Dodaj do ulubionych

Jest takie coś

01.09.13, 13:25
skuteczne w 100% według Katy Wilson - która gwarantuje: "psoriasis free for life" (czyli "wolny od łuszczycy na całe życie") sam tego nie sprawdzałem. Zaznaczam, że nie mam żadnego interesu aby o tym pisać.
Obserwuj wątek
    • al.1 Re: Jest takie coś 02.09.13, 10:28
      Przeoczyłem podać stronę:
      www.psoriasisfreeforlife.com/?hop=dcb225
    • ejakubowski Re: Jest takie coś 12.09.13, 01:22
      Witam, mam własny preparat skutecznie zwalczający łuszczycę , który jest wolny od sterydów . Zainteresowanym mogę przesłać próbkę 20 mg. Więcej informacji udzielę telefonicznie. Na życzenie przekażę referencje od wyleczonych osób. Mój tel. 661-336-858. Pozdrawiam Zdzisław.
      • al.1 łuszczyca i egzema 09.11.13, 23:58
        syndrom nieszczelnego jelita.
        Skrótowo: aby skutecznie wyleczyc sie z tych chorób, nalezy stosowac odpowiednia DIETE. Po obejrzeniu ponizszego wywiadu z dr Johnem Pagano (video - przedzielone komorą solną), niestety w j. ang.
        www.youtube.com/watch?v=JtosFcCVepg
        spisalem pospiesznie jego zalecenia. Cos moze opuscilem, ale z najistotniejszych rzeczy nalezy:
        TAK:
        duzo wody - przynajmniej 6 szklanek dziennie
        duzo zielonolistnych jarzyn, marchew, seler, mala ilosc owoców (80% diety) z mies kurczaki, indyk, ryby, dziczyzna, jagniece
        =-=-=
        NIE:
        czerwone mieso, przetwory miesne, wszystkie psiankowate - czyli pomidory (lacznie z ketchupem), papryka, ziemniaki (skrobia), baklazany, cytrusy, slodycze, soki owocowe (fruktoza), tyton, alkohol (lacznie z piwem), smazone jedzenie.

Wiecej informacji na
        www.psoriasis-healing.com

• al.1 Re: łuszczyca i egzema 10.11.13, 00:04
          w NIE opuscilem jeszcze weglowogany (produkty mączne), które nalezy ograniczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka