aidka 09.09.09, 15:32 się obronić przed okazaniem bólu, żalu, złości. napaść na kogoś, a potem głupio. siebie ocalać, ale kogoś zranić. do dupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digesta.s Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 15:42 aidka napisała: > się obronić przed okazaniem bólu, żalu, złości. > napaść na kogoś, a potem głupio. > siebie ocalać, ale kogoś zranić. > do dupy. Odpowiedz Link
digesta.s Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 15:45 a Kefirka? no co? i cztery na ciepły kąt czekają... Odpowiedz Link
aidka Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:01 nie o Kefi chodzi. ogólnie. napyskować czy przetrzymać jakoś. Odpowiedz Link
digesta.s Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:03 miałem na myśli,że Kefirka ma ten sam problem. Pyskuj, zdjęcia prześlijcie to zamieszczę najpierw na Depresji... Odpowiedz Link
aidka Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:09 nie dasz rady tutaj. gdzie indziej i się odnośniki da. ale nie wiem po co, jak tylko 4 zostały i wszystkie mają dom zapewniony, a nie wiadro. Odpowiedz Link
digesta.s Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:13 a takie coś masz nad głową, gdy spacerujesz w Chinach. Fotka z mego maila wstaw.org/images/free/2009/09/09/82808aeb4c63d7a59872c42885f25e.jpeg Odpowiedz Link
kefirka.de Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:48 O, ja mam takie coś w samochodzie po działce! Odpowiedz Link
kefirka.de Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:13 Z cyklu mówi babcia zielarka. Ból,żal złość wyrażać trzeba.Mówisz: zła jestem na ciebie za to.. informujesz o sobie, masz prawo. Po to mamy język, pies np. warczy. Ale jeśli mówisz: głupi degeneracie, to ranisz, bo o nim mówisz, tak jakby pies ugryzł. Agresywny gryzie bez warczenia i ma radochę. Ty masz poczucie winy, znaczy bulterier nie jesteś. Ale może przesadzasz z tym poczuciem winy? Może w domu rodzinnym kokardeczki, koroneczki, nóżki razem, a za okazywanie złości krytyka, kara? No to wtedy na asertywność trzeba. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 16:22 wywalić i się nie hamować jak się przesadzi - to się najwyżej później zapłaci ale brać złe emocje na siebie żeby kogoś chronić? bzdura. szkodliwa. Odpowiedz Link
aidka Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 19:10 ta opłata potem ciężkawa. gorsza, niż jęzor w porę ugryziony. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 19:31 zostaje przekonanie, że miało się rację (jeśli od racji się wyszło) i to wystarczy Odpowiedz Link
aidka Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 19:50 ciężkawo bywa, gdy ma się uczucie, że zraniło. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 19:53 taak. zwłaszcza, gdy ktoś chce byś tak myślała i by Ci było ciężko Odpowiedz Link
digesta.s Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 19:55 a co Ty, Diferente sugerujesz? O uczuciach wyższych lub ich braku, myślałem, jest ten wątek. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:33 sugeruję bezkompromisową szczerość cukierki się przejadły Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:32 można zamknąć buzię zatkać uszy i zacisnąć powieki żeby się pobawić na kupie nieszczerości? zakutanych w potulność wyrzutów? można. ale po co. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:37 diferente napisała: > można zamknąć buzię > zatkać uszy i zacisnąć powieki > farm3.static.flickr.com/2301/1806664188_6c12600a3e.jpg Wklejam tak ad hoc zupełnie dystansując się od sprzeczki między wielmożnym państwem. więcej nie przeszkadzam. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:42 Woman. litości. jaka sprzeczka? było pytanie a ja wyraziłam opinię z którą można się nie zgodzić mnie nie zawiodła ta metoda dobry to probierz na ludzi czy jesteście w stanie kooperować, czy średnio Odpowiedz Link
of.woman.born Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:46 Ja tylko małpy chciałam wkleić, i szukałam dla małp usprawiedliwienia. A że miedzy wami stosunki napięte, zrobiłam z tego wstęp. Małpy to było rozwinięcie i zakończenie. Przepraszam. Małpki. I nie stosunki tylko stosuneczki. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:48 jej. o małpach myślałam pisząc i za małpy dziękuję a stosuneczków z nikim z forum nie uprawiam bo to mocno pospolita rozrywka Odpowiedz Link
of.woman.born Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:58 diferente napisała: > jej. o małpach myślałam pisząc > i za małpy dziękuję Tak podejrzewałam ,ale mysl o wklejeniu zdjątka tych małpeczek na tym forum od dawna nie dawała mi spokoju. Skorzystałam z pierwszej lepszej okazji. Nie spodziewałam się, że nastąpi to tak szybciutko i niespodziewanie. > > a stosuneczków z nikim z forum nie uprawiam > bo to mocno pospolita rozrywka Rozrywka jak rozrywka. Ani lepsza ani gorsza od innych. Odpowiedz Link
wonderland_murders Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 20:48 diferente napisała: > wywalić i się nie hamować > jak się przesadzi - to się najwyżej później zapłaci > ale brać złe emocje na siebie żeby kogoś chronić? tylko zalezy gdzie sie lezy. bo mozna pan zimbardo moze nam wylosowac role straznika, a moze tez wieznia. mozna nie wywalac zeby chronic kogos, bzdura szkodliwa. mozna wywalic, tez pewnie zeby chronic kogos, bzdura jeszcze szkodliwsza Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 21:32 nie wiem, co do mnie mówisz więc nie mów. Odpowiedz Link
diferente Re: nie wiem jaki temat 09.09.09, 22:13 mit Ihnen. ale co tam. po prostu - papa. Odpowiedz Link
digesta.s sssssssssssp... digesta.s 09.09.09, 21:58 panie W_M, no nie wiem, jak można było pana nie zrozumieć... jaki piękny popis świętego oburzenia. Może głośniej? Może kwieciściej? Nic to, że życia kotom się nie przywróci. Zakrzyczy się los pozostałych, bo troska o nie, to farsa, to cukierki, no, czysta egzaltacja i kogo to w końcu już teraz obchodzi jak taka gratka na szpalty Odpowiedz Link
diferente Re: sssssssssssp... digesta.s 09.09.09, 22:00 to dalej koty? idę sobie poczytać słownik. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: sssssssssssp... digesta.s 09.09.09, 22:02 diferente napisała: > to dalej koty? > > idę sobie poczytać słownik. Teżywe to koteczki, a te utopione to aniołki.Kryj się kto może. Idę pozmywać gary. Odpowiedz Link
wonderland_murders Re: sssssssssssp... digesta.s 09.09.09, 22:24 jesli pan panie digesta slyszy jakies moje glosy do pana to pan bierz jakies cukierki Odpowiedz Link
of.woman.born Re: sssssssssssp... digesta.s 09.09.09, 22:28 wonderland_murders napisał: > jesli pan panie digesta slyszy jakies moje glosy do pana to pan bierz jakies > cukierki on bierze tylko cukiereczki. Odpowiedz Link