszcze nr obcasa. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaala [...] 20.07.18, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: U kogo rytuał miłosny? 20.07.18, 18:20 Adres do siebie samej można podać nawet z pamięci, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yokoono1983 Re: U kogo rytuał miłosny? 22.04.19, 19:43 olek13 napisał: > Adres do siebie samej można podać nawet z pamięci, prawda? dokładnie, Anna Szalkow do kolejna ruskiego pochodzenia oszustka z Białorusi! Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 21.07.18, 23:15 Nie no, lepiej pasuje czort cezary Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: U kogo rytuał miłosny? 22.07.18, 13:27 A może Czoteryk Crzary? No i skąd mu się wzięło te 80% Tak się napiął i mu wyleciało..? Odpowiedz Link Zgłoś
saba888 Re: U kogo rytuał miłosny? 04.06.19, 21:09 oszust je..ny a d..pę. Tęczowy czarowniś. Koleś jest gówniarzem. Zdziera kase i oszukuje. Obiecuje uczciwość że odda połowę jak nic nie wyjdzie po czym zaczyna straszyć klienta. Wiem bo zaj..bał mi mojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
monika7261 Re: U kogo rytuał miłosny? 26.08.18, 12:58 Wróżka Pytia na facebooku, nie wiem czy ma.stronę, jak kontaktowania się przez fb. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 23.11.18, 20:02 napisz do mnie dontiwen.trajtufink@gmail.com polece ci kogos, ale on sie nie oglasza w internetahc i nie chce by tu ludzie pluli Odpowiedz Link Zgłoś
bajalka Re: U kogo rytuał miłosny? 12.10.19, 18:24 Proszę o informacje o kimś skutecznym, pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
zalewska599 Re: U kogo rytuał miłosny? 14.10.19, 15:10 Ty korzystałaś a rytuału Pani ani szalkowska nie przyniesc rezultatu? Odpowiedz Link Zgłoś
tymoteuszwieczorek Re: U kogo rytuał miłosny? 26.11.18, 20:00 Ja miałem odprawiany egipski rytuał Izydy u Syllio Mana. Gościu jest niesamowity. Nie wiem jak to zrobił ale się udało. Jestem z Martą i za miesiąc będzie nasz ślub :) Odpowiedz Link Zgłoś
larema Re: U kogo rytuał miłosny? 22.02.19, 16:09 Czy mógłbyś proszę podać swojego maila? Miałabym pare pytań Odpowiedz Link Zgłoś
slawekg2974 Re: U kogo rytuał miłosny? 08.04.19, 07:59 Da mi ktoś namiary na Syllio Mana Odpowiedz Link Zgłoś
kinga120564 Re: U kogo rytuał miłosny? 20.09.19, 17:38 Rjada i Syllio to ta sama osoba ;(piszą bardzo wiarygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
jolawieczorek91 Re: U kogo rytuał miłosny? 26.11.18, 20:19 Spróbuj u Syllio Mana. Mi pomógł. Jestem teraz znowu z Pawłem. Znajoma mi go poleciła, ale musisz mieć szczęście żeby znalazł dla ciebie czas na rytuał bo jest oblegany. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 16.12.18, 22:26 haha nick blizniaczo podobny do poprzedniego polecajacego, myslisz, ze ktos sie na to nabierze? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina6 Re: U kogo rytuał miłosny? 03.09.19, 10:56 Jak długo czekałaś na efekt rytuału ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga120564 Re: U kogo rytuał miłosny? 20.09.19, 17:39 Rjada i Syllio to ta sama osoba ;(piszą bardzo wiarygodnie. Nie dajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
monika7261 Re: U kogo rytuał miłosny? 27.11.18, 17:30 Rytualnykrag.pl najwięksi fachowcy. Mój przypadek był beznadziejny a jednak mi pomogli Odpowiedz Link Zgłoś
pomocy100 Re: U kogo rytuał miłosny? 10.10.19, 18:23 Skąd wiesz że to ta sama osoba ? Zamawialas rytual ? Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 16.12.18, 22:27 hahahahahahaha jaki fail zapomniales sie wylogowac Odpowiedz Link Zgłoś
lareine.margot.77.21 Re: U kogo rytuał miłosny? 22.02.19, 13:28 Poszukuję osoby, którą będzie potrafiła zdjąć urok miłosny. Proszę o kontakt na adres: lareine.margot.77.21@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 23.02.19, 06:09 Myślisz że ktoś się na to nabierze? Że zechce zamówić urok? Odpowiedz Link Zgłoś
robert82 Re: U kogo rytuał miłosny? 22.04.19, 19:39 ja też korzystałem z pomocy pani Zofii i przyznam, że jest wiarygodna i uczciwa. Nie obiecuje tak jak inni, że wszystko będzie dobrze, że na pewno doczekamy się efektów Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina6 Re: U kogo rytuał miłosny? 03.09.19, 10:55 Czy rytuał się powiódł ? Jaki okres oczekiwań na rezultaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: U kogo rytuał miłosny? 03.09.19, 11:10 Okres oczekiwań? Do us***** śmierci. Czary nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
yokoono1983 Re: U kogo rytuał miłosny? 22.04.19, 19:41 Weronikaala: anna.szalkow to oszustka, nie polecaj jej bo będziesz miała problemy prawne bo w końcu ktoś założy ci sprawę (jeśli to nie sama pani Anna Szalkow tu pisze i poleca się sama). Anna Szalkow to dziewczyna o wschodnim pochodzeniu, radzieckie nazwisko która chce sobie dorobić w Polsce i na Polakach. Wracaj do siebie na Białoruś albo kraju swoich dziadków -Rosji! Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 06.06.19, 16:53 ty chyba jestes jakas tepa kobieto to MOJ PRYWATNY MAIL to po 1, po 2 polecalam mojego przyjaciela, ktory bierze hajs po efekcie tak ta,jestem tez eris, lucilex, nadija, mel.ina, mystery oraz anna szalkowska i lucja zubek. #50twarzybazi Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 06.06.19, 22:35 Bazienka od zawsze miała takiego maila dontiwen........................... I nie jest oszustką. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 06.06.19, 22:38 Ja też na kafeterii poleciłem kogoś, ale wiadomo nie na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 10.06.19, 19:40 hah no ejstem ciekawa ;p na kafe tematy znikaja, zwlaszcza te o Svecie Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 12.06.19, 11:40 Ta stara kafeteria gdzie pisaliśmy to już dawno usunięta. Robiliśmy tam listę wszystkich oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 13.06.19, 21:21 no mowila ze jestes lord wafel ;p nalazy taka liste zrobic tutaj, na kafe tematy znikaja lub sa psute jak np. wspominaja tam o svecie presolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: U kogo rytuał miłosny? 14.06.19, 10:14 Stara kafe volveryin ale wcześniej miałem inny tylko go nie pamiętam, próbuje się zalogować ale nie wchodzi - volver wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: U kogo rytuał miłosny? 15.06.19, 16:12 a bo teraz kafe sie zrypala, pisanie z goscia i kasowanie tematow na porzadku dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakula8 Re: U kogo rytuał miłosny? 14.07.19, 16:33 mi robiła Stella i sie udało ale nie wiem czy to rytuał czy tak miało być, w każdym razie nie jest droga Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina6 Re: U kogo rytuał miłosny? 30.08.19, 15:20 podasz namiary ? i jaki długo czekałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: rytuał miłosny 04.09.19, 13:17 Myśmy mieli przewalczone wątki znane z podwórek warszawskich infoo zakładał o sektach i warszawskich popularnych sąsiadach, co to oszukiwali, japrowadziłam bloga na bloxie, zresztą nawet dość popularnego, ale nas w 3 segmenty z onetem i wp wyp...., powód dość niejasny, bo badania"Gemiusa" to nieprawdziwe dane,ja mam np. antyszpiegowskie programy , które ich badania wywalają mi z kompu kompu. Dziwne, co mówicie, ale my też przebiliśmy się kiedyś na początkusiłą z oślej ławy, bo co rusz to ludzi którzy chcieli prawdę pisać, o Żądle, Ulatowskim, Ulmannie, Jackowskim, Lisiaku i ich sekciarzach, dostali "odprawę" .Na szczęście , odwalczoną, ale wszystko dało się potwierdzić, nawet na kolanie online, dane do sądów kwalifikujące, no ale i różnie. Z wieloma ludźmi, m. in. Maciejem, itd. mieliśmy i sieciowy kontakt, z nich dopiero powychodziło, jak z worka igła, co to za ludzie, tu, na luzisku, to się rozkleili. Ja to miałam nawet z 700 klików na stronie,której nigdzie nie reklamowałam, a teraz na wordpressie, te pierwsze posty to nawet mam od razu jakichś czytelników i fajnych blogerów, którzy piszą z różnych krajów, o sprawach ezo i oszustach.U nich też, nie tylko Polonia działa,te same w Europie kłopoty, co i u nas, a ja zakładałam już jakiś czas, że będę w jakimś języku zachodnim "zrozumiałym" w Uniii pisać, oszuści w końcu w ten sam deseń, sekciarze - jak widać z prasy, też w jeden ząbek czesani. Pozdro "z Unii" - stara blokserka ;D Sorry może, że się wwaliłam, rytualisty czy nie , stara wróżka jestem, 30 lat doświadczenia będzie upływać, więc nie znam żadnego, bo nie chodzę, ale że miałam trudny charakter zawsze,to tylko w medytacjach dostawałam , że tak mam już, i tak ma być, i basta. Życzę powodzenia w ...prawdy pisaniu nam... Odpowiedz Link Zgłoś