river29 17.01.09, 22:04 Czy jesteście wierzący? W co wierzycie? Jak bardzo? Ja jestem katolikiem niepraktykującym, natomiast praktykującym buddyzm... Jak to się mówi: " ..tylko spokój może nas uratować.." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decort Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:17 hmm... myślę, że spokój nas może uratować niezależnie od wiary lub niewiary. Poza tym, o ile wiem - buddyzm, islam i chrześcijaństwo w tym akurat względzie ma dokładnie takie same wskazania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:25 Szkoda że nie jesteś wyznawcą chrześcijaństwa nominalnego Harolda Campinga. Wiedziałbyś że świat się skończy w maju 2011 roku i leczeniem nie ma sensu się przejmować ;-) Cytuję: • Wielki ucisk zakończy się dnia 21 maja 2011 roku, w którym to dniu, na oczach wszystkich niezbawionych świata, nastąpi porwanie wszystkich zbawionych (zarówno tych żywych jak i ciał wybranych, którzy umarli w przeszłości) do Chrystusa, by z Nim żyli już na zawsze w wiecznym królestwie Bożym, które Biblia nazywa Nowym Jeruzalem lub nowym niebem i nową ziemią (Objawienie 21:1-2). Biblia podaje dokładną liczbę wszystkich wybranych, których Bóg zachował od swojego gniewu podczas całej historii świata: 200 milionów (Objawienie 9:16). Wszyscy oni zostaną porwani do Chrystusa 21 maja 2011 roku. www.familyradio.alte.pl/ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:28 Jan nie strasz mnie, dokładnie na wiosnę 2011 roku planuję obronić pracę doktorską :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:32 Nie lepiej się dobrze zabawic? Wątroby nie musisz w tej sytuacji oszczędzać ;-) A poważnie - złamania pióra zyczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:44 jan-w napisał: > Nie lepiej się dobrze zabawic? Wątroby nie musisz w tej sytuacji oszczędzać ;-) > A poważnie - złamania pióra zyczę :-) Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
decort Re: Bardzo "intymne" pytania 17.01.09, 22:53 a skoro intymne pytania (:-)) to z czego się bronisz? Jaka to dziedzina? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Bardzo "intymne" pytania 18.01.09, 00:29 Wszystko sie zgadza, ale to ma być grudzien 2012r Ziemia w tym czasie ma dostać ogromną dawkę fali elektromagnetycznej i finito. Nie którzy beda juz mieli doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Bardzo "intymne" pytania 18.01.09, 10:54 No i problem stworzyłeś. Kupować bilety na Euro 2012 czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hakdil Re: Bardzo "intymne" pytania 18.01.09, 19:38 2012rok-przebiegunowanie ziemi.Będzie się działo,oj będzie.Nawet kręcą juz film pt."2012",widziałam zajawkę,przerażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re::-))) 17.01.09, 22:56 I jeszcze się nie bronię, do 2011 troszkę czasu zostało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
decort Re::-))) 17.01.09, 23:02 E-tam, troszkę! 2-latka śmigną jak nic! Ale, zaciekawiłeś mnie - co to jest biomedycyna (składnia coś mi podpowiada, ale i tak jest tajemniczo), a zwłaszcza "delikatnie"? Odpowiedz Link Zgłoś
martus72 Re: Bardzo "intymne" pytania 18.01.09, 14:24 ...jak trwoga to ....river29 jeszcze masz czas wycofać się z decyzji o leczeniu! i dalej działać metodami niekonwencjonalnymi .Znam osobę która przyjmowała aloes ,,całe życie" .Dla niej aloes to panaceum na wszystko i sprawdzał się. Zmarła w wieku 96 lat. Ale ważne sok z aloesu bez zielonych części bo mogą być nieznacznie hepatotoksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaa32 Re: Bardzo "intymne" pytania 18.01.09, 20:11 a ja tam nie wierzę w te wszystkie końce świata i inne bzdury; parę nieudanych już przeżyliśmy i nadal mamy się dobrze. pozostaje nam leczyć się, nie dać temu cholerstwu i czekać na 3 x minus; nieważne w którym roku Odpowiedz Link Zgłoś