10.12.14, 18:22
"prawdziwej lewicy" : Żakowski, Pinior, Palikot.

zbieranina hipokrytów i mitomanów. Niech się potulą z panami z Al Kaidy i ISIS.

GW była za wojną w Iraku. Partia Palikota była za wojną w Iraku. Partie Piniora były za wojną w Iraku. A teraz sobie skurwysyny czyszczą sumienie.

Obserwuj wątek
    • dzointy Re: Twarz 10.12.14, 18:33
      Dlaczego lewica współcześnie to musi być synonim zakłamania, hipokryzji, użytecznego idiotyzmu? Neurozy picującej sobie narcystyczne sumienia? GW inteligentnym w pełnej krasie.

Gowin przynajmniej powiedział jasno bez hipokryzji to co myślał wcześniej. Nie trawię Gowina ale przynajmniej nie robi teraz za kurwę jak większość szmat chcących się pożywić.

Wojna w Iraku była strasznym złem. Guantanamo było strasznym złem.

Kolesie z Al Kaidy byli słusznie przesłuchiwani.

U nas na odwrót. Scena polityczna cała która poparła Busha teraz sobie pucuje sumienia atakiem na sprawę całkowicie słuszną. Wywiady są od współpracy w sprawie światowego terroryzmu.
      • dzointy Re: Twarz 10.12.14, 18:37
        PO chce uwalić SLD za sprawą CIA tak jak to zrobili za sprawą pułkownika Miodowicza. Taka optymistyczna partyjka , która lubi pobawić się służbami, a później krzyczy, że to paranoicy z Pis to robią. Po czym Pani Kopacz oznajmiła, że dalej kocha USA, czyli akcja laska. Bo nie problem przecież w torturach. Problem jest w przejęciu elektoratu SLD :)))) Po co pani Kopacz sobie usteczka fatygować. Jak Usa tyle razy Polskę wydymało to znak, że ją sprzedać chcą Putinowi ...Tylko polski wywiad wystawiono...Nie zrobiono tego z wywiadem Izraelskim, wywiadem 3 rzeszy. Zrobiono to z Polskim.
    • dzointy Re: Twarz 10.12.14, 20:11
      Teraz wielu ludzi się kaja, że popierało Busha.

Na Busha i Irak plułem od samego początku. Ale tak jak plułem na Irak, gdy mendy zwane autorytetami broniły tej zbrodniczej wojny, tak ja od dawna bronię tych, którzy czasem brudzą sobie łapki torturami gdy mają konkretnych klientów z mafii terrorystycznej. Jak zmądrzeją dalej to też będą bronić jak ja, a jak nie to idiotami umrą jakimi byli zawsze ciągani za nos przez rząd amerykański. Teraz to Obama chce walnąć w republikanów, bo demokraci ostatnio słabo się mają. Co za naród. Polski naród.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka