andre_z1 17.04.06, 22:58 Czy ktoś, do walki z trądzikiem próbował lampy kwarcowej??Koleżanka mówiła,że jej pomogło.jakie są opinie osób, które używały, bądź używają jej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik223 Re: Leczenie lampą kwarcową... 18.04.06, 23:09 mi pomaga solarium,ma chyba podobne dzialanie do kwarcowki...na pewno wysusza.niestety prz niektorych masciach nie mozna stosowac.moj dermatolog mi odradza,ale to jedyna rzecz ktora mi pomaga, wiec chodze (z umiarem) Odpowiedz Link
vulkana Re: Leczenie lampą kwarcową... 21.04.06, 15:03 nie wiem jak to jest z lampa kwarcowa, ale naprawde, polecam, zebys zrezygnowala z solarium. to bedzie tylko chwilowa poprawa, czesto po takim opalaniu tradzik powraca i to w jeszcze gorszym wysypie... poza tym mozesz nabawic sie roznych plam jesli uzywasz niektorych lekow. Odpowiedz Link
kret24 Re: Leczenie lampą kwarcową... 12.06.06, 14:02 Krótkie 10 sekundowe naświetlania lampą kwarcową mogą pomóc i potwierdza to moja dermatolog. Ale to tak przez 10 dni. I wtedy ostrożnie z lekami, bp można sobie przebarwień narobić. Odpowiedz Link
lambda100 Re: Leczenie lampą kwarcową... 03.08.06, 22:37 to moze sprobuj lampa Bioptron z Zeptera z czerwonym swiatlem,juz po kilku razach widac efekty a i dobroczynnie wplywa na skore Odpowiedz Link
newstyle1 Re: Lampa medolight 05.08.06, 17:33 Bardzo pomocna w leczeniu trądzika jest lampa medolight. Miejsca z trądzikiem naświetla się przez 10 minut (1-2 razy dziennie). Poza tym stosuje się ją także przy naświetlaniu blizn i ran. Odpowiedz Link
kingusi Re: Leczenie lampą kwarcową... 19.08.06, 11:48 kwarcówka napewno nie pomoże ale sollux nie zaszkodzi, jesli chodzi o solarium juz kilkakrotnie na wlasnej skorze sie przekonalam jak potrafi zmasakrowac cere wysypem zapalnym tradziku- odradzam... - Odpowiedz Link