Dodaj do ulubionych

Jeśli chodzi

15.06.14, 01:38
o taśmy ciekawi mnie tylko skąd Sienkiewicz wiedział, że PIS ma 43 procent poparcia? Nigdy tyle nie dawano pisowi w mediach. Czyli sondaże są oficjalne i propagandowe.

A co do reszty to nie bardzo rozumiem o co chodzi w tej aferze. Politycy się targują. Bardziej mnie ciekawi kto podsłuchuje polski rząd.
Obserwuj wątek
    • zbite_wisnie Re: Jeśli chodzi 15.06.14, 01:50
      NIe bardzo rozumiem, co tam łamie konstytucje. Z niezależnością instytucji jest podobnie jak z niezależnością ludzi. Przecież wszyscy jesteśmy wolni i niezależni. Tylko jakoś musimy słuchać szefów i wielu innych ludzi.

Kogo oburza sformułowanie "Państwa nie ma"? Przecież propaganda cały czas jest nieustannie, że państwo to zło, czyli rząd działa nad wyraz skutecznie. Brzydkie słówka? A jakie ma mieć słówka pracownik instytucju, która jest złem? Takie się produkuje właśnie elity polityczne i urzędnicze propagandą o złym państwie : cynicznych bezwolnych zależnych od przełożonych dbających o swoją dupę, żeby przetrwać. Nie mogących namierzyć pana w BMW, ale z wzrastającą skutecznością na studentach z jointem, złodziei batoników....
      • zbite_wisnie Re: Jeśli chodzi 15.06.14, 02:00
        Proponuje jeszcze więcej korwinizmu jako ideologii obowiązującej, to będziemy gonić, ale nie NIemcy, tylko Ukrainę. Tam jest czysty wolny rynek, a to co nazywane jest korupcją jest tylko złem z pozycji państwowych, z punktu widzenia wolnego rynku jest wymiana usług między mających władzę mocarzami i chcącymi coś od władzy. Bo jeśli nie będzie państwa to nie będzie radosnej anarchii, nieskrępowanej wolności gospodarczej. Będzie feudalizm. A na końcu rozbiory przez tych, którzy wiedzą od czego jest państwo.
        • zbite_wisnie Re: Jeśli chodzi 15.06.14, 02:23
          Wulgarny język na taśmach jest tylko kalką wulgarnego języka gimbusa. Gimbus gdy dostaje zastrzyk hormonalny, zakleszczony w konfliktach własnych popędów zaczyna kląć i sprowadzać wszystko do jednego przekleństwa odmienianego, intonowanego na rózne sposoby.

Bity w pysk karierowicz wreszcie na szczycie dochodzi do poziomu wyzwalającego się gimbusa. Wszystko się już wtedy sprowadza językowego i rzeczywistego do tego kto dupczy kogo. Wskoczenie na jakieś wyższe czakramy jest nie do ogarnięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka