darwin123 29.09.08, 21:38 czy macie może namiar na kogoś kto leczy alergie metodami naturalnymi, mam przeciwwskazania do odczulania w normalny sposób tj. zastrzykami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwa Re: alergia a metody naturalne 30.09.08, 08:58 Może ta metoda Cię zainteresuje: www.metodadomancica.pl/metoda.html Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: alergia a metody naturalne 01.10.08, 18:46 Dość prędko alergie zanikają po wyeliminowaniu pewnych produków żywnościowych i zastosowanie ziół dobranych do konkretnej osoby. Produkty żywnościowe też muszą być sprawdzone. W ramach kuracji możliwość jedzenia pewnych produktów się zmienia. Uzdrowiciel musi też sprawdzić stan ilościowy pierwiastków i witamin! Działanie tylko bioenergią to za mało. Pozdrawiam Cichocki Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
darwin123 Re: alergia a metody naturalne 01.10.08, 22:04 Czy może Pan Dariusz Cichocki ? czytałem w necie że stosuje Pan jakieś mieszanki ziołowe, czy można tym zabrać się za alergię na pyłki, roztocza itp.? Jesli tak postaram się skontaktować z Panem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: alergia a metody naturalne 24.11.14, 22:08 Witam!Jeżeli chodzi o metody naturalne to polecam bioenergoterapię, szczególnie u sprawdzonego terapeuty. Pan Zbigniew Popko jest sprawdzony i nie oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
georgia-asia Re: alergia a metody naturalne 27.11.14, 10:41 Przesadzasz z tą reklamą Popka Odpowiedz Link Zgłoś
lopez.7777 Re: alergia a metody naturalne 26.05.15, 22:52 witam... są pewne stany w człowieku, na które metody konwencjonalne nie zdają się być zbyt skuteczne. Oczywiście dla różnych osób, różne metody mogą być bardziej i mniej efektywne. Mnie pan Zbyszek pomógł we bardzo dużym stopniu ( brak panowania nad energią emocji i myśli). Tak naprawdę większość chorób bierze się z tego co "siedzi" w naszej głowie. Po zaledwie kilkukrotnej konsultacji i zaznajomieniu się z tematyką zawarta na stronie popko.pl, zmieniłem swoje podejście do życie... przyznałem się przed samym sobą, że to, że "w życiu mi nie wychodzi", nie leży tylko w "złym przeznaczeniu i złowieszczej karmie", lecz w mojej niewłaściwej postawie... panie Zbyszku dzięki stukrotne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: alergia a metody naturalne 27.11.14, 20:00 infofirma.pl/zdrowie_medycyna_naturalna/index.php?dzial=33797 Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: alergia a metody naturalne 28.11.14, 09:46 Podany link prowadzi do strony IZBY UZDROWICIELSKIEJ, gdzie znajdziemy nazwiska i dane kontaktowe najlepszych uzdrowicieli w kraju, a więc można zapoznać się i skontaktować z wieloma uzdrowicielami, po czym dokonać analizy i trafnego (miejmy nadzieję) wyboru. rel="nofollow">infofirma.pl/zdrowie_medycyna_naturalna/index.php?dzial=33797 Odpowiedz Link Zgłoś
maltaniusz Re: alergia a metody naturalne 05.12.14, 22:26 W wielu miejscach można zrobić horoskopy urodzeniowe ale żadne nie są tak interesujące jak ten :) bo co z tego że zrobisz horoskop skoro nie wiesz jak go zinterpretować? Do tego dostałem 20 stron indywidualną interpretacji zawierającą pełen opis ascendentu, znaku zodiaku, aspektów planet i planet w domach. Naprawdę pomogło mi to zrozumieć wiele aspektów w moim życiu. Gorąco polecam! horoskopy-online.pl/pp.html?key=4qedpntra3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
prostyludzik Re: alergia a metody naturalne 25.05.15, 13:25 Jeśli chodzi o Zbyszka Popko (www.popko.pl) to akurat nie ma przesady jeśli chodzi o skuteczność. Facet jest bezkonkurencyjny. Chociaż pomału uczy on swoich następców, którzy również nieźle sobie dają radę z większością chorób, jak również i innych dolegliwości energetyczno-duchowych. Warto zapoznać się chociaż z ich stroną internetową. www.uzdrowiciele24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrustowa Re: alergia a metody naturalne 08.10.22, 16:19 Najlepszy będzie lekarz zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
iroluca Re: alergia a metody naturalne 31.10.22, 11:34 Stosowało się kiedyś olejki na tego typu problemy, jednak trzeba się na tym znać. Odpowiedz Link Zgłoś