Dodaj do ulubionych

Podoba mi się

31.07.14, 08:27
trailer Miasta 44.

Już sam pomysł, żeby robił to reżyser Sali samobójców jest wspaniały. Kolorowe zdjęcia przypominające estetykę reklamówek starodawnych są w sam raz do kręcenia flmów o tej imprezie. Wiotkie skromne panienki zrywane przez podmuch granatów przypominają modę japońskich nastolatek zdjęcia w locie. Myślę , że to trafia w samo sedno.

Kanał kręcony też był w estetyce młodziezy swojego czasu. Nie było tam rachitycznych panienek z inteligenkciego domu jak to zwykło się robić później. BYła zdrowa blondyna i cynizm. W sam raz na czasy Hłaski.
Obserwuj wątek
    • sukcy Re: Podoba mi się 31.07.14, 08:38
      Wspaniała muzyka, która osiągneła doskonałość. Innej już nie da się słuchać. Po requiem dla snu bez tych dźwięków na yputubie to można dostać nerwicy jakby wywaliło sterowniki do głośnika. Myślę, że podmuch granatu dobrze robi ludziom społeczeństwa któremu konsumpcja stępiła receptory. Wcale mnie nie dziwi ta moda japońskich nastolatek. Chęć poddania się jeszcze większej energii przez biernych ludzi wirtualnych rzeczywistości. To jak jeszcze więcej kokainy i większa żyletka do ciachania łapek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka