al.1 01.09.13, 13:25 skuteczne w 100% według Katy Wilson - która gwarantuje: "psoriasis free for life" (czyli "wolny od łuszczycy na całe życie") sam tego nie sprawdzałem. Zaznaczam, że nie mam żadnego interesu aby o tym pisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.1 Re: Jest takie coś 02.09.13, 10:28 Przeoczyłem podać stronę: www.psoriasisfreeforlife.com/?hop=dcb225 Odpowiedz Link
ejakubowski Re: Jest takie coś 12.09.13, 01:22 Witam, mam własny preparat skutecznie zwalczający łuszczycę , który jest wolny od sterydów . Zainteresowanym mogę przesłać próbkę 20 mg. Więcej informacji udzielę telefonicznie. Na życzenie przekażę referencje od wyleczonych osób. Mój tel. 661-336-858. Pozdrawiam Zdzisław. Odpowiedz Link
al.1 łuszczyca i egzema 09.11.13, 23:58 syndrom nieszczelnego jelita. Skrótowo: aby skutecznie wyleczyc sie z tych chorób, nalezy stosowac odpowiednia DIETE. Po obejrzeniu ponizszego wywiadu z dr Johnem Pagano (video - przedzielone komorą solną), niestety w j. ang. www.youtube.com/watch?v=JtosFcCVepg spisalem pospiesznie jego zalecenia. Cos moze opuscilem, ale z najistotniejszych rzeczy nalezy: TAK: duzo wody - przynajmniej 6 szklanek dziennie duzo zielonolistnych jarzyn, marchew, seler, mala ilosc owoców (80% diety) z mies kurczaki, indyk, ryby, dziczyzna, jagniece =-=-= NIE: czerwone mieso, przetwory miesne, wszystkie psiankowate - czyli pomidory (lacznie z ketchupem), papryka, ziemniaki (skrobia), baklazany, cytrusy, slodycze, soki owocowe (fruktoza), tyton, alkohol (lacznie z piwem), smazone jedzenie. Wiecej informacji na www.psoriasis-healing.com Odpowiedz Link
al.1 Re: łuszczyca i egzema 10.11.13, 00:04 w NIE opuscilem jeszcze weglowogany (produkty mączne), które nalezy ograniczyc. Odpowiedz Link