kaminszczana 27.02.06, 19:00 wITAM CZy ma ktoś z Was ten pierscień?Czy odczuliscie jakies zmiany w swoim życiu będac w jego posiadaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angest Re: Pierścień Atlantów 27.02.06, 22:08 Pierscien jest bardzo energetyczny. Nie oczekuj cudow po kupieniu jego. On dziala zupelnie w innej sferze. Jest to silna ochrona. Bardzo silnie oczyszcza podswiadomosc ze zlogow i negatywnych przyzwyczajen. Nie nalezy nosic go ciagle. Proponuje zakladac np. na noc. Warto jest go miec, ale nalezy byc czystym energetycznie. -- moc.reiki@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Pierścień Atlantów 28.02.06, 17:49 Proszę w wyszukiwarce tego forum wrzucić słowo " pierścień".Pojawią się informacje, bo juz o tym pisalismy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka2310 Re: Pierścień Atlantów 01.03.06, 09:55 Ja taki posiadam od wielu lat, nosze na serdecznym placu. Z tego co zaobserwowałam to u mnie ma działanie bardzo uspokajające. Ale uwaga: nie wolno go dawać przymierzać innym osobom! Nosze go cały dzieć ,a właśnie na noc zdejmuję (a może to przyzwyczajenie). W każdym razie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś