bananarama-live 05.07.09, 07:02 Moze napisałbyś coś po wizycie u psychiatry? Moze ktoś czeka na Twój post? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekstella Re: marekstella 05.07.09, 10:33 A więc bylem u psychaitry i.... Pani zadawala mi pelno pytan podobno to takie rozpoznanie... Pytala o rodzine o szkole o sukcesy zawodowe... stwierdzila ze nie mam czym sie denerwowac na tym podlozu, "tylko" ta choroba... dostalem leki na moje leki itp. maja zaczac dzialac za 2 tyg. bralem essensliv przeczytalem na ulotce ze te leki rowniez powoduja biegunki i wzdecia wiec sprobuje je odstawic tak jak zlecali mi lekarze( nie jedz zadnych oslonowcyh tabletek) zobaczyymy... jtro zapisuje sie do endogastrologa, podejrzewam ten zespol jelita wrazliwego mam 2/4 jego objawow oczywiscie spowodowane to jest stresem. Nie chce juz chudnac sa dni co czymam wage bo jem normanie... ale kkiedy przestane jesc jest juz gorzej:( jem o wiele mniej niz kiedys, nie jem nic tlustego itp. "OD 3 dni odczowam klucie pod rzebrami, ale tak z tylu na plecach nie wiem czy to watroba podobno nie mozliwe bo 2 lekarzy mnie macalo i jeszce 2 razy robione usg nic nie wykazalo, zdnego powiekszenia wiec oze ta skutki lodzi nad jeziorem... dzis jest w sumie lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: marekstella 05.07.09, 10:42 Niestety ,jesteś psychiczny, to co piszesz to pierdoły, ale zrozumiałe. Tak się zachowuje człowiek przy ZLN. Bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: marekstella 05.07.09, 12:03 marku stello Twój przypadek , to mój przypadek. Typowy objaw strachu, z tym ze Ty się boisz smierci, a ja bałem sie wszystkiego oprócz smierci. Dostales dobry lek, ale dziwi mnie to, ze lekarz dał lek i kazał czekac 2 tygodnie na efekty - dzialanie leku. Z takim lekiem łaczy sie inny i wtedy jest cacy od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
marekstella Re: marekstella 05.07.09, 13:53 Dzis narazie nie jest zle, jutro dzwonie do gastrologa zeby po przyjezdzie z wakacji isc na wizyte... Niepokoi mnie to klucie w rzebrach w sumie bardziej na plecach... moe to nic (nerwy) lub poprostu plecy.. nie wiem... leczenie mam pod koniec roku.... ciekawe jak to bedzie:/ czy to juz koniec czy dopiero poczatek:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: marekstella 05.07.09, 15:14 Tak, to koniec, za 3 dni będziesz nie zywy, może nawet trup. " W jedną reke kielich dajcie,w drugą rekę dajcie dzban..." Odpowiedz Link Zgłoś
marekstella Re: marekstella 05.07.09, 17:00 mniejsza z tym piwem... nie wiem jak to bedzie jestem jescze przed ta terapia... nie wiem co z watroba powiedzcie mi mialem 2 razy usg badali mnie lekarze, watrobaA NIE BYLA POWIEKSZONA, A OSTATNIO MAM, KLUCIE Z TYLU PLECOW POD ZEBRAMI I TAKIE RWANIE :/ pewnie ze chcialby byc zdrowy i sobie wypic jeszcze... myslalem ze po terapii (udanej) wszystko wroci do normy a ja bede mogl pic codziennie zimne piwko ehh:) Odpowiedz Link Zgłoś
painu Re: marekstella 05.07.09, 18:49 powoli zaczynam podejrzewać, że ty jesteś "forumowym trollem" Odpowiedz Link Zgłoś
foxy90 bo kolegę... 05.07.09, 21:34 To trzeba mocno kopnąć w tyłek, żeby się przestał w końcu nad sobą użalać. Tyle ludzi walczy z chorobą i daje radę, a on się zachowuje, jakby był sam jeden z taką straszną chorobą. Co notabene w takim miejscu, jak forum dla ludzi z hcv, jest nieco egoistyczne i niegrzeczne. No ale cóż, chyba każdy przechodzi to przerażenie.. Tylko jednym mija i myślą o tym, żeby było dobrze, a inni uwielbiają się zadręczać myślami pt. "a co będzie jak jutro umrę". Odpowiedz Link Zgłoś
maja.1973 Re: marekstella 05.07.09, 18:30 jestes wiekszym histerykiem niz ja.... pozdrawiam ps a juz myslalam ze nikt mi nie dorowna z panikowaniem, strachem itd... Odpowiedz Link Zgłoś
fast-usypiacz Re: marekstella 05.07.09, 21:55 Dobra ludziska nie licytujmy się już kto ma większego cykora. Pogadajmy o czymś fajnym... Odpowiedz Link Zgłoś
marekstella Re: marekstella 06.07.09, 10:16 Sorki ze sie denerwuje i nie powinienem tak przezywac tego wszystekiego... kazdy ma tutaj taki problem co ja a nawet pewnie wieksze... nic nie moge zrobic czest nachodza mnie takie mysli i leki i poprostu pisze... mam nadziejej ze az tak wac to nie denerwuje.. mo ze nie zwracajcie uwagii.... za tydzien jade w gory sobie odpoczac... a tak wogole to nie jest az tak zle... pewnie zle bedzie podczas terapii i po terapiii jak sie nie uda ale narazie "nie jest zle" macie racje Odpowiedz Link Zgłoś
maja.1973 Re: marekstella 06.07.09, 13:19 oooo popieram .... boje sie tylko zaproponowac tematu ..... bo mnie na inne forum wywalicie... Odpowiedz Link Zgłoś