Dodaj do ulubionych

Kim jestem?

07.01.07, 20:21
Zauważyłam u siebie coś takiego jak prorocze sny,tzn.Coś mi sie sni a kila
dni później zdarzenie to ma miejsce może nie dosłownie tak jak w snie ale
jednak.
Np. śniło mi się że mój mm miał wypadek na kopalni(jest górnikiem).
Jemu nic sie nie stało ale na drugi dzień doszło do tragedii na Halembie.
Śni mi się jakaś dawno nie widziana osoba a w niedługim czasie ją spotykam.
Tak samo zauważyłam że robiąc coś mam takie przebłyski jakiegoś obrazu w
mojej głowie,np. dzisiaj obierając ziemniaki zobaczyłam przez ułamek sekundy
rynek miasta w ktorym się urodziłam.Czy jestem jakaś dziwna?

Obserwuj wątek
    • eviva7 Re: Kim jestem? 08.01.07, 12:33
      Nie jesteś dziwna,tylko może inna niż przeciętni ludzie.To mogą być przebłyski
      jasnowidzenia,które się u Ciebie odzywa.Związane jest to być może z Twoim
      rozwojem duchowym lub jego stopniem wyższym niż u innych ludzi.Czytałam na
      jakimś forum,że ludzie też coś podobnego odczuwali i mieli,a niektórym sprawiało
      to pewne kłopoty.Wyglądało to o tyle ciekawie,że mogły to być obrazy z ich
      poprzednich wcieleń,bo inaczej to trudno to jakoś sensownie wytłumaczyć.
      • nicniewiem19 Re: Kim jestem? 08.01.07, 20:10
        Wczoraj zobaczyłam przez ułamek sekundy rynek miasta w którym sie urodziłam,a
        dzisiaj rano dostaliśmy telefon od ciotki ktora tam mieszka z wiadomością że
        chce sprzedać dom po babci i trzeba wyrazić na to zgodę,tzn. moja mama musi sie
        zgodzić.A wiec kolejny raz sie potwierdziło że przeczułam coś co miało związek
        z tym miastem.
        • iguana1978 Re: Kim jestem? 09.01.07, 07:55
          myślę, ze z czasem nauczysz się korzystać z tych snów, mam podobne... często
          przepowiadają to i owo... jeden taki a nawet dwa dały mi dużo do myślenia,
          przestrzegły przed ewentualnymi konsekwencjami moich wyborów takich a nie
          innych, dziękuje Bogu i moim Aniołom, że mi je zesłali, dzięki nim do sprawy
          podchodzę z dystansem... życze powodzenia we właściwym korzystaniu z takich
          snów i wizji :)

pozdrawiam :)
    • sylvira Re: Kim jestem? 11.01.07, 16:52
      Fajnie jest wiedzieć, że nie jestem sama :) Ja mam dodatkowo coś takiego, że
      czasem nieświadomie o czymś pomyślę, czasami to naprawdę jakaś pierdoła i to
      się dzieje naprawdę. Czasami też wiem, że coś się na pewno wydarzy (czuję jakby
      coś wisiało w powietrzu) i niestety najczęściej moje sprawdzalne przeczucia
      dotyczą złych rzeczy. I to nie dzieje się na zawołanie - przeczucia albo same
      się pojwiają albo ich nie ma...U mnie nasiliło się to mniej w tym samym czasie
      gdy zaczęłam zagłębiać się w tarota i interesować się ezoteryką, tj 2 lata temu
      ale być może to tylko przypadkowa zbieżność - czytałam też, że często mają tak
      numerologiczne 7 ze względu na wysoce rozwiniętą intuicję. Obecnie jestem na
      etapie samokształecnia swojej intucji, tj. uczę się wsłuchiwać w swój
      wewnętrzny głos, który czasami jednak zawodzi wysyłając sprzeczne komunikaty
      np. gdy jestem zdenerowana, niewyspana lub zmęczona lub mam problemy z
      koncentracją
      • nicniewiem19 Re: Kim jestem? 12.01.07, 18:41
        To o czym piszesz też mam,silne uczucie niepokoju gdy ma się zdarzyć coś złego.
        Jestem numerologiczną 9 i tu też jest dziwnie bo 9 towarzyszy mi w życiu.Moja
        pierwsza córka urodziła się 19,druga córka też jest numerologiczną 9.Mieszkałam
        wczesniej pod numerem 10/9 a teraz 19/9.Dziwne nie?Interesuję się ezoteryką w
        sposób umiarkowany i trochę z przymrużeniem oka ale to co u siebie
        zaobserwowałam troche mnie zastanawia.
        • matat1 Re: Kim jestem? 22.01.07, 21:51
          Ja jestem numerologiczną 6 a 6 i 9 przesladują mnie przez całe zycie,sny i inneprzewidywania sprawdzają sie w 80 proc. Ktoś powiedzial ze tzw de za wi to wynik zmeczenia, nieprawda ja przewidziałam pewna sytuacje 3 rrazy. Znak zodiaku strzelec, kto ma podobnie odpiszcie
          • rixa Re: Kim jestem? 23.01.07, 18:12
            numerologiczna 9, Byk, mam podobnie, ale nie uzyłabym słowa "prześladują"...
            Często mam takie "przebłyski", na ogół sa dla mnie , co tu kryć, bardzo
            korzystne. Nicniewiem, wcale nie jesteś dziwna, nie mysl tak;)
    • iliria2 Kim jestem? 24.01.07, 09:28
      u mnie w rodzinie wszyscy maja ten sam sen - gdy ma sie zdarzyc cos
      niedobrego , powazna choroba w rodzinie , strata pracy itp. Nieraz zdarza sie ,
      ze 2 osoby snia to samo tego samego dnia. Zawsze zastanawiam sie co sie
      wydarzy , gdy mi sie to sni.To dom , w ktorym urodzila sie moja Mama, czasem
      nie przypomina architektonicznie "tego domu" , jest rozbudowany , inaczej
      umeblowany , ma inne podworko.Ale zawsze jest swiadomosc , ze "to tam".
      Dodam , ze Mama byla tam bardzo szczesliwa i leciala jak na skrzydlach.Powinien
      wiec przywolywac dobre wspomnienia.Ja rzadko w nim przebywalam, a jednak mi sie
      sni.I sny sie sprawdzaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka