Dodaj do ulubionych

Oczyszczanie SRT

13.01.06, 22:57
Napisalam juz o tym w dwoch postach, wiec mysle, ze moze w osobnym watku
powiem o tym (sa tu na forum osoby, ktore to znaja i chyba cenia)
Zerknijcie na
www.srt.pl
www.spiritualresponse.com (strona tworcy metody, Roberta E. Detzlera, do
ktorego mozna sie zwracac o oczyszczanie, osobiscie jego polecam, a za innych
uczniow nie moge, bo nie znam efektow). Kilka znajomych osob skorzystalo i
jest niesamowity efekt - uwolnili sie od takich problemow, ze trudno uwierzyc.
A co do reszty - sami sprawdzcie.
Sa tez ksiazki w necie (nieznany swiat bodaj), wpiszcie nazwisko tworcy w
wyszukiwarke
Pozdr:)
Obserwuj wątek
    • jamila Re: Oczyszczanie SRT 13.01.06, 22:58
      Dodam, e jest to oczyszczanie poprzez Wyzsze Ja, ktore nie ma nic wspolnego z
      egzorcyzmami (tak przynajmniej jest to wyjasnione)
      • anta10 Re: Oczyszczanie SRT 14.01.06, 10:43
        Czesc,
        Tez sie ta metoda od jakiegos czasu interesuje i najchetniej skorzystalabym z
        oczyszczania przez samego tworce, ale z jezykiem mam problemy i przez to
        moglyby wystapic jakies niedomowienia (a ja zawsze mam mnostwo pytan co i jak),
        wiec lepszym rozwiazaniem byloby poszukac kogos takiego w Polsce, ale z tym juz
        ciezko, bo czasu na to tez juz troche stracilam, a efekt marny.
        P.S. Ile placilas za to oczyszczenie? Mozesz cos jeszcze powiedziec na temat
        pozytywnych skutkow oczyszczania (na przykladzie swoim i znajomych)?
        Pozdr.
        • jamila Re: Oczyszczanie SRT 14.01.06, 14:33
          Witaj
          W Polsce jedyny spec - czyli uczen Detzlera nie zajmuje sie uzdrawianiem innych
          tylko szkoleniem. Do Detzlera nie ma co zadawac wielu pytan, jest
          powsciagliwy;) Za to dostajesz poczta plyte cd lub kasete z nagranym calym
          seansem, czyli wszystkiego sie dowiadujesz, co bylo i dlaczego. Koszt
          oczyszczania to 75$ (czyli przy obecnym kursie dolara, niewiele ponad 200zl)
          Ciekawe, ze jego uczniowie biora wiecej:D Ja jestem zdania, ze jak juz - to
          tylko u niego.
          Ludzie czuja sie po tym, jak nowonarodzeni - budza sie rano (tak mowia) i jakby
          caly ciezar zycia im ktos zdjal:) Slysze, ze odzyskuja radosc zycia i nie moga
          sie doczekac kazdego wspanialego dnia,a wszystko sie zmienia w ich zyciu,
          realacjach z innymi itd.
          A wiec...
          :)))
          Jesli potrzebna Ci pomoc w tlumaczeniu listu/maila, napisz na moj priv gazetowy.
          Pozdrowionka
    • vanilla_s Re: Oczyszczanie SRT 14.01.06, 15:24
      Czsec, podobnie jak anta10 szukalam kogos takiego w Polsce, ale same wiecie jak
      jest.... oczywiscie znalazlam troche polskich stron w internecie oferujacych
      takie 'uslugi' np. www.srt.com.pl, www.auralublin.pl/srt/srt.htm,
      tylko z ta wiarygodnoscia troche gorzej...bo jak to mozna sprawdzic, czy dana
      osoba jest na tyle kompetentna..? Raczej sie nie da. Najchetniej tez
      skorzystalabym z pomocy samego Detzler'a, ale mam jakies (hmmmm)opory (?). Ten
      sam problem co anta - bariera jezykowa glownie, bo troche trzebaby chyba z nim
      pokorespondowac tak mi sie wydaje. Jamila, wiesz na jakiej zasadzie to sie
      odbywa? Tzn. piszesz do niego zwyczajnie na maila z wyrazeniem checi
      skorzystania z tej metody i wplacasz pieniadze, a ON oczyszcza i juz? Czy
      musisz wczesniej opisac glowne problemy, ktore mecza...a moze on
      sam 'zgaduje'/wie co jest tymi problemami ( bezposrednio to za pomoca
      wahadelka, ale tak na odleglosc to ciekawe)? Swoja droga bylam rowniez w szoku
      kiedy sie dowiedzialam co ta metoda potrafi zdzialac (czyt. na jakie obszary
      dziala) - polecam chociazby wejsc na www.srt.com.pl i przeczytac te
      listy od pacjentow....i tak sie zastanawiam, ze jesli u tego Detzlera trzebaby
      bylo samemu opisac te problemy to wydaje mi sie, ze na pewno o czyms by sie nie
      wspomnialo/ zapomnialo, tudziez nawet nie pomyslalo, ze to COS mozna za pomoca
      tej metody uleczyc (np. przyklad z dzieckiem, ktore mialo problem z matematyka,
      bo jego podswiadomosc zakodowala sobie cos, co blokowalo te zdolnosc do tego
      przedmiotu).
      Jamila, o tych pozytywnych efektach napisalas bardzo ogolnie (polepszenie
      samopoczucia etc.), a czy znasz jakis konkretny problem, ktory za pomoca tej
      metody zostal rozwiazany? :)

Jeszcze jedno - czytalam rozne opinie na ten temat i zdania sa podzielone (bylo
      nawet o tym, ze Detzler to 'czubek ;), a wiec nie ma 100% pewnosci, ze ta
      metoda jest tak do konca bezpieczna/pewna....a juz w ogole to ciekawe czy jest
      trwala... ja w kazdym badz razie jestem bardzo zainteresowana :)

Pozdr.

P.S. Gdzie znajduja sie Twoje 2 pozostale watki z tym tematem? Szukalam na
      forum, ale na prozno :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka