Dodaj do ulubionych

konkurs na fajtera

20.08.13, 16:16
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14465713,Zadyma_w_Lomiankach__podejrzani_wychodza_na_wolnosc.html#BoxWiadTxt
policja znów złapała tradycyjnie 5 najbardziej agresywnych. reszta sie nie zalapala do selekcji. bo więcej się nie mieści w policyjnym wozie.

reszta zapraszani jako statyści do serialu tvn-u o rodzącym się faszyzmie rozeszla sie do domu. nie mozna panow stresowac bo dostana tremy i bedzie klapa.

kiedyś mówiono, że socjalizm bohatersko walczy z problemami, które w kapitalizmie nie wystepuja. peo walczy podobnie z faszyzmem 70 lat po wojnie. wielkie osiągniecie rządu.
Obserwuj wątek
    • dolor mój kandydat 20.08.13, 16:50
      https://mazu.com.pl/komiksiarz/comics/2013-08-19-kibole-vs-meksykanie.jpg
      Ponoć policja widzi napaść obcego wojska na polskie białogłowy, nasi pseudopatrioci przeprosin żądają, tylko prokuratura zdradziecka, przekupna i polityczna.
      • dolor Re: mój kandydat 20.08.13, 16:58
        A nawiasem, czy błyskawiczne rozładowywanie złości przez dresoodzianych służy ich zdrowiu psychicznemu?
        • fe_to_dz Re: mój kandydat 20.08.13, 17:22
          czy acting out służy? czy może czy ich agresja jest zdrowa?

no skoro acting out nazywa się mechanizmem obronnym to może czemuś służy.

a co do drugiego, jedni mówią, że oni są chorzy, zwłaszcza ich przeciwnicy, gołebie z liberalnych kawiarni. że frustracja itd. nawet jeśli, pytanie czy możliwy byłby świat bez frustracji traumy.

inni, że oni po prostu tacy są. że politykę mamy w genach. takie mają mózgi. ksenofobiczne. więc są zdrowi.
    • fe_to_dz Re: konkurs na fajtera 20.08.13, 17:38
      Premier rytualnie już jak ma w zwyczaju od wielu lat zapewnił, że potrzeba brutalnych metod walki z kibolami. Już walczy z nimi i walczy, a jakby już wywalczył to nie miałby z kim walczyć i nic by nie wywalczył w kampanii. Bardzo mnie zaciekawiła ta brutalność. Słownik jakby faszystowski. Nie wystarczyłoby panów po prostu ukarać? bez rozgłosu tylko po prostu to zrobić? jak to zrobili w innych krajach?

osobiście nie widzę powodu do atmosfery akceptacji dla metod policji o jaką prosi premier. niech policja po prostu zacznie robić to co ma robić, a nie robić państwa policyjnego, tak jak ameryka robi, bo walczy z terroryzmem.
      • fe_to_dz Re: konkurs na fajtera 20.08.13, 17:42
        premier opowiada, że przemoc na stadionach przeniosła się na plaże i do pociągach. No ja widzę, że przemoc na stadionach kwitnie, a w pociągach to jest od wielu lat. tylko media bardziej interesuje czy łyse łby pójdą krzyczeć na jakiegoś profesora bądź pana Adama, a nie pasażerowie, którzy nie mogą wsiąść do pociągu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka