Dodaj do ulubionych

Nał łoczing

20.09.13, 22:01
Fat Kilersi.

Program o odchudzaniu grubasów.

Był test zawodników na początek.

Mieli wejść po takich schodach.

https://www.1lo.lublin.pl/images/lublin_tn_im000132.jpg

Jedna dziewczyna powiedziała, że nie wejdzie, ale wlazła. A jedna kobiecina w wieku średnim doszła tylko do połowy i powiedziała, że nie da rady. Wstrząsające.

Ale w następnym odcinku pokazali, że taki facet ważący 260 kg wlazł z czasem 40 sekund idąc równym tempem. Dodam, że taki najchudszy zawodnik zrobił to w czasie 30 sekund. No taki zwykły otyły jakich na ulicach się widuje bez problemu. A ta kobieta powiedziała, że nie da rady. Ciekaw jestem ile jej zapłacili za robienie z siebie ofermy. A może specjalnie tak powiedziała, żeby później na koniec pokazać jak duży postęp zrobiła.
Obserwuj wątek
    • czlowiek_z_toru_zdjety Re: Nał łoczing 21.09.13, 19:32
      Najchudszy nieźle chudł 10 kg w pierwszym miesiącu, ale w drugim tylko trzy. Prowadzący bardzo niezadowolony. Opowiada jaką dał mu szansę na odmianę życia, a on tego nie wykorzystał. Przecież to niesprawiedliwe. Trzy kilo w miesiąc to też jest dobry wynik. Przecież nie będzie chudł 30 kg jak ważący 250 kg zawodnik. Szukają chłopca do bicia.
      • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 22.09.13, 19:47
        no obejrzałam ostatnio.
        co do pana, który zrzucił mniej, to się zgadzam.
        nie jest taki gruby, by oczekiwać za duzo, bo stałby się patykiem i musieliby za patykowatość go wywalić.
        u pana Grzesia zaś rysy twarzy staja się subtelniejsze.
        ale ta kochliwość jego...
        choć wiadomo chyba z czego to wynika.
        lecz chyba najbardziej kibicuję tej pani najgrubszej.
        /z tą głową "modnie", a jak dla mnie, ohydnie obgoloną bokami. okropna ta moda.
        ale pani młoda i jakaś taka naturalna./
        • czlowiek_z_toru_zdjety Re: Nał łoczing 22.09.13, 20:56
          Grzesia wysuszają. Ten dietetyk ostro leci w odwodnienie organizmu, żadnej soli, same mięcho. Grzesiu się trochę marszczy.

Ten najgrubszy jest niezły zawodnik. Teksty ojca jego też są niezłe.
    • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 28.09.13, 21:45
      Robią niezłe wyniki, tylko po najgrubszym widać poprawę na plus. Niektórzy się postarzają. No to tak się mówi, że odchudzanie upiększa, tylko w praktyce w większości jest jakby odwrotnie.

Jest zły bohater : za dużo ćwiczył i jeszcze chciał kielicha wypić, co zszokowało Grzesia.
      • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 28.09.13, 22:28
        Ten prowadzący jaki obleśny napaleniec : czy mógłbym zobaczyć pani brzuszek? o skóra trzyma się bardzo ładnie. Och, po kilku ciążach. O rączki ładnie jeśli chodzi o jędrnośc. A jeśli wejdziemy na flexi to dopiero będzie.

Wszyscy idą na wagę jak na egzamin. Czy tvn myśli, że ludzie uwierzą, ze oni się nie ważą? CI najwięksi może i nie. Bo to trzeba by wagi do złomu, ale przecież pani Bożenka na pewno się waży co ranek i wieczór.
        • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 28.09.13, 22:35
          Ten prowadzący to ma tupet.

Daję im jakąś dietę z twarogu i miecha po której jojo będzie murowane w sekune jak zjedzą pół cukierka. DO tego para naukowy język : proces treningowy, pomiar poziomu nadmiernej wody ( jakby byly jakies normy czy grubas 200 kg powinien mieć tyle a tyle litrów) , naciągnie se ryja, kupi pare rowerkow komputer i już jest cały system specjalistyczny odchudzania. To tak pod telewizornie, bo w praktyce wiadomo, że jego praca polega na mówieniu : pani Basiu, czy mogłaby mi pani pokazać brzuszek, no jaka jędrność....brawo widać efekty pracy.
          • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 28.09.13, 23:15
            jestem wstrząśniety co wypisuje prowadzący :

"A co do Piotra,nie bede rozpisywałł,tylko zaznaczę jedną istotną kwestie,nie przez dietę wyleciał,tylko przez brak pokory i szacunku do tego co dostał A było na jego miejsce bardzo wielu potrzebujących .Wybralem jego, zaufalem mu.A mogli inni stać sie moimi pacjentami i mogli wziac udzial w programie....Zdradze Wam,ze nie moge doczekać sie 5odcinka,bo tam były jeszcze większe emocje,bedzie sie działo:)pozdrawiam wszystkich"

Pan prowadzący dał mu wydruk diety : śniadanie :miesio i brokul, objad mieso i brokul, kolacja: mieso i brokul. trzy razyw tygodniu pozwolil pojezdzic na rowerku w fitnes klubie, a piotr przychodzil codziennie i zużywał mu sprzet. Dostal szanse jezdzic na poziomym rowerku. I raz w miesiacu zwazyc sie na wadze. Ale zainwestował w Piotra. Łaskawy pan. Kolejny roszczeniowy lewak wydymał pracodawce. Tylko ciekawe czemu wszedzie widze nazwe klubu pana prowadzacego. Czyzby zaplacil za godzinna reklamę? Czy mu dano reklamę za friko na grzbiecie tłusciochów.
            • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:06
              bzdury tam są.
              ten jeden wyleciał, bo taki był scenariusz.
              może miał specjalną stawkę za odegranie roli wagowego oszusta.

wielu ludziom już kompletnie odwala.
              świat się stacza.
              ostatnio pochwaliłam gdzieś Agatę Buzek za garnitur i zostałam przyatakowana, iż wspieram anoreksję.
              razem z Agatą.
              ja pierniczę.
              lepiej nie mówić nigdzie nic.
              co najwyżej psu czy kotu.
              • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:09
                jakto scenariusz? że to niby ukartowane wszystko? przecież to reality show.
                • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:44
                  poważnie ?
                  • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:53
                    jasne, wszyscy oszukują, kartują. bo to polsat telewizja dla prostych ludzi. za to jakby tvn dał program to tylko spijać słowa prawdy. przecież to nowoczesna niebieska telewizja jak facebook i po.
                    • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 01:13

Polsat maszeruje drogą zbudowaną przez TVN.
                      powiela wszystko.
                      TVP podobnie.
                      wszystko coraz durniejsze.
                      i co z tego ?
                      przecież nikt by tego nie robił, gdyby nie było obiorców czyli kasy.
                      ale - skoro chcesz spijać atrament z TVN, to spijaj.
                      nikt nie broni.
                      możesz mieć jednocześnie rurkę do spijania niebieskości w dziobie i wystawiac się do solarzowego słoneczka Polsatu.
                      a jak dasz radę, to i do serca panią Młynarską z panem Gąsowskim przytulić zdołasz, którzy w TVP są teraz "dziennikarzami" debatującymi m.in. o polityce.
                      większą żenadę trudno znaleźć.
                      • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 01:30
                        Tvn nic nigdy nie zbudował, bo wszystko to są formaty zagraniczne. Polsat nie wstydzi się, że jest POL.
                        • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 03:22
                          akcja_grzyby napisał:

> Tvn nic nigdy nie zbudował, bo wszystko to są formaty zagraniczne. Polsat nie w
                          > stydzi się, że jest POL.

no proszę Cię...
                          nie sprzeczaj się ze mną na temat tego, co Polsat robi.
                          TVN trzaska format = > Polsat natychmiast podobny.
                          lezą za TVN krok w krok - jak stado psów za sunią w rui.
                          nawet BB od TVN przejęli.
                          obejrzyj polsatowskie Wydarzenia i porównaj z Faktami - to dreptanie po ścieżkach wytyczonych przez TVN.
                          to TVN zaczęło rewolucję np. w serwisach informacyjnych : by nie być statycznym - informujesz o zanieczyszczonym mleku, to pokazujesz krowy, dojenie, transport mleka i zaraz kogoś w szpitalu => szybkość, zmiana obrazu, krótkie ględzenie przed kamerą - na tyle krótkie, by nie znudziło, a utrzymało zainteresowanie.
                          sam obraz studia - Polsat jeszcze nie dorobił się dynamiki.
                          ale i ta stacja i TVP idą drogą wytyczoną jeszcze przez T. Lisa.
                          tj. mówię o programach informacyjnych./gdy o Lisie mowa/
                          wszystko inne jest też dokładnie kopiowane z TVN.
                          łącznie z tym, że jakieś głupie dupy krzyczą : - Wow, jaki pan jest wspaniały - Pogłaszczemy po główce udając, że to spontan, a pan nie dostał za to kasy, tylko tak szczerze, od siebie pan załkał...
                          to tak nieprawdziwe, jak przeróbki foto na komputerze.
                          /może dlatego tak polubiłam " Bonanzę" - naiwność, ale bez kłamstwa/

mnie nie idzie o obronę TVN.
                          wszystkie telewizje walczą o ilość.
                          jakość jest mniej ważna.
                          w rezultacie jest byle co.
                          w każdej telewizji.

oglądasz seriale polskie ?
                          wiem, że nie.
                          ale ktoś jednak ogląda, bo, gdyby nikomu nie pasowały produkcje typu miłości - zazdrosci - klany - srany, to by ich nie emitowano.

mnie z lekka wkurzają gadki o tym, iż chłam pokazuje telewizja, chłam w innych mediach etc...
                          liczy się kasa i nikt by nie robił tego, co robi, gdyby się nie opłacało.
                          a opłaca się, bo istnieją chętni, żeby czytać, oglądać.
                          zatem nie do mediów pretensje, a do ludu.
                          ewentualnie do jednych i drugich.
                          w sumie, to, wg mnie, jeszcze się zdarza, gdy o kino idzie, iż TVP Kultura zaskoczy.

/a przy okazji : może warto uznać, iż obiektywizm nie istnieje ?
                          może warto mysleć tak, że można się tylko starać być obiektywnym, ale nie istnieje obiektywizm idealny ?/

• akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 09:26
                            Ale na czym niby ma polegać orginalność Tvn robiącego big brothra? w kazdym panstwie robiono takiego samego. Kazda produkcja tvn jest wlasnie taka. Nawet wiadomosci. Oni wszystko kupuja. Nawet ksztalt stolu, ktory ma wycierać podwladny rurka. To jest miedzynarodowka telewizyjna.

A polsat co najwyzej idzie za trendami swiatowymi. To roznica. Roznica jest czy krawcowa szyje garsonke czy kupuje sie coco chanel.

Lis to sobie moze wytyczać szlaczki na kaflach w toalecie. DOstał grubą knigę na 5000 stron gdzie było opisane jak robić wiadomości i po prostu darł ryja na podwładnych rurka czytając punkt po punkcie.

• akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 09:54
                              Na polsacie są widowiska dla szarego człowieka. Pokazane są scenki jak syn dres z bańki wali tatkę, córka się puszcza z biznesmenami. Tym żyje szary człowiek zamknięty w swoim nieszczęsciu i może zobaczyć, że nie jest sam.

CO pokazuje tefełenka? Kolejny program gdzie cham jest jurorem. Przeciez to narzedzie miedzynarodowych korporacji, zeby ludzi tresować w uległości wobec urojonych autorytetow.
                              • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:08
                                co jest dla szarego człowieka na Polsacie ?

to, co nawet nie jest polskim odpowiednikiem, ale kupionymi w całości programami ? :
                                „Brygada XXL”, „Sekrety Hollywood”, „Zdrady”, „Doktor Oz radzi”, „Superniania”, „Callas i Onassis”, „Odcięte od kasy”, „Dom przyszłości” oraz „Świat niepowtarzalnych dokumentów”, „Kourtney i Chloe jadą do Miami (1,2)”, „Kourtney i Kim jadą do nowego Jorku (1,2)”, „La Toya i jej życie”, „Big Ang”, „Betsey Johnsosn w świecie mody”, „Dziwaczne obsesje”, „Dziwne uzależnienia” i „100 kryminalnych uzależnień”.

• olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:03
                              Polsat zaś sam wymyśla ?
                              jakież to programy polsatowskie są dowodem na powodzenie stacji w wymyślaniu własnych produkcji idących za światowymi trendami ?
                              powiedz mi.

pierwszy lepszy z brzegu, bo akurat oglądam : Must Be the Music. Tylko muzyka – program typu talent show emitowany na kanale Polsat na licencji telewizji Sky One.

• akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:11
                                Sluchaj Olgo, myślę, że jesteś uparta i tak cie nic nie przekona.
                                • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:36
                                  słuchajcie, Grzyby.
                                  jesteście uparci, wg mnie, i nawet suche fakty Was nie przekonają.
                                  ale po co w sumie ?
                                  co nie ?
                                  masz swoją opinię, ja swoją i na szczęście nie idzie tu o guzik atomowy.
    • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:29
      Proszę państwa, dostali państwo niebywałą szansę do której musicie podejść z pokorą i szacunkiem. Właśnie załapaliście się na społeczeństwo. Będziecie w grupie.

można stworzyć firmę : sprzedaż społeczeństwa,organizacja grup, którym dajemy cel.
      • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 00:46
        czas na Amway, Najmilsi w Panu !!!
        jesteście wybranymi !
    • akcja_grzyby Achtung, achtung! 29.09.13, 14:27

20:27 | 27.09.2013
      zdrowie ach zdrowie
      dodał: Jenny Odpowiedz
      Tak szybkie odchudzanie nie jest chyba zbyt bezpieczne... Dzisiaj na SOR przywieźli pana Grzesia. Wygląda świetnie, schudł podobno 70 kilogramów ale zdrowie szwankuje niestety.

www.polsat.pl/Nasze_Programy,2846/Fat_Killers_Zabojcy_Tluszczu,1323187/index.html

Szkoda ze ten specjalista nie wsadził grzesiowi dla wiekszej ogladalnosci rury w dupe zeby przeczyszczac jelita dla spadku kilogramow. Ludzie padają jak muchy po dietach samozwanczych specjalistow. 70 kg od poczatku roku. z wagi 149.
    • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:20
      Są dwie rzeczy które oglądam w telewizji.

Fat kilersów i czas honoru.

Oglądając ten drugi zastanawiam się cały czas czy ktoś nie robi sobie jaj i nie podkłada świni prawdziwym patriotom.

Pani z Londyny pracująca ramię w ramię z szefem gestapo jako szpieg w Polsce po to, żeby można było go skazać to niezłe jaja.
      • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 21:40
        a temu Grześkowi, gdy oblicze zeszczuplało i zarost ma dłuższy, to się znacznie polepszyło w sprawie wyglądu twarzy.
        ciekawe jednak czy to prawda, że na ratunkowym oddziale wylądował.
        • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 22:00
          Moim zdaniem możliwe. Tempo jego odchudzania jest chyba nawet szybsze od tego najgrubszego,biorąc pod uwagę proporcje. chyba już teraz ze 40 zrobił kilogramów w trzy miesiące. A to ma być 8. ze 150 do 80 w 8 miesiecy to masakra. Przecież to wyjałowienie z witamin minerałów , a pewnie i coś jeszcze.
          • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 29.09.13, 23:10
            jakie wyjałowienie ?
            przecież jedzą oni, piją, a nie głodzą się.
            właśnie witaminy, mikroelementy teraz dostają, że ho, ho w miejsce np. tłuszczów i węglowodanów nadmiaru.

może to element scenariusza, by był dramacik.
            • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 29.09.13, 23:30
              Jedzą. Ciągle widzę, że jedzą to samo. Jedzą i wydalają. WYdalają pełno wody, która wypłukuje z różnych składników. Nie znam się na tym, ale z jakiś powodów nie zaleca się takiego tempa schudnięcia.

Jeśli schudł 40 kg w trzy miesiące, to może jest możliwe, że w 8 schudł 70. Nie wiem. Czyzby grzesiu miał stać w miejscu przez 5 miesiecy w programie? A to jest masakryczne tempo. Nie sądziłem że w głódówce można tak szybko chudnąć.
          • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:13
            jeden facet na tt pokazał swoje fotki z paru lat.
            niektórzy nie wierzyli, że na 1. on jest, bo orzekli, iż pulpet wielki.
            a teraz szczupła twarz, młodsza, ładna całkiem.
            i on na to, że schudł w 6 mies. 60 kg.
            powiedział, że dieta 700 - 1000 kalorii
            i biegał codziennie od 7 do 15 km.
            ale stwierdził, że to niezdrowe było i że miał operację wątroby potem.
            mnie jednak nie wydaje się prawdopodobne, by wątroba została naruszona przez to,
            że mało kalorii dziennie przyjmował.
            no bo jak niby ?
            chyba, że jadł/pił BógWieCo.
            • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:19
              możliwe bo to samo czytałem o tym aktorze co grał w buntowniku bez powodu. do jakiejś roli, żeby schudnąć jadł mało i biegał , wątrobę sobie rozwalił.
    • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 09:13
      Marny odcinek. Strasznie mocno eksploatowali najnudniejszą zawodniczkę czyli brunetkę.

Ale nieodmiennie podoba mi się jak prowadzący akcentuje ostatnią sylabę w wyrazach. Ciekaw jestem gdzie tak mówią. Genialnie to się komponuje z jego gębą naciągniętą żigolaka z wsi na wchodnich skrajach podlasia, który wprowadza w Polsce amerykańskie oświecenie. I widzę, że mu góra ciała ostro spuchła. Wygląda to bardziej na wstrzykiwanie coś w mięśnie niż ich rozbudowę.

Grzesiu 5 miesięcy 50 kilo. Z dużego chłopa robią wieszak. Zrobił się cieniutki w ramionach, a brzuch pewnie nadal dynda. I jak nic wyląduje w tym szpitalu.

STanowczo za mało eksploatują pana MAreczka. To jest ciągnik tego programu.
      • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 06.10.13, 13:57
        10 kg miesięcznie schudnąć można pijąc soki warzywne, jakąś tam sałatę lodową, pomidory pojadając i dużo chodząc, czasem zupę z samych warzyw z kefirem chłepcząc czy wafla ryżowego "Kupiec" z chudym serem białym chrupiąc.
        sprawdzone.
        • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 14:29
          Grupa się nie integruje i z Grzesia się śmieją, że krzywo chodzi i ręce mu się telepią. Bo jak wiadomo w tej grupie same lachony. Albo, że za pewny się czuje siebie. Może najtłustsza zazdrości, bo chudnie jak kot napłakał. Może żeby szybciej schudnąć je dwie diety na raz.
          • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 14:43
            ma ściągnięte łopaty bo tłumi agresję.
            • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 14:58
              Prowadzący idzie na dwór i mówi :

Trening autdorowy poprowadzi Otyła Jędrzejczak.

• olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:07
                "outdoorowy" brzmi tak świetliście.
                nie to, co "na dworze" czy "w terenie".
                w GW zatrudniano np. dealerów reklam, a nie domokrążców wciskających ogłoszenia.

• akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:22
                  biednie brzmi. jak sprzedać marsz na dworzu?

a dodać kijki nazwać trening autdorowy i już rośnie produkt narodowy poprzez sprowadzanie zachodnich nowinek.
          • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:15
            a skąd wiesz, że grupa śmieje się z grzesiowego kaczego chodzenia ?
            • akcja_grzyby Re: Nał łoczing 06.10.13, 16:23
              to grzesiu mówił w programie jadąc rowerem.
    • hrutyk Re: Nał łoczing 12.10.13, 01:11
      To co oni robią z tym Grzegorzem w programie to się nadaje do prokuratury.

Facet chudnie tak, że łapki tylko mu skóra wisi na bebku a łapki ma chudziutkie, choć był kawał chłopa.

Powiększa się jego wada sylwetki. To ewidentne braki w energetyzowaniu. Facet ma ściągnięte plecy i powykrzywiane ramiona bo się boi i tłumi agresję.

I jak chcą z Grzesia zrobić mężczyznę? Zaprowadzają go na trening z mistrzem boksu. To mu podniesie poczucie wartości :)))))))))))))) Upokarzanie faceta do granic wytrzymałości.

Później prowadzący wiejski głupek idzie rozmawiać z jego matką i nakazuje mu wyjść, zamknąć drzwi, chce o nim pogadać za jego plecami. Później Grzesia wołają : jak się czujesz? Wstydzę się. Nie masz czego odniosłeś olbrzymi sukces schudłeś tyle kilogramów. Czy to jest jakaś paranoja? Robią w chuja Grzesia. Grześ powinien Gacy wyjebać z bańki dwa razy to by my ramiona się ustawiły jak trzeba. Grzegorz jest jak indianin z Lotu nad kukułczym gniazdem. A Gaca jak siostra odziałowa. Tam potrzebny jest Macmarphy
      • hrutyk Re: Nał łoczing 12.10.13, 01:16
        Grzegorz trzyma ręce tak jak bohater mistrza założone za siebie. Tylko tamten tłumił miłość i popadał w hiperseksualizm, a Grzesiu tłumi agresję
        • hrutyk Re: Nał łoczing 12.10.13, 01:32
          Ciekawe też, że najlepiej doenergetyzowany jest najgrubszy i nie ma żadnych schorzeń. Grzesiu schorowany.
          • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 12.10.13, 01:50
            a ja trafiłam przypadkiem na film o ludziach chorych na hipertrichozę.

i jeszcze o pięknej kobiecie urodzonej bez rąk.
            zadziwiło mnie, że ona gestykuluje stopami jak rękoma.
            że o swobodnym pisaniu na normalnej klawiaturze komputera nie wspomnę.
            gdy ktoś nigdy nie miał rąk, to łatwiej się z tym godzi i uczy posługiwać stopami jak rękoma,
            niż ktoś, kto miał i stracił.

o tych fat killersach się nie wypowiem, bo nie widziałam nowego odcinka.
    • nikitta12 Re: Nał łoczing 12.10.13, 02:20
      sos
    • hrutyk Re: Nał łoczing 12.10.13, 13:01
      ten cały Gaca to jest lepszy zawodnik.

robi gale dla odchudzonych przez siebie grubasów, robi na święta orędzia noworoczne. bardzo mi się podoba ten cwaniaczek.

www.youtube.com/watch?v=oe-0O6Du4hA&feature=c4-overview&list=UUiQ5njEaqOVby1w9aZqq27w
      tak jak macierewicz emerytom daje cel. miesięcznice, spotkania w klubach areodynamicznych, tak gaca daje grubasom społeczeństwo i jest ich prezydentem.

chcesz coś sprzedać, stwórz swoje społeczeństwo
      • nikitta12 Re: Nał łoczing 12.10.13, 22:37
        Cza tak:cza,cza,cza:)
        www.youtube.com/watch?v=Y_hL7tI7o1Y
    • hrutyk Re: Nał łoczing 13.10.13, 11:44
      W programie mamy klan rodzinny. Bruneta jest ciotką najmłodszej. Występuje też matka najmłodszej, która jest siostrą brunety. Matka otyła, choć już była kiedyś u Gacy, odchodził ja ale jej przeszło. Gaca daje wiele przykładów jego podopiecznych. Tyle, że są to piloci jego akcji. Może im płaci, żeby byli chudzi? Niektórzy z nich są w biznesie z nim. Ludzie mówią, że większość później wraca do wagi. Kasa i uwaga mediów jest dobrym czynnikiem odchudzającym. A reszta i tak tyje. Gaca jest ryży, farbowany na czarno.
    • hrutyk Re: Nał łoczing 19.10.13, 11:09
      Fat kilersom dali worki do przeniesienia z waga jaką zgubili. Nie mieli siły targać. Szkoda, że nie kazali im trzymać tego na palcu, jakby się złamał to byłby dowód, że odchudzanie powoduje osteoporozę
      • hrutyk Re: Nał łoczing 19.10.13, 11:13
        Niezłe jaja, wyścig 100 metrow po plazy, a grzesiu został w tyle, nawet pani grubsza od niego pod 60 go wyprzedziła. Przecież facet jest wycieńczony tą dietą.
        • hrutyk Re: Nał łoczing 19.10.13, 11:16
          Kiedyś chyba kazali mu zachwycać się swoim poczuciem rytmu, żeby zrobić z niego idiotę dla oglądalności. Biedak ma tak spacyfikowane ciało, że nie ma żadnej koordynacji ruchów.
    • wernisy Re: Nał łoczing 26.10.13, 10:58
      Grzegorz już same kości w worze skóry.

Historia ku chwale spasionego Marka, który pomagał głodującemu chłopakowi z patologicznej rodziny i w wigilię wychodząc od nich popełnił samobója trochę dziwna. Cy to jest co coś co się daje do takich programów? Nieszczęśnicy jako zwierciadło w tle życia bohaterów.
      • wernisy Re: Nał łoczing 26.10.13, 11:37
        podoba mi się hipokryzja tego programu. Z jednej strony słuszne napierdalanki o roli stresu w tyciu, a z drugiej znów pokazywanie odchudzania jako działalności polegającej na walce. Symboliczną sceną jest stado napierdalających bab nad płaczącą kobietą. Oprócz najgrubszego, który myślę, że po prostu nie ma problemu ze stresem, bo ma dość w głowie poukładane i nie ma kompleksów, wszyscy sprawiają wrażenie ludzi zamęczonych. Jak mają nie przytyć później jeśli dieta ich zamęcza?
        • olga_w_ogrodzie Re: Nał łoczing 31.10.13, 23:31
          ja dopiero teraz oglądam odcinek grubasów tych.
          ale to durny program.
          a Kurowska Joanna jako narratorka mnie załamuje - co za kicz.

/a ta matka grubaśnica, która własną córkę się odchudzającą namawia na jedzenie, to głupia jak but./
          • wernisy Re: Nał łoczing 01.11.13, 18:48
            I właśnie w tym kiczu jest urok programu. Głos narratorki jako nauczycielki jest bardzo dobry.

Jest nowy odcinek. Ale mnie ta czarna drażni. Wszędzie musi być pierwsza. Parcie ma jak prosię na koryto. Odwrotnie jak jej siostrzenica. A Grzesiu znów z tyłu w zawodach, tym razem wejścia na górę. On chyba jednak jest schorowany, za coś ma rentę, bo ciągle przegrywa z kobietami. Choć z drugiej strony kobiety są ponoć wytrzymalsze.
            • wernisy Re: Nał łoczing 01.11.13, 19:16
              Choć szczerze mówiąc, myślałem, że będzie inny, ale już się wciągnąłem to obejrzę do końca. Teraz to już jest nudne trochę, takie polskie w realizacji bez pomysłu. Przypadkiem o tym programie się dowiedziałem. Normalnie nigdy bym tego nie oglądał. Ale siedziałem u babci i był włączony telewizor. Zobaczyłem program o odchudzaniu i akurat leciała wspaniała scena jak mówili jakie okropieństwa i epitety ich spotykały i Grzesiu spasiony siedział nad michą zupy i wpierdalał. Ujęcie po prostu było piękne. Klimaty jak z jakiś dawnych komedii. Myślałem, że będą pokazywać brzydkich i złych blokersów spasionych. Ale im przeszło.
              • wernisy Re: Nał łoczing 02.11.13, 07:39
                Odchudzony grubas jest skazany na sukces. Za tydzień ostatni odcinek. Pokazano jak Grzesiu leci w ślinkę z jakąś panią. A przedostatnim, że odchudzona strasznie źle się czuje. Pamiętając, że jej problemem było poronienie, a ostatnio wprowadziła się do faceta, można się spodziewać co zaserwuje nam ostatni odcinek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka