02.09.13, 21:05
Widziałem dziś hipisa. Nie takiego wypasionego power flower, tylko takiego polskiego. Bezdomny długie włosy, flanela, broda dluga, dzwony jak z lat 90. Taki okolo 30. Dawno juz nie widziałem takich ludzi. Jestem chory. Nie zazdroszczę ludziom w wypasionych wozkach, bo mnie nigdy gadzety nie interesowaly, nie zazdroszcze kariery, czasem może genów silniejszych, ale temu kolesiowi jak szedł z papierosem z ulicy wzietym i torba od smieci ze smieciami w srodku strasznie zazdroscilem.
Obserwuj wątek
    • ptelma Gdy makówki dojrzewały 02.09.13, 21:28
      wszystkie ćpuny skakały i krzyczały wiktoria.

Gdzieś znalazłem na makulaturze taki numer pisma Solidarnosci literackiego. Tam było opowiadanie o czeskim hipisie degeneracie co wyszedł z wiezienia. Klimat rozkladu socjalizmu i rozkladu jego. Klimat rozkladu sprawia ze czuje sie bezpiecznie i swiat ma swoje piekno. Wolnosc to bezwładność.
    • olga_w_ogrodzie Re: Komunikaty nowej w Trójcy Jedynej Kapituły 02.09.13, 23:37
      ładne.
      • semno Re: Komunikaty nowej w Trójcy Jedynej Kapituły 05.02.14, 23:20
        www.krytykapolityczna.pl/artykuly/czytaj-dalej/20140205/dunin-o-wyzszosci-kapitalizmu-nad-bylym-socjalizmem
        o proszę i wydaje się książka cała. to ma aż siedemset stron. ja czytalem z kilkanaście w tym pisemku solidarności.
        • semno Re: Komunikaty nowej w Trójcy Jedynej Kapituły 05.02.14, 23:27
          Jeszcze sobie przypominam jak Olin widzi transparent : Jak dziś będziecie pracować, taka będzie przyszłość. No to nasi staruszkowie się nie napracowali , sądząc po okolicy- pomyślał Olin. Ale jak widać Olin jeszcze mniej i został kloszardem na zachodzie. Olin spał w śmietniku, jadł jedzenie ze śmietnika i ogólnie wszystko było obrzydliwe.
          • semno Re: Komunikaty nowej w Trójcy Jedynej Kapituły 05.02.14, 23:40
            jak było piwo to skojarzone ze szczynami, a jak wyciagał pasztetową ze smietnika to pety z niej wyciagał. Nie trzymał oczywiście moczu i to musi być bardzo ciekawe jak 700 stron chłopak daje radę, bo już przy tych 15 myślałem, że już umrze zaraz, a ledwo wyszedł z pierdla i się nie rozkręcił .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka