Dodaj do ulubionych

Jakiś czas temu

18.03.14, 15:09
ni z gruchy ni z pietruchy, nie było chyba wtedy Majdanu, parę miesięcy temu Kolonko , guru narodowo-korwinistycznej prawicy mówił o scenariuszu jak odzyskać wschód Ukrainy. WYdawało się, że debilek pieprzy farmazony dla polskich debilków, bo po to dziś są publicyści, robią w szołbiznesie. Dziś to samo proponuje Polsce Żyrinowski.

Patrząc na działania prawicy narodowej realizuje ona interes Rosyjski. Może nie tylko z debilkowatości, może nie jest paranoją uznać, że kryją się za tym ciekawsze przyczyny.

Kiedyś ktoś mówił z rosyjskich polityków, że po chuj mu szpieg u demokratów, szpiegów to trzeba mieć w samym centrum antykomunistycznych republikanów i ma krzyczeć precz z komuną.
Obserwuj wątek
    • miesz2 Re: Jakiś czas temu 18.03.14, 15:40
      Jednak już był wtedy Majdan. O tym na szczurze mówiłem 14 grudnia a majdan już ponoć był w listopadzie. Tylko, że Kolonko przypadkiem wysłuchałem na youtubie a wiadomości nie oglądałem, to nie skojarzyłem czemu raptem pieprzy o odzyskaniu Ukrainy.

Co jednak nie zmienia faktu, że działania prawicy dziwnie zbiegają się z interesem Rosji, którą tak heitują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka