Dodaj do ulubionych

AZS + chora tarczyca

09.09.09, 14:36
Czy jest tu ktoś komu dokuczają obie te dolegliwości ? Jak sobie radzicie ? Czy leczenie hormonami przynioslo poprawę także w alergii i AZS? Głownie mam tu na myśli niedoczynność tarczycy, której jednym z objawów jest przecież bardzo sucha skóra.
Obserwuj wątek
    • a.g9910 Re: AZS + chora tarczyca 12.05.16, 14:54
      Witam, choruję na AZS rąk, i też chorowałam na tarczycę, guzy - obecnie jestem po operacji tarczycy, ale problem z rękami niestety pozostał :(
    • zinzino.daniel Re: AZS + chora tarczyca 29.05.16, 19:03
      Ciekawe, że występuje u Pani zarówno AZS, jak i problemy z tarczycą.
      Oba mogą być spowodowane zaburzoną równowagą kwasów tłuszczowych.

Niestety, mają one to do siebie, że bardzo szybko się utleniają, przez co apteczne suplementy są mało skuteczne.

Jeśli chodzi o AZS, to bliski znajomy po kilkunastu latach walki sięgnął po suplementy norweskiej firmy ZinZino, zawierające kwasy Omega 3. Po 3 miesiącach stosowania po atopii nie ma śladu. Zachęceni sukcesem postanowiliśmy zostać dystrybutorami tych produktów.

Nie chcę wyskakiwać z chamskim marketingiem i mówić, że oferuję jedyny słuszny produkt.
      Można go zastąpić odpowiednio zbilansowaną dietą, co jednak wymaga konsekwencji. Ja oferuję produkt sprawdzony i podaję go na tacy. Kolega jest doskonałym przykładem.
      Zachęcam jednak do lektury powszechnie dostępnych artykułów i wyciągania wniosków.

W razie zainteresowania, wklejam link do sklepu: www.izinzino.com/2002900429
      Chętnie odpowiem również na pytania: zinzino.daniel@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka